új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Randi közben kapták őket lencsevégre.

    Sofia Vergara még tavaly nyáron jelentette be , hogy 7 évnyi házasság után elválik Joe Manganiellotól, de egyik fél sem szomorkodott sokáig, hiszen idén év elején már mindketten új partnereikkel mutatkoztak.

    A Modern család sztárjának szívét egy sebész, Justin Saliman rabolta, aki mellett a színésznő ha akarná sem tudná letagadni boldogságát, hiszen teljesen kivirulva, hatalmas mosollyal az arcán kapták lencsevégre őket a minap is Los Angelesben, miközben épp egy romantikus randevújukról távoztak. 

    „Tökéletes pár!”

    „Remek ízlése van a férfiak terén!”

    Olyan boldognak tűnik!” – örültek együtt Vergara boldogságának rajongói.

    Sandbox Miniapp

  • A kulisszák mögé is bepillantást nyerhetünk.

    Képernyőfotó 2024-03-23 - 18.22.43.png
    Fotó: RTL

    Az RTL kamerái követték végig Szellő István egy napját, ami kicsit sem mondható átlagosnak: munkájából adódóan a Híradó műsorvezetője délelőtt pihen, vagy intézi ügyes-bajos dolgait.

    Szellő ezúttal egy rádióműsorban vendégeskedett reggel, ahol Hevér Gábornak és Kapitány Ivánnak adott interjút, majd 22 éves fiával futott össze egy kávé erejéig. Szellő Ádám édesapjával közösen pár gyerekkori történetet is felidéztett, például, hogy egy kicsiknek szóló adás erejéig ő is ült anno a kamerák előtt, ezután viszont rájött, nem szeretne édesapja nyomdokaiba lépni. Helyette teniszezéssel foglalkozik, mellette pedig egyetemre jár.

    A tévés három-fél négy tájékában szokott megérkezni a szerkesztőségbe, amikor kollégái visszaértek már a forgatásokból, és kezdenek körvonalazódni a riportok szövegei.

    „Akkor már kialakul a hírsorrend. Persze a Híradó élő műfaj, tehát ez a sorrend bármikor változhat, bármikor borulhat, adás közben is, az utolsó percben is.”

    A műsorvezető rendszerint még az adásba kerülés előtt egyeztet stylstjaival, akik ismerik már ízlését, így ehhez mérten válogatják ki aznap esti öltözetét, ügyelve arra, hogy ruhája passzoljon Erős Antónia viseletéhez.

    „Antóniával köztünk a kezdetektől fogva megvan ez munkatársi, munkahelyi összhang, ami valahol valahol megmagyarázhatatlan, mert ez vagy rögtön kialakul egy páros tagjai között, vagy soha. Mi szerencsések vagyunk” – meséli, hozzátéve: mivel nap mint nap nézők ezrei látják, ezért munkája állandó fittséget is igényel.

    „Szinte mindenkinek hiúnak kell lennie, aki képernyőn van, mert valahol te diktálod a közízlést, fontos, hogy odafigyelj magadra és összeszedett legyél, testileg-lelkileg-szellemileg.”

    Szellő elárulta, különösen szereti munkájában, hogy napról napra megújul, hiszen mindig új dolog történik a világban.

    Ezeknek a sokszor történelmi jelentőségű eseményeknek te részese, sőt közlője vagy.

  • A Fehér Lótusz miatt állhat a projekt.

    Időről-időre megkapja Jack Black a kérdést: nem akar-e újra egyik leghíresebb karaktere, Dewey Finn, vagyis a Rocksuli különc tanára bőrébe bújni? A 2003-as sikerfilm folytatása sosem volt tabu a színész számára, egy friss interjúban pedig elárulta, mihez köti az esetleges második rész létrejöttét: Mike White visszatéréséhez, aki nem csak jóbarátját, Ned Scheenbly-t alakította, de a szkriptet is ő jegyezte.

    „Tudjátok, Mike White írta az elsőt, ő egy zseni. És Mike White-ot vissza kell hoznunk, de ő nagyon elfoglalt A Fehér Lótusz miatt, ami a legjobb sorozat a tévében" – nyilatkozta Black, aki már fel is vetette, akár a School of Rock 2: Electric Boogaloo is lehetne a mozi címe, bár a történetről egyelőre nem árult el semmit.

