2024. június 21. 15:00
Szlovákia 1
Ukrajna 2
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország 1
Ausztria 3
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00 ÉLŐ
Hollandia 0
Franciaország 0
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sharlene Lee összesen 52 alkalmazottat foglalkoztat két szalonban az ausztráliai Perthben, akikre jóformán családtagjaiként tekint. Erről árulkodik legalábbis az, hogy bármit képes megtenni értük; a szalonjaiban dolgozók problémáira sokszor úgy reagál, mintha a sajátjai lennének.

    Mint meséli, örömmel kifizeti dolgozóinak a mellplasztikát, ha arra vágynak, de a jelzáloghitel felvételében és az autóvásárlásban is támogatja őket. Szívesen ad kölcsön pénzt bármelyiküknek.

    52 ember dolgozik nekem, és mindig segíteni fogok mindegyiküknek elérni a céljukat. Viszonozni akarom nekik a munkájukat.

  • Egy 29 éves kanadai nő történetét ismerhetjük meg a Northfoto képriportjának köszönhetően, aki mintegy 6 ezer dollárt (2,18 millió forintot) költött arra, hogy átlagos kertjéből valami egészen különlegeset varázsoljon – vagy bizarrt, hiszen nem arra törekedett, hogy minél több színben pompázzon otthonának udvara, hanem inkább arra, hogy feketébe boruljon. 

    Chloe Hurst csak a matt fekete virágokért rajong. Leginkább az  Addams Familyből és az Éjsötét árnyékból merített inspirációt. 

  • Arról is beszélt, mennyi borravalót szokott adni.

    Gombos Edina hosszú évek óta Floridában él a családjával, ottani életükről pedig az Instagramra és a YouTube-ra is szokott tartalmat gyártani. Az egykori tévés legutóbb arról számolt be rajongóinak, mennyivel másabbak a fodrászatok az Egyesült Államokban, mint Magyarországon. 

    „Frizuraigazítás a szünidőre. Miri pillangóvágást kért a fodrászunktól, egy légiesebb, szépen rétegzett formát. Ez a hajvágási stílus most nagyon népszerű. Mati ragaszkodott ahhoz, hogy maradjon hosszú a haja, nem szereti a rövidre nyírt fazont. Neki is csak igazították a haját, levettek a sűrűségéből, és formát adtak neki.

    Kértünk hajszárítást is, mert ez automatikusan nem jár a hajvágás mellé. A legtöbb fodrásznál ezért pluszban fizetni kell Floridában. Sokan távoznak vizes hajjal az üzletekből. Ha elégedettek vagyunk mindennel, akkor legalább húsz százalék borravalót hagyunk a fodrásznak. Nem egyszerű jó szakembert találni az USA-ban, mivel teljesen más a képzés, mint Európában (9 év keserű tapasztalata).

    Marával szerencsénk van, mert Brazíliában tanulta a mesterséget, profi a szakmájában, nagyon örülünk, hogy megtaláltuk!” – osztotta meg követőivel Gombos Edina.

  • Gerard Piquével való viharos szakítása után egyelőre nem áll készen egy új kapcsolatra Shakira. Bár saját bevallása szerint odáig van a férfiakért, a 47 éves énekesnő életében jelenleg nincs helye a szerelemnek; 12 éven át tartó kapcsolatát kell még feldolgoznia, jóllehet az utóbbi időben Tom Cruise-zal és Lewis Hamiltonnal is hírbe hozták.

    Nem is gondolok arra, hogy keresnem kellene a szerelmet. Nincs egy férfinak helye most az életemben. De mi tagadás, szeretem a férfiakat. Ez a probléma. Azok után, amik történtek velem, nem kellene kedvelnem őket, de még mindig odáig vagyok értük, nagyon is

    – árulta el a kétgyermekes énekesnő.

    Úgy gondolom, hogy a gyerekeimnek nagyon fel kell készülniük erre, most pedig az érzelmi és pszichológiai jólétük prioritást élvez. Ennek ellenére azonban nem ellenzem, hogy legyen egy párkapcsolatom, de most a gyerekek az elsők.

    (via Female First)

  • Sosem látott fotókon látható együtt az egykori szépségkirálynő és anyukája.

    Kulcsár Edina annak apropójából tette közzé legfrissebb bejegyzését az Instagram-oldalán, hogy édesanyja, Jakab Krisztina ma, azaz június 15-én ünnepli a születésnapját. 

    Ezen a napon született édesanyám, aki nélkül én sem lennék. Aki megmutatta, milyen az önzetlen szeretet és minden olyanra megtanított, amiknek köszönhetően az lehetek, aki ma vagyok. Életem végéig hálás leszek neki mindenért, amit értem tett! Boldogságos Születésnapot Anyuci!

    – írta a modell a fotókhoz, amelyek ide kattintva érhetők el.

    Jakab Krisztina mindössze 18 évesen adott életet Kulcsár Edinának, akivel nemrég a Palikék Világa by Manna műsorában is vendégeskedtek, melyben őszintén meséltek kapcsolatukról.

