Keresés

42 találat az Indexről, és 190 a környékéről.

2019. december 2., 06:52

Az egészség a sejtjeinkben keresendő Az egészség a sejtjeinkben keresendő

Vannak kifejezések, amelyeket általában bizonytalankodva használunk, hiszen nem tudjuk, mi is az igazság velük kapcsolatban. Most megpróbálunk tisztába tenni néhány ilyet, hogy legközelebb ön is magabiztosabban szólhasson olyan, húsba vágó témákhoz, mint sejtjeink egészségéhez.

2019. május 30., 06:13

Sokat sportolunk, de nem mindig ésszel Sokat sportolunk, de nem mindig ésszel

Kíváncsiak voltunk, hogy hogyan és mennyire tudatosan sportol az Index-olvasó. Miközben fontos szempont az egészségmegőrzés, a táplálkozással kapcsolatban még van mit helyre tenni a fejekben.

2018. január 17., 10:42

Trump egészséges, és nem elmebeteg Trump egészséges, és nem elmebeteg

Az elnök átesett az éves egészségügyi vizsgálaton. Orvosa szerint hihetetlen génjei vannak. Bár fogyhatna kicsit, és többet kéne mozognia, a pszichológiai teszten jól teljesített.

2017. február 9., 06:56

Emberkísérlet: egy hónap cukor nélkül Emberkísérlet: egy hónap cukor nélkül

Viszlát, édes élet! Lemondunk a hozzáadott cukorról, és megpróbálunk nem beleőrülni. Az egyre népszerűbb kihívás a szakértők szerint túl szigorú, viszont a cukorbevitel csökkentését tényleg érdemes megfontolni.

2011. április 7., 17:15

Walk Like a Kormányzati Tényező

Durva comingoutba torkollik egy unalmasnak indult sajtóesemény: Nagy Anna szóvivő bikarodeózik, Szócska Miklós államtitkár pedig túllövi magát sóval.

2010. január 31., 00:25

Fogyni könnyebb, mint hízni

A kilók rólam, az ezresek a pénztárcámból röpködnek. keveset és okosan enni költségesebb, mint sokat és bután. De hatásosabb.

2009. szeptember 18., 11:55

Aki beteges, az kevesebbet él

Brit tudósok 28 évnyi vizsgálat után rájöttek, hogy a magas vérnyomás árt az egészségnek.

2009. szeptember 18., 11:02

A súlycsökkentés javítja a vesefunkciót

A diétával, mozgással vagy műtéttel elért súlycsökkenés a veseproblémákkal élő elhízott embereket védi veseműködésük további romlásától - állapították meg amerikai kutatók.