A vendégeket ilyen látvány fogadhatja – szavazzon, melyik a legjobb!
Kiss Norbert Ádám bemutatja…
2022.12.27. 12:21 Módosítva: 2023-01-11 17:27:32
Velünk élő történelem Budapest szívében.
Hamarosan mindenki megtudja, milyen a megérkezés.
Régis Camus, a Piper–Heidsieck legendás pezsgőmestere válaszolt kérdéseinkre.
2022.08.29. 14:59 Módosítva: 2023-01-11 17:12:13
Az Index természetesen ott járt, beszámol erről.
Megnéztük a tahitótfalui halakat.
A laskagomba hazai sikertörténete után a nálunk kinemesített fajta sorra jelent meg külföldön, de nem a legális csatornákon szerezték azt be.
2022.05.16. 11:59 Módosítva: 2023-01-11 17:06:53
Az újranyitásra ugyan még várni kell, de valami elkezdődött, és mi ott voltunk a startnál.
Eredetileg tengeri célpontok megsemmisítésére szolgál, most mást talált el.
Pierre ismét nem kímél senkit, igaz, amiről kell, arról előszeretettel mesél, lelkesen.
2021. december 23., 10:39
Annak, akit a játékos, privát atmoszféra érdekel, és enne is egy jót.
2021. szeptember 18., 19:23
Pierre elment, beült, és megint kóstolt. Ezúttal az Émile került terítékre.
2021.09.04. 20:01 Módosítva: 2021-09-06 10:40:06
Niszkács Anna ügyvezető kizárólag az Indexnek szólalt meg a témában, és mondta el érzéseit.
2021. szeptember 4., 11:35
Niszkács Anna, az Onyx étterem tulajdonosa volt a vendégünk az Index most induló gasztropodcastjában: Pierre kóstolgat!
2021.02.10. 12:56 Módosítva: 2021-02-11 13:01:48
Nem mindennapi látvány, de ennek is eljött az ideje.
2020. november 30., 15:20
Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermének lerombolásában közreműködött a két tulajdonosnő is.
Hatalmas marhaságnak hangzik a fesztivál idei témája, és épp ettől lesz baromi izgalmas az egész. Sokkal izgalmasabb annál, mint hogy kivételesen külön-külön is meg lehet kóstolni az ország legjobb éttermeinek spéci ételeit.
2018.03.31. 12:01 Módosítva: 2018-07-06 19:13:47
Milyen érzés az ország egyetlen két Michelin-csillagos éttermében dolgozni? Mik a legnépszerűbb fogások, mitől más az Onyx, mint a többi étterem, és mit mondott Mészáros Ádám séfnek a Michelin-ellenőr, amikor visszajött, hogy felfedje magát?
A séf barátnője, Szulló Szabina is távozik. Az étterem vezetése szerint távozásuk korrekt volt.
Szulló Szabina és Palágyi Eszter jelenleg az ország két legmenőbb szakácsnője, mindketten Michelin-csillagos séfek. A konyhafőnök élete nem csak főzésből áll, mindenért ők felelnek, miközben enni sincs idejük, egész nap dolgoznak és hajnalban érnek haza. De imádják.
2016.03.14. 09:35 Módosítva: 2019-03-29 13:57:26
Gyerekként finnyás volt, sokáig nem is főzött, mégis az egyik legjobb szakács most Magyarországon, aki a világ legnehezebb szakácsversenyére készül. Az Onyx séfjével beszélgettünk a Kultrovat podcast új részében.
Az Onyx lett az év étterme, és Széll Tamás kapta az Év Szakácsteljesítménye díjat is.
2015. szeptember 9., 14:35
Mende Ádám Ózdról indult, még csak 24 éves, de már 2 Michelin-csillagos étteremben is dolgozott.
2011 után 2013-ban is elnyerte a címet.
Az amerikai lap kritikusa odavolt a magyar konyha átalakulásáért, a vendégszeretetért és a disznóért.
A Costes és az Onyx mellé idén sem került be magyar hely a kultikus Michelin étteremkalauzba.
Széll Tamás és csapata kilencedik lett az eb-n, ez óriási bravúr.
A Dining Guide szerint a kedvenc a Mák Budapesten, a balatonszemesi Kistücsök vidéken.
A Costes után az Onyx is csillaggal szerepel a híres gasztroguide-ban. Almás véres hurka és kandírozott szalonna a világ legfajsúlyosabb étteremkalauzában.