Keresés

57 találat az Indexről, és 15 a környékéről.

február 8., 00:25

Az új munkatársad vagy az utódod a mesterséges intelligencia? Az új munkatársad vagy az utódod a mesterséges intelligencia?

Egyre többször merül fel a felvetés, hogy a robotok elveszik majd a munkánkat. Valóban egyre több mindent tudunk rábízni a mesterséges intelligenciára, ám komoly oka van annak, hogy mégsem képes mindent elvégezni helyettünk. Olvassa el cikkünket és tudjon meg minden fontos dolgot az MI-ről!

2021 október 29., 00:10

Mit adott az informatika és a robottechnológia az orvostudománynak? Mit adott az informatika és a robottechnológia az orvostudománynak?

Mit adott az informatika és a robottechnológia az orvostudománynak? Mik az orvostudomány aktuális trendjei és ezek hogyan válnak a beteg hasznára? Körbejártuk a témakört, miként kapcsolódnak össze korunk vezető tudományágai, valamint azt is, mit jelentenek a főbb kifejezések.

2020 március 31., 16:17

A robotok tönkretehetnek minket – de nem úgy, ahogy gondoltuk A robotok tönkretehetnek minket – de nem úgy, ahogy gondoltuk

A Westworld új évadához kapcsolódó kérdőívünk eredményeiből kiderül, hogy a munkánk miatt robotoktól kevésbé tartunk, mint az adataink jogszerűtlen felhasználásától és attól, hogy a cégek visszaélnek ezekkel. A közeljövő – vagy inkább már jelen – aktuális kérdésiről Dr. Rab Árpád trendkutatóval beszélgettünk.

2013 december 8., 08:32

Szakács, sebész vagy cipész

A Transformersekre még várni kell pár évet, de az EUrologus megmutatja, hogy milyen robotok épülnek az EU pénzéből.
nononono