Elmarad Curtis és Emilio közös nagykoncertje

2018.12.09. 21:41

Curtis és új társa, Emilio nemrég jelentették be, hogy nemcsak új dalokon dolgoznak, de egy nagyszabású koncerttel is készültek a Sportarénában. A rendezvény szervezői azonban azt írták, hogy a koncertet elhalasztják, mert a tévés és egyéb munkáik miatt nem tudnának felkészülni a fellépésre. Azt nem említették, hogy a koncertet mikor tartják meg.

Sajnálattal tájékoztatjuk a közönséget, hogy a Papp László Budapest Sportarénában 2019. április 27-re tervezett Curtis&Emilio koncert későbbi időpontban kerül majd megrendezésre. A művészek azért döntöttek így, mert televíziós és egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak volna megfelelően felkészülni a koncertre. A megvásárolt jegyek visszaválthatóak. Amint megvan az új időpont, tájékoztatjuk a közönséget.

– idézi a Blikk a hivatalos közleményt.

Curtisszel idén nyáron szakította meg Majka az évek óta tartó munkakapcsolatukat. Majka augusztus 22-én a szegedi SZIN fesztivál színpadán jelentette be, hogy Curtis drogproblémái miatt nem hajlandó tovább dolgozni a rapperrel. Az Indexnek adott vágatlan videóinterjúban Majka hosszan beszélt kettejük szakmai és személyes kapcsolatáról.

(Blikk )