Visszafogadta Hollywood A Galaxis Őrzői rendezőjét

GettyImages-452657134
2019.01.31. 17:09

A Galaxis Őrzői rendezője, James Gunn rendezheti az Öngyilkos osztag folytatását, írja a The Hollywood Reporter. Ez azért érdekes, mert eddig csak az volt biztos, hogy Gunn írja a forgatókönyvet. Az, hogy a rendezést is megkaphatja, arra utal, hogy rehabilitálták, és újra komoly feladatokat bíznak rá. 

James Gunnt 2018 nyarán, azután rúgták ki A Galaxis Őrzői rendezői posztjáról, hogy újra előkerültek azok a tíz évvel korábbi tweetjei, amelyeken szándékosan és nyilvánvalóan polgárpukkasztó módon elég meredek poénokat engedett meg magának, többek között a pedofíliáról és a nemi erőszakról is.

A kirúgása után A Galaxis Őrzői színészei nyílt levélben álltak ki mellette, és olyan is volt, aki azt mondta, csak azért nem száll ki a filmekből, mert a szerződése kötelezi, hogy maradjon. A Disney ennek ellenére nem változtatta meg a döntését, és nemrég a cég vezérigazgatója is azt mondta, nem bizonytalanodott el a döntés helyességét illetően. A konkurens DC képregény-univerzum szuperhősfilmje, az Öngyilkos osztag producerei viszont lecsaptak rá.

Az Öngyilkos osztag folytatásának bemutatóját 2021. augusztus 6-ra tűzték ki. 

(Borítókép: James Gunn 2014. július 25-én. Fotó: Stuart C. Wilson / Getty Images)

Ne maradjon le semmiről!