Harry hercegéken gúnyolódtak a Golden Globe-gálán

2024.01.09. 16:37
Rájár a rúd a sussexi párra, mivel azután, hogy a Family Guy és a South Park egyes részeiben rajtuk köszörülték a nyelvüket a sorozatok alkotói, a Golden Globe-díjátadón is szóba kerültek – nem pozitív értelemben.

Harry herceg és Meghan Markle számára nem volt szerencsés év 2023., mivel annak következtében, hogy a királyi sarj előbb egy netflixes sorozatban, majd az önéletrajzi könyvében teregette ki a szennyest a királyi családdal kapcsolatban, különböző támadások középpontjában találhatta magát a pár. Ennek adott táptalajt nemrég, hogy kiderült, a Spotify szerződést bontott a sussexiekkel, miután nem teljesítették az abban foglaltakat. Tavaly a Family Guy és a South Park készítői szintén a páron köszörülték a nyelvüket, ám 2024-re is maradt még  poén, amelyet el lehet sütni velük kapcsolatban.

Mint megírtuk, hazai idő szerint hétfő hajnalban rendezték meg az idei Golden Globe-gálát, amelyen tarolt az Oppenheimer. Mindemellett a díjátadón egy humorista, Jo Koy beszólt Harry hercegnek és Meghan Marklenek, és nem finomkodott a jelzőkkel. 

Az utódlásnak kilenc jelölése van. Egy nagyszerű sorozat egy gazdag, fehér, működésképtelen családról, csupa ármány – ó, várjunk csak, az A korona, elnézést. Milyen nagyszerű volt Imelda Staunton A koronában, nemde? Annyira jól alakította a királynőt, hogy Harry herceg felhívta, és pénzt kért tőle

mondta, hozzátéve:

Kiderült, hogy Harry hercegnek és Meghan Markle-nek továbbra is dollármilliókat fizetnek azért, mert nem csinálnak semmit. És ezt csak a Netflix állja

 – jelentette ki, és a megjegyzését nagy nevetés fogadta a nézőtéren, köztük a Netflix vezérigazgatója, Ted Sarandos is jól szórakozott rajta.