Gyöngyi
2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Andrew Holzschuh-nak négy pár cipőjét emésztette fel, hogy a nyugati partvidéken elgyalogoljon Mexikóból a kanadai határig, összesen 166 napon át megtéve a 2600 mérföldes utat.

  cipo.png

  Sivatagos, homokos, köves, kavicsos, saras, havas utakon is kellett gyalogolnia, és minden nap készített egy fotót a cipőjéről, ezekből pedig összeállított egy videót.

  Az azért így is feltűnt, hogy az első pár bírta a legkevésbé a gyűrődést.

  (via Sploid)

 • Az interneteléréstől megfosztott Google Maps szerint így néz ki Málta:

  Nem vesztek el a részletekben.

 • Na, kitalálja, hogy a Micsoda különleges család melyik amerikai film lesz? A Royal Tenenbaums ment ezzel a címmel a cseh mozikban. Hát a Sexy Party? Ez a Van Wilder, magyarul Buliszervíz. De az, hogy Észak Dél ellen, biztosan nem találja ki senki, hiszen az Elfújta a szél kapta ezt a cseh címet.

  CZECH-films10C-640x614

  A VashiVisuals blog játszott el azzal, hogy néhány filmcím cseh fordítását visszafordította angolra, és ott található néhány váratlan megoldás. Például a Sikula úr kínlódásai, ami az Office Space (Hivatali patkányok) fordítása, vagy a Piszkos trükk (American Hustle, Amerikai botrány), de a kedvencem az Abszurdisztán (Idiocracy, Hülyék paradicsoma).

  Büszkék lehetünk viszont, mert a Girl Next Doort még a cseheknél is idiótább címmel forgalmazták itthon: Csehországban A szomszéd szexbomba, nálunk pedig Szüzet szüntess volt a címe.

  Viszont a csehek is elkönyvelhetnek egy fontos győzelmet: az Amerikai pite náluk ugyanis Cicik, cicik, cicikék (Prcki, prcki, prcicky) címmel ment, ráadásul mind a négy rész! Aki még több cseh filmcímen akar szórakozni, itt megteheti

  Tegyük hozzá, hogy szerencsénkre a Tökös tekés vagy a Szenzációs recepciós, meg még sok másik idióta cím nem került bele az összeállításba, úgy sokkal több esélyünk lett volna a csehek ellen is.

 • Csubakka-papucs, szőrös és Csubi hangján hörög. Szállítással együtt 10 k alatt megáll. (Innen)

  1267256003431242311 483113bbb88c