Zsuzsanna
-2 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az alábbi képen látható Sámson Valentinát keresi a rendőrség. A fiatal lány 2017. február 18-án reggel 9 órakor elment otthonról, csak az iratait vitte magával, sem pénz, sem mobiltelefon nincs nála. Ismeretlen helyen tartózkodik és a felkutatása eddig nem volt sikeres. Valentina 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor lila keretes szemüveget, sötétkék dzsekit és sötétkék melegítőnadrágot viselt.

  Sámson Valentina
  Sámson Valentina
  Fotó: Police.hu

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a lány eltűnésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06 1/292-9250/140-es számot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8.00-16.00, P.: 8.00-13.00) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 • Bár ragyogóan süt a nap reggel alig lehetett valamit látni a Hármashatár-hegy tetejéről. Ködszurkálónak csak ez a hatalmas torony lógott ki a tejfölszerű ködből.

  164993819.bKOdj69U
  Fotó: Hajdu Lajos
 • NeYN1mh.png

  Február közepén valaki lavinát indított el a neten, amikor posztolta ezt a fotót a leméretezett Donald Trumpról, akiről azóta egy galériányi kép készült már hasonló helyzetekben.

  Így jár az, akiről annyi kép készül menet közben, hogy könnyen lecserélhetővé válik a képeken.

 • Valaki úgy gondolta, hogy jó ötlet ezer egynapos csirkét csak úgy otthagyni a mezőn, nem messze az angliai Peterborough-tól. Hogy ez valamilyen elfuserált állatmentő, vagy egy szándékos állatkínzó akció volt, egyelőre nem tudni.

  Vélhetően a közeli csirkefarmról kerültek a mezőre, ami később össze is gyűjtötte a kalandot többségükben túlélt csibéket. (via)