új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mások szerint inkább Paris Hiltonra hasonlít, de magára semmiképpen sem.

    Alig lehet ráismerni Kim Kardashianre legújabb, Instagramon közzétett képein. A bejegyzés szerint a valóságshow-hős egy retro magazinok világát megidéző fotózáson járt saját márkája modelljeként, ahová szőkésbarna parókát és különleges sminket kapott, így idézve meg a '60-as, '70-es évek hangulatát. A piros overállban, fehér pulcsiban vagy egy szál minishortban pózoló Kardashian azonban jócskán összezavarta a követőit, a hozzászólások alapján sokan nem is voltak biztosak benne elsőre, kinek a posztját látják.

    „Pörgettem lefelé, és meg voltam győződve arról, hogy ez Beyoncé.”

    Szeretem Kim K-t, de nem is hasonlít önmagára. Azt hittem ez Beyoncé ” – érkeztek a kommentek, de más celebhasonmások nevei is felmerültek rajongói között, sőt, valaki egyenesen a sminkesének is beszólt.

    Úgy néz ki, mint Paris Hilton!

    „Nem értettem elsőre, mit csinál itt Doja Cat.

    „Olyan mint egy mosómedve néhány képen, túl erős és eldolgozatlan a szeme alatt a korrektor.

  • Szerencsére senki sem sérült meg a balesetben.

    Nem a tervek szerint alakult Paris Hilton legújabb videoklipjének forgatása, sminkes-öltözőkocsija ugyanis a munkálatok alatt leégett. A lángok egy baleset kapcsán csaptak fel, és nem is lehetett időben megfékezni őket, szinte az egész trailer a tűz martalékává vált. A kocsiban Hilton személyes tárgyai mellett például egyedi készítésű, a kisfilmbe szánt dizájnerruhái is megsemmisültek.

    Amilyen szívfájdalom ez számomra, olyan hálás vagyok, hogy mindenki biztonságban van és rendkívül örülök annak az elképesztő támogatásnak, ami körbevesz

    – írta Instagram sztorijában a DJ,aki lehangoló felvételeket is mutatott a kocsi szinte porrá égett belsejéről. A videólkipben hilton mellett Meghan Trainer énekesnő, Laurence Bass és Heidi Klum is feltűnik.

  • Tenessee-ből Floridába költözött egy háromgyermekes amerikai család, akik azért döntöttek az előző otthonuktól kilencórányira lévő Orlando mellett, hogy így minden egyes nap el tudjanak menni az ottani Disney Worldbe.

    Bár elsőre azt hihetnénk, ez főleg az öt-, két- és hamarosan egyéves kicsik vágya volt, igazából a szülők azok, akik rajonganak a tematikus parkért. A most 30 éves Haley kiskora óta óriási Disney-fan, túlzás nélkül a stúdió meséin nőtt fel, kedvence mind közül A kis hableány volt. Vele egyidős férjével is itt, a Hamupipőke-kastélyban jegyezték el anno egymást – szerinte kiemelkedően fontos részlete életüknek és történetüknek a Disney, amelynek így minden egyes nap kicsit részesei lehetnek. Már csak az a kérdés, ráunnak-e valaha a vidámpark attrakcióira.

  • A stábtagok külön védelmet szentelnek a színésznőnek.

    Már forog a nagy sikerű The Last of Us című sorozat következő, második évada, ahol (akárcsak a széria alapjául szolgáló videójátékban) több új, fontos szereplő is csatlakozik a történethez. Az egyik ilyen Dina lesz, akit Isabela Merced kelt majd életre, míg az új anatgonistát, Abbyt, Kaitlyn Dever formálja meg. Emiatt Merced előre aggódik kolléganőjéért, karaktere ugyanis már a játék idején is nagyon szélsőséges indulatokat váltott ki a közönségből – volt, aki halálos fenyegetést küldött az Abbyt játszó Laura Bailey-nek.

