Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Brooks Nader pár hónapja vált el férjétől.

    Véget ért a szingli élet Tom Brady számára, aki a változatosság kedvéért újfent egy modellel jött össze, tudta meg egy forrástól a Page Six.

    A sportoló 2022-ben vált el Gisele Bündchentől, azóta pedig exe több kolléganőjével is randizgatott, például Irina Shaykkal, pár hónapja pedig Isabella Settannival hozták hírbe amerikai bulvárlapok. Új kedvese Brooks Nader, a Sports Illustrated magazin címlapsztárja, akivel többször is látták már együtt az NFL-játékost. A 27 éves bikinimodell hivatalosan idén májusban vált el férjétől, akivel 5 évig voltak házasok, egy hónnappal később pedig a görög herceg, Constantine Alexios kíséretében érkezett egy júniusi sztáresküvőre.

    A tőle 9 évvel idősebb Bradyval való-, egyelőre nem túl komoly kapcsolata is valamikor ezután kezdődhetett. Bár a lap kereste a feleket, egyikőjük sem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

  • Hatalmas az öröm.

    MG 5981
    Fotó: Németh Kata / Index

    Kiss Daniella, a Miss World Hungary 2015-ös versenyének győztese hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. A korábbi szépségkirálynő még az év decemberében, Kínában rendezett Miss World gálaműsoron képviselte hazánkat, de nem tudta megismételni Kulcsár Edina előző évi második helyét. Ezt követően hosszú ideig távol maradt a reflektorfénytől, majd tavaly sokakat meglepett, amikor feltűnt a TV2 Farm VIP című műsorában.

     Szűk kör, magánélet, boldog szív; békés élet

    – fűzte a képéhez angolul az egykori szépségkirálynő, akinek gömbölyű pocakja látható, kezében pedig egy újságpapírt tart, amin jól kivehető, hogy a gyermek decemberben fog megszületni.

  • Másfél éve boldog párja mellett a színésznő, de hangsúlyozta, nem őrülten szerelmes.

    Gallusz Nikolett magánéletéről mesélt a Story magazinnak. A színésznő nemrég elárulta, újra foglalt a szíve, egy titokzatos színházkedvelő úriember rabolta el azt, akivel ráadásul magázódnak. Kapcsolatuk alapköve az igaz szeretet.

    „Nekem másfél éve van egy nagyon kiegyensúlyozott, harmonikus, csodálatos párkapcsolatom, ami lassan, finoman fejlődik.

    Egy kolléganő hatalmas lelkesedéssel azt kérdezte: akkor most nagyon-nagyon szerelmes vagy? Erre azt tudom mondani, hogy hála Istennek nem.

    Ebből most nem azt kell kihallani, hogy ne lennék szerelmes, vagy ne lennének mély érzéseim, még azt sem, hogy ne lenne bennem szenvedély, de nem ez a szenvedély diktálja az életemet. Mert az olyan, mint egy drog, az ember keresi, és mindig más mellett találja magát. Én viszont mindig fix partnert, életre szóló szövetségest kerestem” – kezdte a színésznő, akinek tavaly év elején ért véget 12 évig tartó románca. Volt barátnőjével, Laurával megváltozott életformájuk miatt döntöttek a szakítás mellett, de mind a mai napig tartják a kapcsolatot.

    „Most viszont másfél éve növekszik az új kapcsolatom, de nem eszement, buta módon, hanem tudatosan megvizsgálva, milyen hatással van rám és én milyen hatással vagyok őrá. Az én pályámmal ez eleve nem egyszerű, hiszen én a színpadnak szenteltem az életem. A színházi vállalásaimat a tudásomhoz képest a legjobban akarom teljesíteni, ez pedig olyan mindennapos feladat, amit a páromnak tolerálnia kell. Nekem pedig figyelnem kell arra, hogy az én életmódom őt nem károsíthatja” – idézte a Blikk Gallusz szavait.

  • Hosszas szervezést követően Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd hétvégén kimondta a boldogító igent. A színésznő kezét egy év után, Thaiföldön kérte meg a rendező-producer, és a hétvégén végre örök hűséget fogadhattak egymásnak. Az újdonsült házaspár a Storynak mesélt a nagy nap részleteiről.

