Keresés

102 találat az Indexről, és 856 a környékéről.

2022 július 14., 06:10

Összeomolhat a villanyautó-piac? Összeomolhat a villanyautó-piac?

A Stellantis fejese szerint 2030-ra összeomolhat a villanyautó-piac, ha nem csökkennek a gyártási költségek. Megnéztük, túlzott-e.

2022 július 2., 06:20

Szégyennek végül is tűrhető Szégyennek végül is tűrhető

Az a szinte észrevehetetlenül halk nyüszítés, amit gyorsításkor hallunk, nem is a villanymotorból jön, hanem a vállalat szelleméből, amiért a fogát húzzák.

2021 április 30., 00:02

Az Index olvasói jó úton haladnak a környezettudatosság terén Az Index olvasói jó úton haladnak a környezettudatosság terén

Kíváncsiak voltunk, mekkora az Index-olvasók átlagos karbonlábnyoma, hogy melyek azok a területek, ahol hajlamosak környezetbarát döntéseket hozni, és melyek azok, amelyekhez kevésbé állnak hozzá tudatosan. A cikkben megmutatjuk, milyen eredmények születtek 38.000 válaszadó adatai alapján.

2021 április 7., 00:01

Lássuk, mekkora lábon él ön! Lássuk, mekkora lábon él ön!

Változtatni nem egyszerű, de muszáj. Az első lépés megtétele érdekében létrehoztunk egy kalkulátort, hogy könnyedén felmérhessük, mekkora most az ökológiai lábnyomunk, és milyen területen tudnánk ezen csökkenteni, sőt, pár tényleg egyszerű ötlettel is segítünk belevágni a fenntarthatóbb életmódba. Olyan hétköznapi területek titkaira derülhet fény, mint a tudatos táplálkozás és vásárlás, a víz- és energiafelhasználás, a közlekedés, ruházkodás vagy épp a lakáshelyzet. Kezdjük!

2017 május 10., 07:41

Még csak kelnének, mire túl vannak az edzőkörükön Még csak kelnének, mire túl vannak az edzőkörükön

Mi motivál egy csomó amatőrt, hogy hajnalban induljon neki a közös bringázásnak? A Coffee Ride mozgalom mögött nincs ideológia, mégis működik, pedig csak belátták, hogy az alvásidőből a legegyszerűbb áldozni a közös szenvedélyre.
Mikor tűnik el a kormánykerék az autókból?

Mikor tűnik el a kormánykerék az autókból?

2016.08.06. 21:59 Módosítva: 2016-09-09 12:25:53
Hosszú idő kell még ahhoz, hogy a gyártók és a vezetők fejében megváltozzon az autó képe. Pedig már van terv autóra, ami inkább néz ki motorcsónakba oltott repülőnek, mint klasszikus négykerekűnek.

2016 március 28., 01:04

Titokban mindenki szétverne egy autót Titokban mindenki szétverne egy autót

A Volvo Rush a Turbometalosok Vico-filmeket idéző, benzingőzös őrültködése. Rendőri igazoltatás szélvédő nélkül, egy éjszaka alatt szétkapott autóroncsok a forgatáson.