új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jól összezavarta rajongóit Doja Cat, miután szombat este a Las Vegasban megrendezett iHeartRadio Music Festival színpadán lépett fel. Miközben Agora Hills című számát adta elő, a 28 éves énekesnő letérdelt a színpadra és felvillantotta bal gyűrűsujján díszelgő ékszerét, az erről készült videó pedig pillanatok alatt bejárta az internetet.

     Több sem kellett a rajongóknak, érthető módon Doja Cat eljegyzésére gyanakodtak, ám az énekesnő reggel egy Twitter bejegyzésben oszlatta el a pletykákat – nem kérték meg a kezét, egyszerűen csak a dalszövegre hivatkozva tette félreérthető gesztusát.

    Nem jegyeztek el, ez egy David Yurman gyűrű, és ékkő sincsen benne

    – fogalmazott a popsztár, rövidesen azonban posztját is törölte.

    Az eljegyzés híre már csak azért is lázba hozta az internetezőket, ugyanis pár hete kiderült, Doja Cat egy párt alkot a Stranger Things 4. évadában feltűnt Joseph Quinnel. Az énekesnő már a szezon premierjekor kinézte magának a fiatal színészt, végül két évvel később sikerült becserkésznie őt, nemrég több londoni helyszínen is látták romantikázni a szerelmeseket.

    (via PageSix)

  • Hatalmas szerencséje volt a férfinek, hogy könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet.

    Képernyőfotó 2024-09-22 - 17.37.12.png
    Fotó: Twitter

    Villámsebességgel terjed az interneten egy hátborzongató, eredetileg TikTokra feltöltött videó, amelyet egész véltetlen rögzített egy kínai férfi 360 fokos kamerája.

    A 42 éves túrázó társával egy meredek hegyet próbált megmászni, amikor a vizes talajon megcsúszott, elesett, és elkezdett lefelé csúszni a Fanzengjian-hegység oldalán. Kamerája felvételének köszönhetően jól látszik, Yang Meng hosszú másodperceken keresztül próbált megkapaszkodni sikertelenül, végül egy fa állította meg őt és holmiját.

    Csak a szerencsének köszönheti, hogy kisebb sérülésekkel úszta meg a balesetet, ijesztő posztját látva pedig bizonyára rengeteg internetező kedvét el vette a túrázástól – ő azonban a történtek ellenére sem szeretne felhagyni hobbijával.

     (via 24.hu)

  • Ezúttal Olaszországban mondja ki a boldogító igent.

    Ismét oltár elé áll Millie Bobby Brown, tudta meg egy közeli forrástól a Page Six. A magazin úgy értesült, a színésznő és férje már Firenzében vannak, ahol hamarosan egy látványos ceremónián kötik össze életüket.

    A 20 éves sorozatsztár májusban már hozzáment Jake Bongiovihoz, ám az egy meghitt, szűk körű esemény volt Amerikában, szöges ellentéte a közelgőnek.

    „A második esküvő hatalmas lesz. Minden híres ismerősük, köztük Milly Stranger Things-béli kollégái is Firenzébe repülnek, hogy ott lehessenek” – kezdte az informátor, aki szerint a jó hangulatról egy népszerű angol énekesnő fog gondoskodni.

    Ő volt az egyik legnagyobb név idén a zeneiparban, így nagyon örülnek, hogy csak miattuk Olaszországba látogat.

    Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi tavaly jegyezték el egymást két év után, de kapcsolatukat, így esküvőik részletét is igyekeznek óvni a nyilvánosságtól.

  • Mór 17-, Barka pedig 15 éves múlt.

    Epres Panni mindig is azon hírességek közé tartozott, aki óvta magánéletét a nyilvánosságtól. Mint most a Glamour magazinnak felidézte, akkor kezdett érdeklődni iránta igazán a bulvársajtó, amikor összekerült Benedek Tiborral, ráadásul ez a fajta hírnév most élsportoló fiát is utolérte.

    Ezen a nyáron abba is belekóstoltam, hogy Mór is célpont lett a vízilabda eredményei miatt. Szerettem volna ezt tizennyolc éves koráig kitolni, de nem sikerült. Nemrég volt egy videós megszólalása egy meccs után, nyilván jelentkezett bennem az aggodalom. Megnéztem többször is, és azt láttam rajta, hogy úgy mond dolgokat és úgy viselkedik, hogy nem akar megfelelni senkinek. Nagy kő esett le a szívemről... Azt szeretném, hogy ez így maradjon. Nem szólok bele, mit és hogyan nyilatkozik. Nem akarom tőle ezt elvenni

    – kezdte a büszke anyuka, akinek 17 éves fia mellett 15 éves lánya, Barka is egy közönség előtt zajló hivatást választott magának.