    20230323  MG 8406
    Fotó: Németh Kata / Index

    A szerelmesek családjaikkal már egy nappal korábban megérkeztek a helyszínre, és mivel az esküvő napján, késő délután kezdődött a ceremónia, így volt idejük felkészülni. Szerencséjükre fantasztikus volt az időjárás, ragyogóan sütött a nap, ezért egy kis pihenésre is jutott idejük.

    Mivel semmi dolgunk nem akadt, a legnagyobb nyugalomban süttettük a hasunkat a medence szélén. Aztán olyan délután magasságában rám pirítottak, hogy most már illendő lenne elkezdeni készülődni…

    – elevenítette fel Dobos Evelin, akinek három menyasszonyi ruhája is volt: „az első egy vendégváró szatén, bő szárú, hátul kivágott kezeslábas”. Ezt követően Dobos átvette a ruháját, amivel még akadt némi fennakadás, mivel az utolsó héten is igazítani kellett, ugyanis egy hét alatt fogyott négy kilót.

    Nem az esküvőszervezés miatt! Inkább csak mert kevesebb lett az edzés, és az az izom, ami a Sztárboxra való felkészülésem alatt feljött rám, részben eltűnt.

    Gyönyörű darab, és mint az esküvői ruhánál, ennél is szerettem volna egy »first look«-ot, tehát megadni a módját, amikor Dani meglát benne. Nos, ezt én kissé megspékeltem, ugyanis az egyik barátja, Koppány belement abba a kis tréfába, hogy menyasszonyi ruhába bújik, és amikor Dani, illetve az egész násznép megfordul, ő áll ott helyettem” – idézi a Blikk a színésznőt, akinek ötletes viccén remekül szórakozott a vendégsereg.

    Megható pillanatokkal teli szertartás

    Először a rendező Nádai Anikóval közös kisfia, Patrik vonult be mint gyűrűhordó, őt követte az édesapja a Superman zenéjére, az esküvő tematikája ugyanis a filmek és sorozatok voltak. A nagy napjuk dekorációja szintén ezt tükrözte.

    Ahogy vártam Evelinre, hogy kisétáljon a főépületből, ezer dolog pörgött át az agyamon. Hogy mit jelentett ez a másfél év vele. Hogy mennyire nagyszerű érzés nekem, édesapának azt látni, hogy így szeretik egymást a fiammal. Hogy pár hét után tudtam, el akarom venni. Majd megjelent a menyasszonyom, elkezdett felém lépkedni, és a lélegzetem is elállt. Nem vagyok egy sírós fajta, de akkor ott nem tudtam uralkodni a könnyeimen

    – fogalmazott Kovács Dániel Richárd.

    A szertartás vezetőjének az egyik jóbarátjukat kérték fel, fogadalmaikat pedig a megbeszéltek szerint előre megírták, de végül spontán mondták el egymásnak, mit éreznek a másik iránt. „Megható pillanat volt, sosem feledem. És ezután a lemenő nap fényében férjnek és feleségnek nyilvánítottak minket” – mondta a férj.

    A lagzit már egy másik helyszínen tartották, ahol Dobos harmadik ruhája is előkerült a menyecsketánchoz, majd vacsorát szolgáltak fel, és végül jöhetett a torta.

    Én már az előétellel jóllaktam, de szerencsére a tortának maradt hely, ugyanis isteni volt! Éjfélkor szabolcsi töltött káposztát szolgáltak fel, ehhez a hagyományhoz ragaszkodtunk

    – emlékezett vissza a menyasszony.

    „Tényleg őrületes este volt, anélkül, hogy bárki túlzásba vitte volna a bulizást. DJ Rony Bass gondoskodott a hangulatról, de Császár Előd barátom is zenélt, ez volt az ő meglepetése számunkra. Láthatóan mindenki jól érezte magát, azt pedig külön élmény volt látni, ahogy Patrik fiam Rácz Jenővel és Dobrádi Zsoltival breaktáncpárbajt vívnak egymással” – tette hozzá Kovács.