    A Rocksuli rajongóinak tehát egy jó darabig várniuk kell, ha újra lelkes gyereksereg feldolgozásában akarnak hallani egy-egy Led Zeppelin, vagy AC/DC-számot, de szerencsére egyáltalán nem tűnik reménytelennek a helyzetük, sőt!

    (via IGN)

  • GettyImages-2052040268
    Fotó: Dimitrios Kambouris / Gettty Images

    Egyelőre nem tudni pontosan mikor, de nagy valószínűség szerint még idén oltár elé áll Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi. A fiatalok okkal nem árulnak el részleteket esküvőjükről, amelyen a legfrissebb információk szerint nem csak részt vesz-, de komoly szerepet is kap majd a színésznő egyik Stranger Things-es kollégája, a Brenner professzort alakító Matthew Modin – ő fogja vezetni a szertartást.

    Hivatalos engedélyem van arra, hogy összeadjak embereket. Millie azt mondta, ez remek lenne, aztán Jake is jó ötletnek találta

    – mondta a színész, aki már a fogadalmakat is megírta a jegyespárnak.

    „Tetszet nekik, amit írtam, és alig várják, hogy ezt férj és feleségként hallhassák.”

  • Meglehetősen egyedi módot választott Jennifer Garner arra, hogy felköszöntse születésnapján Reese Witherspoont. A Doktor Szöszi sztárja a minap töltötte be 48. életévét, ennek apropójából pedig kolléganője úgy döntött, eljátszik szaxofonján egy dalt a tiszteletére.

    A kerti zenélésről készült videója mellé ráadásul különböző videókat és képeket vágott be barátnőjéről, így humorosan abszurd végeredmény kerekedett a dologból.

    Két dolgot szeretek: Reese Witherspoont és a kellemes jazzt. Boldog születésnapot!

    – fogalmazott bejegyzésében a színésznő, amelyet az ünnepelt egy hozzászólásban köszönt meg.

    „Gyerünk, Garner! Mindenkinek mosolyt csalsz az arcára!”

  • Ezúttal a vendég kérdezett a műsorvezetőtől, aki őszintén vallott csalfaságáról.

    Dr. Csernus Imrét látta vendégül a Beköltözve Hajdú Péterhez legutóbbi epizódjában a műsor házigazdája. A megszokott formátum persze ezúttal sem maradt el, a pszichiáter magánélete és munkája mellett több érdekes témáról is mesélt, de az adás egy pontján fordult a kocka, és ő fordult kérdéssel a tévés felé: volt-e már hűtlen kapcsolataiban?

    Hajdú bevallotta, igen, fiatalon még jó ötletnek látta a csalfaságot. A szakember azonban nem adta fel ennyinél, és kisajtolta a férfiből félrelépésének pontos okát.

    „Nyilván azért csaltam meg, mert nem tudtam a kihívásokra nemet mondani. Egyszerűen tetszett a hiúságomnak, hogy valaki akar, és ha nem voltam szerelmes, ez mindig akkor történt meg” – mesélte a műsorvezető, hozzátéve: ez kényelmesebb lépésnek tűnt, mint megbeszélni a dolgot aktuális kedvesével, és mindezek ellenére szeretett velük lenni, járt utat sem hagyott volna el járatlanért.

    „Ha nem következik be az anyáról való leválás, nagyon sokszor a kapcsolatban az anyához hasonló, domináns csajt fogok ki, és egy idő után kevés lesz nekem nőként. Ha nekem volt egy barátnőm, aki mellett mással is voltam, az nem jelenti azt, hogy ne kívántam volna nőként. Volt olyan, hogy megcsaltam, ami nyilván jót tett a hiúságomnak, hogy mondjuk egy szép csaj engem akart. A szex az erről szól, hogy ideig-óráig jó, de mindenki a szex miatt csalja meg a másikat.” 

    (via Blikk)

  • Instagramon számoltak be férjével a gólyahírről.