  • Egy fiatal nő azzal borzolja a kedélyeket az interneten, hogy elárulta: milyen elvárásai vannak afelé a férfi felé, akivel majd családot fog alapítani. A 26 éves Nora Talal azt mondja, olyannal sosem állapodna meg, aki nem tudja teljesíteni a kívánságait, hiszen az elvárásai elég komolyak. Véletlenül sem hagyományos dolgokra vágyik: leendő gyermeke apjának többek között arról is kell majd gondoskodnia, hogy felfogadjon egy személyi edzőt, aki segít majd visszanyerni Talalnak a szülés előtti formáját.

    A 26 éves nő azt is kéri majd a férfitől, hogy várandóssága alatt menjenek el egy babymoonra, azaz egy olyan különleges utazásra, amellyel lezárják életük gyermek nélküli időszakát, kettesben. A szülésért ráadásul egy olyan ajándékot fog kérni, amely legalább 1 ezer fontot (körülbelül fél millió forintot) ér, ez lehet egy designer táska vagy cipő is. Talal azt is kijelentette, hogy amíg a gyermek óvodás nem lesz, nem is fog dolgozni.

  • Billie Eilish a napokban a kolléganőjének, Lana Del Reynek adott interjút, a beszélgetés során pedig a magánéletéről is kendőzetlen őszinteséggel mesélt. A 22 éves énekesnő a szerelmi dolgaira kitérve elárulta: egyenesen megutálja magát, amikor szerelembe esik, kiszemeltjéhez fűzött gyengéd érzelmei ugyanis olyan dolgokat hoznak felszínre benne, amelyeket nem bír kezelni.

    Amikor Lana Del Rey megkérdezte tőle, hogy mi jár több veszéllyel: ha ő beleszeret valakibe, vagy ha ő kelti fel valakinek az érdeklődését.

    Szerintem mindkettő egyformán veszélyes. Én szó szerint utálom magam, ha szerelmes leszek. Küzdök azzal, hogy romantikus értelemben véve sebezhetővé váljak. Nagyon nem szeretem, ha nem az én kezemben van az irányítás. (...) Problémáim vannak az erőviszonyokat és a kontrollt illetően is, nem szeretek sebezhető lenni. Ez nekem nagyon kellemetlen, nem is tudom, hányszor voltam életemben szerelmes. Szerintem a szerelemnek különböző változatai vannak, például lehetsz szerelmes úgy is, hogy nincsenek olyan mély érzelmeid

    – fejtette ki a What Was I Made For? című dal előadója, hozzátéve, az érzelmeit sem igazán szereti kifejezni, még a dalaiban sem, mert nem szeretné, ha az emberek azt hinnék, hogy panaszkodik. 

    Eilish legutóbbi kapcsolata – az legalábbis, amelyet felvállalt a nyilvánosság előtt –tavaly ért véget. A popsztár a 31 éves énekes-dalszövegíróval, Jesse Rutherforddal alkotott egy párt. 

    (via Female First)

  • Azt is elárulta, miért döntött a plasztikai beavatkozás mellett.

    Képernyőkép 2024-06-14 205656.png
    Fotó: Instagram

    Szabó Franciska néhány évvel ezelőtt az Egyesült Államokban találta meg a számításait. Az Exatlon Hungary korábbi Bajnoka a tengerentúlon Sheena Bathory művésznéven ismert, ráadásul történelmet is írt egy nemrég induló sportágban: ő az első női versenyző az amerikai Power Slap nevű pofonbajnokság történetében, aki KO-val ütötte ki ellenfelét.

    Az U23-as cselgáncs-Európa-bajnok, aki jelenleg Miamiban él, mindent meg is tesz annak érdekében, hogy kirobbanó formának örvendjen. Nemrég egy plasztikai műtétet is bevállalt, mert amióta felhagyott a testépítéssel, nem mindenével elégedett. Az ún. brazil fenékfeltöltés mellett döntött.

    Két évvel ezelőtt még testépítő voltam. Amióta abbahagytam, észrevettem, hogy bizonyos testrészeimen elkezdett lerakódni a zsír. Nem számított, mennyire figyeltem oda a diétára vagy az edzésekre, sem a karizmomról, sem a combomról nem tudtam ledolgozni azt

    – árulta el a sportoló az előtte-utána fotókat is szemléltető videóban, amely ide kattintva érhető el.

  • Együtt pózoltak a vörös szőnyegen.

    Jessica Alba ritkán mutatkozik együtt tinédzser lányaival, ám a napokban kivételt tettek. A színésznőt a 13 éves Haven és a 16 éves Honor is elkísérte egy vörös szőnyeges eseményre, pontosabban a legújabb filmje, a Trigger Warning Los Angeles-i bemutatójára voltak hivatalosak. 

    A Netflix-film bemutatóján Alba úgy nézett ki, mintha nem is egy háromgyermekes édesanya lenne. A rajongói közül többen is a lányai nővérének nézték a színésznőt.

    Alba az eseményen elárulta, mit szólna ahhoz, ha gyermekei a nyomdokaiba lépnének.

     Úgy gondolom, hogy bármit is mondok a gyerekeimnek, biztosan az ellenkezőjét fogják csinálni. Úgyhogy túl határozott véleményt igyekszem nem mondani semmiről sem

    – magyarázta a People magazinnak a színésznő, akinek egy fia is született férjétől, Cash Warrentől: Hayes hatéves.