Emil, Csanád
11 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az MSZP szombaton emelte pajzsra hivatalosan Botka Lászlót, 96 százalékkal miniszterelnök-jelöltnek választotta a szegedi polgármestert. Ám előtte még tartott a párt egy jó hosszú zárt ajtós kongresszust.

  Mi történik ilyenkor zárt ajtók mögött? Mit kellett eltitkolni? Ujhelyi István alelnök fellebbentette a fátylat, és felrakta Facebook-oldalára azt a videót, amelyet titokban levetítettek a szocialista küldötteknek.

  Az alelnök csupa nagybetűs EZT MINDENKINEK LÁTNIA KELL! kiírással hívta fel a figyelmet a videóra. Ezek után nyilván senki nem számít, hogy egy őszödi beszédhez mérhető titok következik, és valóban: arról van szó csak, hogy európai parlamenti képviselők üzennek bájos törtmagyarsággal az MSZP-seknek.  Az üzenetek ezek:

  • Magyarország helye az Európai Unióban van.
  • Európa mi vagyunk mindannyian.
  • Hajrá Madzsarország! Hajrá szocsialiszták! Hajrá Emeszpé!
 • Ez a videó csak az egyik selejtezőről készült. A nagy megmérettetés júliusban lesz Salt Lake Cityben, négyszáz versenyzővel, akiknek jó része még cumisüvegből hidratál. (via WSJ)

 • Ritka kiélezett lett az NB I. vége, ahol a Videoton és a Honvéd közötti utolsó – eléggé focimentes, de annál több nézőt vonzómeccsen dőlt el a bajnokság sorsa. A mérkőzést ugyan a Honvéd nyerte, így 24 év után bajnok is lett, de a Puskás Ferenc emlékétől is megfosztott klub mégsem érdemelte ki, hogy a tabella élére kerüljön, legalábbis a köztévé sportcsatornáján.

  received 1419951364717053

  Nem akartak a rossz hír vivői lenni? Egy salátatörvénybe csempészve a parlament megszavazta, hogy a 62 több mint 65? Ki tudja, a lényeg, hogy egy kicsit ma bajnok lett a Videoton!

 • Dr. Olivia Doll hét különböző orvosi szaklap szerkesztőbizottságának is a tagja, ami egy staffordshire terriertől egészen kiváló teljesítmény, még ha az érintett szaklapoktól kevésbé is. Dr. Doll igazi neve egyébként Ollie, a gazdája, Mike Daube pedig közegészségügyi szakértő és az ausztráliai Curtin Egyetem professzora.

  Daube azért döntött úgy, hogy kamu akadémiai profilt épít fel a kutyájának, és a nevében folyóiratok szerkesztőségi helyeit pályázza meg, hogy ezzel hívja fel a figyelmet arra, mennyi gyenge minőségű kamu folyóirat létezik csak azért, hogy lehúzzák szerencsétlen tudósokat, akik csak a munkájuk megjelentetésével tudják építeni a tudományos karrierjüket. Azzal, hogy a kutyája rögtön hét helyre is bekerült, Daube parádésan világított rá a problémára.

  A tudományos életet mérgező átverésekről korábban is többször írtunk már, például amikor egy magfizikai konferenciára meghívtak egy nem létező előadót, hogy mutassa be az iPhone automatikus szövegkiegészítő funkciójával készült, nyilván totálisan értelmetlen tanulmányát.

  Az atomenergia nem atom atom energia az atom atom programhoz!

  Egy tudós írt egy autocomplete-tanulmányt, aminek semmi értelme, egy tudományos konferencia meg meghívta előadni. Tovább