    „Vannak, akik őszintén gyűlölik Abbyt, aki nem is létezik. Csak egy kis emlékeztető: nem igazi ember. Kaitlynnek extra védelemre volt szüksége, amikor jött a forgatásra. De Kaitlyn annyira belevaló, nem hagyja, hogy megzavarják, helyén van az esze" – idézte az IGN Mercedet, aki szerint Dever hiába megy át nehéz időszakon magánéletében, alakításááért előre odaítélne neki egy Emmy-díjat. Hogy ez mennyire elfogult vélemény, várhatóan a jövő évi premierkor kiderül.

  • Férje, Nánási Pál arra kérte, jöjjön inkább haza a forgatásokról.

    Szeptember elsejétől a TV2 képernyőin követhetjük nyomon 8+1 sztárduó Fülöp-szigeteki és tajvani kalandjait, indul ugyanis az Ázsia Expressz új évada. Bár a műsornak ez már az ötödik szezonja, a műsorvezető, Ördög Nóra szerint ez közel sem jelenti a formátum kifulladását, sőt! A szerkesztőkön túl ezúttal a természet is szolgáltatott jó pár izgalmas pillanatot a stáb és a versenyzők számára.

    „A mostani évad forgatásán tapasztalhattuk meg leginkább, hogy a természet mennyire komoly erőt képvisel az életünkben, és bármit is csinálhatunk mi, emberek, azért a természet az úr. Megbabonázva néztük például az erdőt, ugyanis gyakorlatilag az egész hegyoldal égett napokon át az egyik környéken, ahol forgattunk. A helyiek ezt teljes természetességgel vették, ugyanis hozzászoktak, hogy a hőség miatt ilyen előfordul. Nekik erre megvannak a saját módszereik, hogy hogyan tartják ezeket az állapotokat kordában, de nekünk európaiként mindezt döbbenetes volt nézni, hogy micsoda természeti erők tombolnak. Még úgy is éreztük az arcunkon a tűzből fakadó hőséget és a levegőben keringő füstöt, hogy biztonságos távolságban voltunk tőle. Egészen ijesztő érzés volt” – kezdte az nlc.hu-nak a tévés, majd a tajvani földrengésekről mesélt.

    Rendesen riasztást is kaptunk a mobilunkra a rengések miatt. Egy magas szállodában lakott a stáb, én a tizenhetedik emeleten voltam, tehát nem is olyan magasan, de már ott is lehetett rendesen érezni, hogy kilengett az épület. A helyiek ezt is természetesen kezelték, mert hozzászoktak ehhez. Nekünk meg, nyilván, teljesen ijesztő volt, és leszaladtunk az éjszaka közepén, és tanakodni kezdtünk, hogy mit is kellene csinálnunk. Ezeket érdekes volt megtapasztalni

    – mesélte Ördög, aki az egyik ilyen riasztáskor a családját is felhívta, hogy beszámoljon a fejleményekről, amit rögtön meg is bánt.

    „Utána jöttem rá, hogy ez a legnagyobb hülyeség, amit csinálhattam, mert ők tízezer kilométerekről már nem tudnak mit csinálni, csak izgulni tudnak értem. A Palkó egyébként ezen a ponton már azt mondta nekem, hogy: »Figyi, gyere haza, most! Nem ér annyit semmi sem, hogy ilyen veszélybe sodord magad!« De aztán elmúlt az éjszaka, és végül mindannyian megnyugodtunk, így maradtam. Megbeszéltem magammal is, hogy a baj bárhol és bármikor megtörténhet. De azért az első rengések nagyon ijesztőek voltak, nem tagadom.”

  • Különleges nevet kapott a kislánya.

    Édesanya lett Axente Vanessa. A magyar topmodell idén áprilisban osztotta meg a hírt követőivel, miszerint férjével, Rahil Guptával szülői örömök elé néznek – vasárnap pedig már első hármas fotójukkal jelentkezett be Instagram-oldalán.

    A Next Top Model Hungary zsűritagja bízott benne, hogy a nemzeti ünnepen jön majd világra gyermeke, végül augusztus 12-én, a vártnál majdnem egy héttel korábban egy kislánynak adott életet, akit a különleges Giselle névre kereszteltek el.

