Emőke
8 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • pope

  Egy hároméves kislánynak megtetszett a pápa fejfedője, és egy jól kivitelezett mozdulattal lekapta azt az éppen az ő megpuszilásával elfoglalt Ferenc pápa fejéről.

   Másik szögből ugyanez:

  Estellának ez volt az első napja Rómában, és sikerült emlékezetessé tennie. Atlantából jött látogatóba a szüleivel, állítólag egy kicsit ideges volt valamiért, mielőtt a szokásos szerdai pápai audienciára mentek a Szent Péter térre. Ott azonban gyorsan feltalálta magát.

  Egyszer csak lelopta a kalapját. Fantasztikus volt, mindenki nevetett, még a pápa is

  kommentált a keresztpapa.

  Egyszer már Ferenc pápa trónusát is elfoglalta egy érdeklődő: négy évvel ezelőtti megválasztása után nem sokkal egy kisfiú próbálta ki a pápa háta mögött, hogy esik az ülés a trónszékben.

 • Profin kivitelezett trollkodás vagy egy valódi termék? Amíg nem haraptam bele, nem hiszem el, hogy létezik ez a mirelit csokoládés pizza, amit a Dr. Oetker harangozott be a facebook oldalán. Na jó, gazából sose harapnék bele egy csokoládés pizzába, de ez nem is az, hanem egy kerek csokis lepény.

  Egy német vlogger már tesztelte is a Dolce al Cioccolato elnevezésű terméket, ezzel 100 grammonként 319 kalóriát pakolva magába, de hát egy ilyen fogás nem is kalóriaszámolásról szól.  A Don Pepe pizzaburgere mellé egész jó választás lehet desszertnek, nem? (Nem.)

 • Csütörtök délután oldották fel az útzárat a szerdai, gázolással indult, késes merénylet helyszínén a londoni Westminster hídon.

  Az autók elől lezárt hídon szabadon sétálhattak viszont a gyalogosok, akik között akadt olyan is, aki kihasználta a helyzetet, hogy néhány háborítatlan szelfit készíthessen - akár az út közepén is állva - épp ott, ahol tegnap négyen meghaltak, negyvenen pedig megsérültek, amikor egy terrorista a tömegbe hajtott.

  Esküvői fotózás is volt ma a híd lábánál:

  Érdekes filozófiai vita, hogy ez most akkor kegyeletsértő viselkedésnek számít, vagy inkább azt mutatja meg, milyen hamar visszatér az élet a normális kerékvágásba még egy ilyen brutális akció után is?

  Lazán kapcsolódik egy tavaly indult, és rekord gyorsan botrányba fulladt fotós projekt, a #yolocaust, ami ennek a jelenségek az ellentmondásaira világít rá. Hogy illik viselkedni egy katasztrófa helyszínén? Lehet-e a mobiltelefon vagy egy szelfi a gyász eszköze? Elég izgalmas kérdések ezek.

 • Donald Trump Jr. elég érdekesen reagálta le a szerdai londoni eseményeket. Vélhetőleg elolvasta az Independenten megjelent cikk címét, majd levonta a maga következtetéseit:

  Nem volt egy jó ötlet, a "Baszd meg magadtól" kezdve kapta az ívet rendesen, érdemes böngészni a tweet alatt: