új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Fotókat is mutattak a nagy napról.

    Képernyőfotó 2024-03-30 - 18.53.29.png
    Fotó: tiktok

    Talánc sokan emlékezhetnek még Abby és Brittany Henselre, akik még 1996-ban, Oprah Winfrey műsorában szereztek először hírnevet – a két nővér ugyanis két fejjel de egy testtel született. A sziámi ikerpárról aztán a TLC is készített sorozatot a 2010-es évek elején, ezt követően azonban úgy döntöttek, inkább a médiától visszavonulva, Minesotában élik le életüket.

    A tanárként dolgozó testvérek egyike, Abby azóta férjhez is ment, tudta meg most a Today. A 34 éves nő 2021-ben kötötte össze életét egy ápolóként dolgozó katonai veteránnal, Josh Bowlinggal, az esküvőről pedig fotókat is közzétettek TikTok oldalakun.

    A Hensel-nővéreknek külön szívük és belsőszerveik vannak, deréktól lefele azonban már közösek a szerveik. Ennek ellenére lehetségesnek tűnik, hogy később akár gyermeket is vállaljanak, korábban azt nyilatkozták, szeretnének is, ám egyelőre nem tudni, erre mikor kerülhet sor.

  • Akár Taylor Swift és Ariana Grande is magára veheti Eilish bírálatát.

    Billie Eilish nem köntörflazott, csúnyán beolvasott több zenész kollégájának. Friss, a Billboradnak adott interjújában a környezettudatosságról kérdezték a 22 éves énekesnőt, ennek kapcsán pedig elárulta, mennyire bosszantja őt az iparágban tapasztalt pazarlás.

    „Olyan időket élünk, amikor egyes művészek számára nagyon fontos, hogy valamilyen oknál fogva mindenféle csomagolásokat és bakeliteket csináljanak, ami növeli az előadásokat, a számokat, hogy egyre több és több pénzt kapjanak” – kezdte az énekesnő, aki újrahasznosított anyagokból készítette legutóbbi nagylemezét is.

    „El sem tudom mondani, milyen káros ez. Itt történik az arcunk előtt, és mindig valahogy megússzák. Nagyon frusztrálónak tartom egy olyan személyként, aki mindent megtesz azért, hogy fenntartható legyen, és megpróbálja a lehető legjobban bevonni a csapatát is a környezettudatosságba. Aztán a világ legnagyobb előadói meg 40 kib*szott különböző féle albumot készítenek, csak hogy még többet vegyenek belőlük. Irritál, hogy még mindig ott tartunk, hogy ennyire a számokkal, a pénzcsinálással törődnek – és mindezt a kedvenc zenészeid teszik.”

    Bár Eilish nem említett konkrét neveket, sokak szerint a kétszeres Oscar-díjas énekesnő Taylor Swiftre utalhatott, akinél valóban bevett gyakorlat egy album 4-5 féle borítóval való publikálása. A leírás azonban rajta kívül is rengeteg más előadóra igaz lehet, például Olivia Rodrigóra vagy Ariana Grandéra is. Egyelőre senki sem reagált a popsztár szavaira.

  • Anno ő is állt a kalandreality képzeletbeli dobogójának legfelső fokán.

    A napokban megkezdődött az Ázsia Expressz új évadának forgatása, idén többek között Till Attila és Stohl András, a Zámbó-testvérek, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna párosai szállnak versenybe a győzelemért.

    A Fülöp-szigeteken tartózkodó szereplőknek üzent Ambrus Attila is, ő pár évvel ezelőtt Berki Krisztián oldalán nyerte meg a kaland-realityt. 

    A legfontosabb tanácsom a helyi whisky mértékletes, de folyamos és módszeres fogyasztása. A hangulatfokozó hatása mellett nagy előnye, hogy fertőtlenít 

    – kezdte a Borsnak a keramikus, aki szerint nagyon oda kell figyelni az étkezésre, ha nem akarnak gyomorrontást kapni. Célszerű kerülni az út menti büféket, de anno a vendéglátójaiknál sem kértek húst, inkább csak zöldségeket ettek vacsorára. Hozzájuk is elég egyedi módon jutottak be egy-egy éjszakára.

    „Krisztián és én a bunkó módszert választottuk. Nem nagyon kérdezgettük, hogy alhatunk-e valahol. Csak beköltöztünk és úgy tettünk, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Impulzívan toltuk a dumát magyarul és hopp, már le is ültünk! Persze, miután beletörődtek a helyiek, hogy mi bizony nem megyünk sehová, stílust váltottunk és a legnagyobb tisztelettel viseltettünk a háziak szokásai iránt. Ez nagyon, nagyon fontos!”

  • Anno férje, Meggyes Dávid a táncosnő miatt hagyta őt el.

    Mindenkit meglepett, amikor pár héttel ezelőtt közös fotót osztott meg az Instagramon Stana Alexandra és Horváth Gréta. Mint ismert, a két hölgy egy közös exen osztozik, Meggyes Dávid ugyanis a táncosnő miatt hagyta el anno feleségét, de az ő kapcsolatuk is véget ért azóta.

    Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője a Story magazinnak elárulta, korábban nem ismerte Stanát, ez alkalommal viszont ő kezdeményezte a találkát.

    Az elmúlt két évben hatalmas változáson, személyiségfejlődésen mentem keresztül. Nem volt könnyű időszak, amihez akarva-akaratlanul Szandi is hozzájárult. De minden nehézség ellenére én rettentő hálás vagyok neki, hogy így alakult az életem. A média viszont állandóan össze akart ugrasztani minket, ment a folytonos hasonlítgatás. Úgyhogy azt éreztem, eljött az idő, hogy ráírjak és beszélgessünk. Szó szót követett, aztán telefonon is hívtuk egymást, ami szintén nagyon pozitív volt, és utána megbeszéltünk egy személyes találkozót is.

    A két hölgy hamar megtalálta a közös hangot, és Horváth szerint biztos lesz még folytatása beszélgetésüknek, ami, mint hangúslyozták, nem Meggyes kibeszélésére irányult.

    „Szandiban egy tiszta szívű, hozzám hasonló értékrenddel bíró embert ismertem meg. Ezen nem is csodálkozom, kiderült, hogy mindketten Rák csillagjegyűek vagyunk, és mindössze 10 nap van a születésnapunk között. De tudom, mindenkit az érdekel, kibeszéltük-e a múltat. Erre azt tudom mondani, hogy voltak nagy, közös felismeréseink, de bármennyire hihetetlen, a Dávid-témát hamar lezártuk.”

    Stana Alexandra szerint tartozott egy bocsánatkéréssel Horváth felé, amelyet végre meg is tehetett.

    „Van részem benne, hogy Grétának egy nehéz élethelyzettel és időszakkal kellett szembenéznie. Úgyhogy nagyon örültem, amikor rám írt. Mindig is ott motoszkált bennem, hogy nekünk egyszer találkoznunk és beszélnünk kell” – ismerte el a Dancing with the Stars szereplője.

  • Követné szüleit a színészi pályán Gryllus Dorka és Simon Kornél kisebbik gyermeke. A 12 éves Soma most meg is kapta első filmszerepét, amelyről édesanyja mesélt a Blikknek.

    „Az Itt érzem magam otthon című filmben dolgozunk együtt Holtai Gábor rendezésben. Ez egy kicsit abszurd krimi, amelynek Lovas Rozi és Molnár Áron a főszereplője, mi pedig szintén a nagycsalád részei vagyunk. Gábor együtt kért fel minket Kornéllal, de mivel van egy gyerekünk a filmben is, és Somi színész akar lenni, így mindenki nyert azzal az ötlettel, hogy ő legyen a gyerekszereplő. Amikor Kornéllal együtt szerepelünk, együtt játszunk, az mindig különleges élmény, és most ugyanezt éljük át Somával együtt. Tényleg olyan, mintha más dimenzióba lépnénk át. Hallatlanul szórakoztató, hogy ő is része lett ennek, és olyan természetességgel tudtunk ebben együtt létezni, hogy egy percig sem éreztem furcsának.”

    A színésznő nem titkolja, az elején nem volt biztos abban, be merje-e engedni kisfiát a filmes világba, sokszor ugyanis nincs kapacitása a stábnak arra, hogy valóban gyerekként kezeljenek egy gyereket.

    Ez egy munkahely, teljesen más világ, éppen ezért örülök annak, hogy ezt az első, komolyabb lépést együtt tudjuk megtenni. (...) Mindig izgulok, aggódom érte, de ez inkább a természetemből fakadó aggodalom. Közben tátott szájjal rajongok, mert nagyon ügyes. Még csak 12 éves, de az már most nyilvánvaló, hogy megvan benne a dramatikus gondolkodás, történetmesélés tehetsége, beleéli magát a szituációba. Persze nekem ő a legcsodálatosabb a világon, és bármit tesz, szeretem, de ha kizárom az elfogultságot, akkor is ki merem jelenteni: Sominak van ehhez a szakmához képessége.

  • Reméli azért mihamarabb elveheti kisfia édesanyját.

    Továbbra is várat magára Hajdú Péter és Láng Eszter esküvője, amelynek okáról a Bors magazin kérdezte a tévést.

    „Tervezzük az esküvőnket és már körvonalazódik is, hogy milyennek szeretnénk azt a napot. Az biztos, hogy megadjuk a módját. Meseszép helyszínen tartjuk majd és legalább száz fős násznéppel szeretnénk együtt bulizni a lagzin. Ez egyébként az egyik oka annak, hogy még keressük a tökéletes időpontot, hiszen nem könnyű ennyi emberhez dátumot igazítani” – kezdte a Frizbi házigazdája, hozzátéve: karrierjük építése is közrejátszott a döntésben, miszerint elhalasztják a nagy napjukat.

