Jeremy Renner egy orvosi csoda, jön a Mayor of Kingstown harmadik évada

2023.09.07. 12:59

A Paramount+ berendelte a Kingstown polgármestere (Mayor of Kingstown) harmadik évadát, amelynek sorsa főleg a főszereplő, Jeremy Renner miatt volt kérdéses. A börtönkomplexumok világában játszódó, kőkemény sorozat második szezonja 2023 januárjában került képernyőre, pár nappal Renner súlyos balesete után, és egészen mostanáig nem lehetett tudni, folytatódhat-e valaha.

A színészt 2023 januárjában kritikus állapotban szállították kórházba helikopterrel, miután egy mentőakció közben áthajtott rajta a hókotrója. Rennernek harminc csontja tört el, hetekig intenzív osztályon kezelték, és több műtéten is átesett. A kórházban a búcsúlevelét is megírta a családjának, de három hónappal később már talpra tudott állni, idén augusztusban pedig először jelent meg nyilvánosan bot nélkül, Kate Beckinsale születésnapján.

Jeremy Renner a közösségi oldalain folyamatosan beszámolt felépüléséről, és már májusban utalt arra, hogy ideje elkezdenie a mentális felkészülést a Mayor of Kingstown forgatására.

A nálunk a SkyShowtime-on látható sorozatban egy olyan problémamegoldót alakít, aki Kingstown városában közvetítőként próbálja fenntartani a békét a börtönök és a kinti világ bandái között. Bár a színész Mike McLusky szerepében a legtöbb jelenetben zaklatottan rohangál tárgyalni egyik bűnözőtől a másikig, azért nem telik el úgy epizód, hogy ne vernék össze, vagy éppen ő ne zúzna le valakit. A sorozat atyja, Taylor Sheridan (Tulsa King, Yellowstone, 1883, 1923Special Ops: Lioness) sosem volt híres a visszafogottságáról, de a Mayor of Kingstownnál különösen elszabadult, az egyik legbrutálisabb szériát szállítva.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a színész felépülése évekig is eltarthat, és sokáig az is kérdéses volt, hogy képes lesz-e valaha lábra állni. Emiatt utólag a második évad plakátját is megváltoztatták, a frissített verzióban eltűntek a sebek a főszereplő arcáról. Ha az 52 éves Renner bevállalta a harmadik szériát, akkor tényleg csúcsformában kell lennie, és a jelek szerint meg se kottyant neki a hat és fél tonnás hókotró.