    A legnagyobb titokban lett kétgyermekes édesanya Cameron Diaz. Az 51 éves színésznő és férje, Benji Madden pénteken számoltak be Instagram-oldalukon arról, hogy családjuk újabb babával bővült, akinek nemét és nevét is elárulta követőinek:

    Áldottak és izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük fiunk, Cardinal Madden születését! Fantasztikus kisfiú, és mindannyian nagyon boldogok vagyunk, hogy itt van! A gyerekek biztonsága és magánélete érdekében nem teszünk közzé képeket, de nagyon cuki!

    A házaspárnak van már egy közös kislánya, Raddix Madden, aki 2020 januárjában született béranyától. Mivel Diazt ezúttal sem látták gömbölyödő pocakkal, több, mint valószínű, hogy kisfiát is így hozták világra.

    A gólyahírhez számos híresség, köztük Katy Perry és Lionel Richie is gratulált.

  • Követeli, hogy lánya és férje repüljenek haza hozzá Ausztráliába.

    GettyImages-2032961428
    Fotó: Arnold Jerocki / Gettty Images

    Szinte alig telik el hét anélkül, hogy ne cikkeznének az újságok Kanye West és felesége újabb botrányáról. A házaspár, de főleg annak hölgy tagja lassan sportot űz abból, hogyan tud egyre kihívóbb öltözetben megjelenni egy-egy eseményen, nem csoda hát, ha az őt egyáltalán nem ilyennek ismerő barátai és családtagjai aggódnak miatta.

    Nemrég közeli ismerőse azt nyilatkozta egy bulvárlapnak, Censori teljesen kifordult magából férje mellett, aki a közösségi médiától is tiltja szerelmét, míg édesapja most azon aggódik, hogy „árusítja ki lánya testét a rapper – merész és hiányos ruhakölteményei mögött ugyanis szinte egytől-egyik az férfi ötletei állnak. Emiatt a nő anyja nemrég látogatást is tett a pár amerikai otthonában, de nem igazán sikerült megtérítenie a 29 éves építészt, távozását követően a nő ugyanúgy folytatta a provokatív viselkedést.

    Leo Censori a Page Six információ szerint azt szeretné, ha személyesen tudná megbeszélni nézeteltérését Westtel, épp ezért követeli, hogy a házaspár mihamarabb repüljön haza hozzá Ausztráliába. 

    „Bianca nem nagyon akarja, hogy ez megvalósuljon, mert tudja, hogy fog az apja reagálni” – mesélte egy bennfentes, hozzátéve:

    „Leót nem fogja megfélemlíteni Kanye hatalma vagy kontrollja. Ez valószínűleg nem egy kedves családi beszélgetés lesz.”

    A történetet csak árnyalja, hogy Censori apai ágról egy hírhedt ausztrál maffiaklánból származik, így a férfi fenyegető szavaitól valóban van tartanivalója Westnek. Egyelőre nem tudni, a rapper eleget tesz-e a meghívásnak.

  • Fotókat is mutatott róla.

    Ismerős ékszer bukkant fel Emily Ratajkowski kezén: a modell újra hordja eljegyzési gyűrűjét, de szó sincs róla, hogy kibékült volna exférjével, Sebastian Bear-McClarddal, aki állítólag 2022. nyarán csalta meg őt.

    Instagram-bejegyzése szerint Ratajkowski úgy döntött, a drágaköveket megmentve, mégis új történettel felruházva, egy másik ékszert, pontosabban ékszereket csináltat a szétszedetett gyémántokból, és „válási gyűrűként” mutatta most meg többmilliós követőtáborának. 

    A gyűrűk a saját, személyes evolúciómat mutatják be. Nem hiszem, hogy egy nőnek meg kéne fosztania magát a gyémántoktól, csak mert elveszített egy férfit. Arra emlékeztetnek, hogy én is boldoggá tehetem magamat, akár úgy is, ahogy előtte nem hittem volna

    – nyilatkozta a Voguenak

    A gyakorlat nem túl megszokott, de könnyen lehet, hogy épp most teremtett új trendet ezzel a kisgyermekes édesanya.