Meghan Markle titkos üzenetet küldhetett Katalin hercegnének

GettyImages-2069544086
2024.04.07. 06:04
Amber Graafland divatszerkesztő úgy véli, Meghan Markle a Los Angelesi Gyermekkórházban tett látogatása során direkt bújt virágos öltözékbe, mivel Katalin hercegnének kívánt üzenni vele, békejobbot nyújtva neki.

Mint ismert, Harry herceg és Meghan Markle még 2020-ban hagytak fel királyi kötelezettségeikkel, miután nem tudtak dűlőre jutni abban az ügyben, miképp tudnák tovább képviselni a brit uralkodót a tengerentúlról. Ahogy a királyi sarj arról a netflixes sorozatukban, illetve az önéletrajzi könyvében is beszámolt, a hivatalos feladatokról való lemondás volt a végső lépés, miután a költözési terveik rendre kiszivárogtak, így nem láttak más megoldást, mint a brit média elől elmenekülve az Egyesült Államokba költözni. Azóta nem ápolnak túl jó viszonyt a királyi családdal, és csak ritkán látogatnak a szigetországba. Legutóbb Harry herceg amiatt utazott haza, mert megtudta, hogy édesapját, III. Károlyt rákkal diagnosztizálták. Alig pár héttel később pedig arra derült fény, hogy Katalin hercegné hasi műtétje során szintén rákra utaló jeleket véltek felfedezni.

A pár jókívánságait küldte mind III. Károlynak, mind Katalin hercegnének, bár utóbbival a két herceg csörtéje óta nemigen tartják a kapcsolatot. Úgy tűnik viszont, hogy Meghan Markle kész elásni a csatabárdot, legalábbis egy divatszakértő, Amber Graafland elmondása szerint egy nemrégiben megrendezett nyilvános eseményre választott ruhájával ezt kívánta üzenni. Ahogy Harry herceg arra a memoárjában kitért, némi feszültség alakult ki a hercegnék között az esküvőjük során, amikor a koszorúslányok ruhájával adódott gond. A királyi sarj a kötetben még néhány SMS-t is felemlegetett, amiket a felek váltottak egymással akkoriban – Markle azt állította, Katalin hercegné megsiratta őt, és érkeztek információk ennek ellenkezőjéről is.

Katalin hercegné és Meghan Markle a történtek hatására nem éppen puszipajtások, amin a sussexi hercegné látszólag változtatni szeretne. Március 21-én a Los Angeles-i Gyermekkórház (CHLA) pácienseinek és személyzetének olvasott fel a Make March Matter nevű kampány részeként – olyan könyvekből, mint a Rosie the Riveter, a Pete the Cat, és az I Saw a Cat. Amber Graafland divatszakértő úgy véli viszont, hogy az eseményre választott öltözéke, a virágos Oscar de la Renta ruha, a balerinacipő és a természetes smink egy titkos üzenetet takarnak, ráadásul a címzett Katalin hercegné.

A királyi család híres arról, hogy ruházatát finom üzenetek közvetítésére használja, Meghan pedig megtanulta, hogy ügyesen használja ruháit a perspektívák megváltoztatására. A hercegné egyértelműen üzenetet küldött a virágos összeállítással

– jelentette ki a szakértő, hozzátéve: „A tisztaság, az optimizmus és a barátság szinonimájaként a virágok a növekedést és a bimbózást jelképezik, és meglehetősen meglepő módon a virágok a megbocsátást is szimbolizálják.”

Graafland úgy véli, az üzenet Katalin hercegnének szólhat, különösen annak fényében, hogy jelenleg milyen egészségügyi gondokkal néz szembe. Kiemelte, Markle minden bizonnyal szeretné a múlt eseményeit maga mögött hagyni, és továbblépni – írja a Mirror

(Borítókép: Getty Images)