Jolán
7 °C
13 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

42 találat az Indexről, és a környékéről.

2015. július 29., 17:00

Egyszerre két kezet kapott Egyszerre két kezet kapott

Az amerikai kisfiúnak vérmérgezés miatt korábban az összes végtagját le kellett vágni, a kezeit most pótolták.

2012. december 15., 23:18

Beszélgetés agyműtét közben Beszélgetés agyműtét közben

Éber agyműtétet végeztek egy Parkinson-kóros betegen. A ritka operáció közben a páciens orvosaival beszélgetett és tünetei még a műtőasztalon megszűntek.

2010. április 13., 15:51

Online agyműtét Debrecenben

Tizenkét ország orvosai és hallgató követték figyelemmel az endoszkópos beavatkozást. Világviszonylatban kimagasló a magyar idegsebészek munkája.

2009. szeptember 30., 17:58

Robot operált a Telki Kórházban Robot operált a Telki Kórházban

Az eszköz egy jó sebésszel csodákra képes, sokkal nagyobb a beavatkozás utáni felépülés esélye. Proszataműtét nagyfelbontásban.

2009. szeptember 13., 14:40

Csipesz a barátnőjét ápolja

Amikor minden tökéletes körülöttünk, akkor szoktak a rossz dolgok történni és ezúttal minket is utolért: a hétvégét Balatonon töltöttük, ám a gyönyörű napsütéses napnak igazi kálvária lett a vége.

2008. október 20., 16:10

Moszkvában divat a G-pont megnagyobbítása

A moszkvai hölgyek egyre gyakrabban fordulnak plasztikai sebészhez az örömtelibb szex reményében, hogy az orvosok műtéti úton aktiválják - vagyis megnagyobbítsák - az úgynevezett G-pontot - írja az MTI. Viktor Szamarcev plasztikai sebész a Moszkovszkij Komszomolec című lapnak elmondta: a műtétet még csak rövid ideje végzik, de jelenleg minden második hozzá forduló hölgy ezt kéri.