Levente, Irén
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Napra pontosan öt éve játszott egymással Németország és Olaszország az Európa-bajnokság elődöntőjében. Ekkor még azt hihettük, hogy Mario Balotelliből sztár lesz, hisz szinte egymaga ejtette ki a brutálisan erős német válogatottat:

    Azonban nem a teljesítménye, hanem a híres gólöröme miatt lett igazán emlékezetes a mérkőzés:

  • Nemrég kaptuk ezt a videót Zalaegerszegről. Ha nem látná jól, mi van rajta, eláruljuk: ebben az ítéletidőben kellett volna beérkezniük a célba a Tour de Hongrie kerékpárosverseny résztvevőinek. A futamot a hatalmas vihar miatt félbeszakították

  • Három hónap alatt több mint 17 milliószor nézték meg az Origo című dalát Youtube-on, amivel letaszította a magyar dalok trónjáról Majka Belehalok című slágerét. 

    Joci számát egyébként öt Youtube-videó hozta össze: a hivatalos klip, ami az Eurovízió hivatalos csatornáján is pörgött, valamint a Dal-döntőben és az Eurovízió eldöntőjében és döntőjében készült élő felvételekből jött össze a 17660061 megtekintés - írta a Dalszerzo.hu

  • image.png

    Érdekes drónvideót jelentetett meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Az egyik felcsúti földön két gabonakör és még valami jelent meg. Vajon ufók műve volt? (Először kamura gyanakodtunk, de a videó végén bizony látható a távolban a felcsúti Pancho Aréna.)