    „Nem titok, hogy volt már egy kitűzött időpontunk, de az élet közbe szólt. Nem fontosabb a munka egyikünk számára sem, mint az esküvőnk, de mindkettőnk számára nagy lehetőségekkel kecsegtetett az élet és mi éltünk vele. Az érzelmeink biztosak, az üzleti élet viszont bizonytalan, így átcsoportosítottuk az energiáinkat.”

    Hajdú Péter pontosan még nem tudja, mikor fogják kimondani a boldogító igent, de abban biztos, hogy nem idén nyáron lesz, az augusztus pedig babonából sem jöhet szóba náluk.

    „A szüleim is akkor házasodtak és elváltak, és az én első házasságom is akkor köttetett…  Most a szeptember tűnik a legsanszosabbnak, de ezt sem nevezném szentírásnak” – árulta el a műsorvezető.

  • Titkos backstage-túrát kaptunk a színésznőtől.

    Gőzerővel forog a Marvel 2025 májusára időzített új filmje, a Thunderbolts, azaz Mennydörgők, amelyben megannyi ismerős arc, például Bucky Barnes mellett feltűnik többek között az új Fekete Özvegy, vagyis Jelena Belova is.

    Az őt alakító Florence Pugh is alaposan benne van már a munkában, erről pedig Instagram videóban tájékoztatta követőit. A színésznő egy valódi backstage-túrát tartott a rajongóinak, bár a bejelentkezés során többször is óvatosan megjegyezte, lehet, hogy ez nem volt túl legális a szigorú titoktartási szerződések végett.

    Nem igazán engedélyezett, hogy beszéljek róla, de mutathatok nektek dolgokat fű alatt, amíg nem mondjátok el senkinek

    – kalauzolta végig az atlantai stúdióban nézőit a már kosztümbe öltöztetett Pugh, majd meglátogatta a díszleteket, és rendező Jake Scheriert is. Ezen a ponton egy képet is láthatunk a készülő filmből, Scherier ugyanis kollégáival épp a színésznő egyik már felvett jelenetét nézte vissza számítógépén.

  • Rajongói hálásak a színésznőnek, amiért nem fél megmutatni természetes arcbőrét.

    Az elmúlt időszakban szinte forradalmi szintre emelkedett Hollywoodban a smink elhagyása: Pamela Anderson, Lady Gaga és megannyi híresség után Millie Bobby Brown is bevállalta a natúr megjelenést, mindössze egy pattanástapaszt viselve vendégeskedett a hónap elején Drew Barrymore beszélgetős műsorában.

    A közeljövőben megházasodó fiatal színésznő a jelek szerint továbbra sem szégyelli természetes arcbőrét, ezúttal kozmetikai márkája, a Florence by Mills oldalán osztott meg egy sminkmentes szelfit, egy bátorító szöveg kíséretében.

    A pattanásaimmal bejárt utam egy nagyon személyes dolog számomra. Mindannyian megérdemeljük, hogy magabiztosan és kényelmesen érezzük magunkat a bőrünkben, és remélem a saját tapasztalataim megosztása inspirál majd arra, hogy elfogadd és szeresd a bőröd, teljesen mindegy, hogy milyen szakaszban is van épp!

    A Stranger Things fiatal sztárjának sorait követői ezrei fogadták nagy örömmel. Többen arról írtak a kommentek között, hálásak, amiért Brown ilyen bátran megmutatta önmagát, míg mások egy igazi példaképnek nevezték őt.

  • Szokatlan technika.

    GettyImages-112767253
    Fotó: Jeff J Mitchell / Getty Images Hungary

    Az érdekességek sora kifogyhatatlan az italkészítés terén is, egy vállalat ugyanis a bor és a whisky ízét az óceán mélyére süllyesztve szeretné tökélyre csiszolni. A japán vízalatti pincészet azt vallja, hogy az italok tengerfenéken hagyása tovább árnyalja azok ízvilágát és aromáit. A Hokkaido Kaiyo Matsuri nevű cég eddig is ilyen módon érlelt italokat árult, de most magánszemélyeknek is kínálja ezen különös szolgáltatásukat.

    A Hokkaido szerint az elhaladó hajók rezgései, a szél által előidézett különböző frekvenciájú hangok, valamint a tenger által keltett hullámok jótékonyan hatnak a palackban lévő alkoholra, – pontosabban a benne levő vízmolekulákra. Ennek következtében pedig olyan változásokat okoz a szeszben, ami még jobban kiemeli a benne lévő aromákat. A vállalat székhelye Hokkaidó régióban található, amelyet három vízterület – a Japán-tenger, az Ohotszki-tenger és a Csendes-óceán – határol. Mivel a hullámok mozgása az egyes térségekben eltérő, azt mondják, hogy azok eltérő ízeket és aromákat hoznak elő ugyanabból az alkoholból.