    A gólyahírhez követői mellett megannyi híresség, például Dukai Regina, Ördög Nóra is gratulált.

  • Otthon adott életet gyermekének az egykori VV-szereplő.

    gigi.png
    Fotó: TV2

    Egy nappal a kiírt dátum után, augusztus 15-én megszületett a ValóVilág 4. szériájából megismert Gigi, azaz Rácz Ildikó második gyermeke. A kismama korábban arról beszélt, otthon szeretne életet adni babájának, ha nem lépnek fel komplikációk, ez a közösségi oldalán közzétett fotó szerint végül így is történt.

    A  jógaoktató és párja bár nem terveztek még egy gyermeket, ötéves lányuk, Panka annyira szeretett volna kistestvért, hogy végül sikerült meggyőznie szüleit. Rácz bejegyzése szerint végül a picit is az ötéves nővér nevezte el: az Emília nevet adta kishúgának. 

  • A modern Marilyn Monroe!

    Imádja az 1950-es évek atmoszféráját Claudia Silcock, aki ugyan 20 éves korával semmit sem tapasztalhatott az ikonikus évtizedből, most úgy él, mintha csak 70 évvel korábban járnánk az időben.

    Imád Elvist hallgatni bakelitjén, korabeli újságokat olvasni, ruhái pedig szinte mind igazi retro kincsek, amiket régiségvásárokon, vintage oldalakon szerzett be magának. Jelenleg 130 ilyen szettet számolt gyűjteménye, de halomnyi ékszere, cipője és táskája is van már, amik minden szempárt odavonzzanak, ha ebben lép utcára. Mutatunk is párat ezekből:

  • Nem is érti, miért tenné kockára valaki a párkapcsolatát.

    Kasza Tibor műsorvezetésével szeptember 1-jén elstartol a Kísértés!. A TV2 produkciójában négy pár teszi kockára a kapcsolatát Thaiföldön, miközben arra a kérdésre keresik a választ: románcuk túléli-e a sziget hatalmát vagy engednek a kísértésnek. A szerelmespárok egzotikus környezetben, de kedvesüktől elszigetelve, tíz lány és tíz fiú társaságában élnek majd. A kísértők mindent megtesznek azért, hogy a szerelmesek ne együtt térjenek haza, köztük pedig ismerős arcot is kiszúrhatunk majd.

    Most a Bors megkérdezte a műsor házigazdáját, hogy ő milyen élményekkel tért haza a forgatásról, és persze azt is, hogy bevállalna-e feleségével egy ilyen kihívást.

    Nekem a legnagyobb kihívás érdekes módon a nagy számnak az elcsendesítése volt. Ezzel arra célzok, hogy én eddig minden műsorban ahhoz voltam hozzászokva, hogy a rosszabb szituációkat megpróbálom humorba fordítani, feloldani, kibeszélni, hogy valahogy nevetés legyen a vége.

    – kezdte a lapnak Kasza Tibi, akinek bőven volt része drámában, és sokszor a munka lelki részével is meg kellett birkóznia, hiszen a versenyzők sokszor tőle várták a megoldást.

    Emellett volt sok olyan szituáció, ami nekem is megterhelő volt, vagy mikor az arcomba hazudtak a játékosok, úgyhogy ez egy érdekes utazás volt. Talán a legnehezebb az volt, mikor összetörve, sírva láttam olyan embereket, akik két nappal korábban még arról esküdöztek, hogy a kapcsolatuk betonbiztos...

    A Szerencsekerék műsorvezetője ugyanakkor kijelentette: soha nem jelentkezne egy ilyen műsorba párjával, és nem is értette, hogy önszántából valaki ilyet miért csinál. „Először én is azt gondoltam, hogy mégis ki megy be egy ilyen műsorba, kamerák és kísértők célkeresztjébe, aztán a műsor után elbeszélgettem a párokkal, hogy nekik ez megérte-e. Kivétel nélkül mindenki igennel válaszolt” – fogalmazott.