Arnold, Levente
18 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

18 találat az Indexről, és a környékéről.

2009. november 10., 06:59

Rick Astley az első iPhone-vírus

Egy ausztrál diák kifejlesztette az első iPhone-vírust, amely a világszerte népszerű mobiltelefon háttérképét kicseréli a 80-as évek popsztárjának, Rick Astleynek a képére.

2008. november 7., 09:11

Britney Spears tarolt az MTV Európai Zenei Díjakon is

 Britney Spears és a 30 Seconds To Mars nevű csapat voltak az MTV Európai Zenei Díjak legnagyobb nyertesei: az amerikai énekesnő és a rockcsapat két-két díjat nyertek csütörtök este Liverpoolban - írja a Független Hírügynökség. A december elején új albumot megjelentető Britney Spears a 2008-as év előadója és a legjobb nagylemez díját zsebelte be: a pophercegnő nem volt jelen a gálán, hanem videoüzenetben köszönte meg az elismeréseket. A 30 Seconds To Mars nevű, amerikai rockbanda kapta a legjobb video és a legjobb rockegyüttes díját: a színészként is dolgozó Jared Leto által vezetett zenekar csaknem minden tagja a kedden megválasztott, új amerikai elnök, Barack Obama képét ábrázoló pólókat viselt. A zenetévé európai díjátadóját idén Liverpoolban rendezték: a Beatles szülővárosában kapott díjat Paul McCartney is.

2008. szeptember 7., 11:45

Rick Astleyt leénekelte egy rajongója Manilában

A Never Gonna Give You Up című számával feltűnt, jellegzetes hangú énekes épp Manilában adott koncertet, amikor megtudta, hogy a közönség közt van egy fanatikus rajongója, aki énekli is az ő számait.