    „Egy felmérés alapján azt mondják, hogy balerinának lenni a világ legnehezebb munkája, nehezebb, mint a bányászat – fizikailag is és lelkileg is. Ha ez az útja, támogatom. Bármit kitalálnak, ott állok mellettük. Látom, hogy mennyire nehéz és mennyire küzdelmes. Nem gondolom azt, hogy jogom van befolyásolni az életüket ilyen szempontból. Én itt vagyok – ha arra van szükség, hozzám lehet bújni, az ölemben sírni –, de hogy hogyan és merre mennek, az az ő döntésük. Bízom bennük.”

  • Jó oka van a családanya szerelmi szálának hanyagolására.

    A Bridgerton család című sorozatot övező rajongás nem látszik alábbhagyni, hiába élt már meg három évadot, valamint egy Sarolta királynéra fókuszáló spin-off szériát a kosztümös romkom. Utóbbiban ízelítőt kaphattunk a főszereplő testvérek édesanyjának, Lady Bridgertonnak a fiatalkorából, épp ezért egyre többen szeretnék, ha önálló szezon készülne a Ruth Gemmel által játszott karakter, valamint későbbi férje, Edmund egymásra találásának történetéből. 

    Rossz hír a nézőknek, hogy ez várhatóan soha nem fog megszületni, a Netflix-produkció alapjául szolgáló könyvek írónője, Julia Quinn ugyanis nem hajlandó előzménysztorit készíteni Violethez, méghozzá tragikus sorsa miatt – mint ahogy azt egy rövid flashback erejéig a 2. évadban is láthattuk, Edmund még nyolcadik gyermeke születése előtt, egy méhcsípés okozta allergiás rohamban hunyt el felesége karjaiban.

    Gondoltam már rá, hogy írok Violetről és Edmundról, de túlságosan keserédes lenne. Mind tudjuk, hogy Edmund 39 éves korában meghal. Vagy ami még ennél is rosszabb, mi van azokkal az olvasókkal, akik azt a könyvet olvasnák elsőnek? Ők nem tudnák, hogy fiatalon életét veszti. Szerintem dühösek lennének, amikor rájönnének, hogy megöltem az egyik főhősömet.

    Quinn továbbá azt sem tartja valószínűnek, hogy egy új, komolyabb szerelmi szál kapcsán kapjon saját könyvet vagy évadot Violet.

    Őszintén szólva nem tudnék kitalálni olyan valakit, aki elég jó hozzá. Komolyan. Egyszerűen imádom őt

    – jelentette ki az írónő. Hogy ennek függvényében hogy alakul Lady Bridgerton és Marcus Anderson bimbozó románca, valószínűleg a nemrég forgatni kezdett 4. évadban kiderül.

  • Lassan két hónapja már, hogy világra jött Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermeke, Dion. A kisfiú érkezésével immáron hat gyermeke van a sztárszülőknek,  előző házasságukból ugyanis egyaránt született egy-egy fiuk és lányuk.

    A rapper legidősebb gyermeke, Márk nemrég el is kísérte édesapját turnéjára, így nem tartja kizártnak, hogy követi majd őt a zenei pályán.

    De természetesen minden gyerekemre büszke vagyok, és támogatni fogom, bármilyen szakmát is választanak majd

    – kezdte a Borsnak, hozzátéve:

    Nem kliséből mondom, tényleg nagyon jól vagyunk, áldás a nagy család! De az biztos, hogy ennyi kicsi mellett nincs sok nyugalom. Csak akkor van csend itthon, amikor alvásidő van!

    Az apuka, amennyire csak tudja, igyekszik kivenni a részét a gyereknevelésből.

    „Azt szoktam mondani, hogy én anyuka is tudok lenni! Fürdetek, ringatok, imádom a gyerekeimet. De tény, hogy ebben Edina a szuperhős, nagyon ügyes! De azt gondolom, hogy attól még mert valaki férfi, ugyanúgy gondoskodhat a gyerekeiről, nekem pedig az a legjobb érzés, ha velük lehetek. Ha elindulok valahova, telerakom az autót gyereküléssel, és mehet a bandázás!”

  • Az egykori szépségkirálynő elmondta az igazságot.

    IMG 5941
    Fotó: Velvet

    Dobó Ági idősebbik gyermeke, Benedikt 2013-ban született meg, ám már jóval a születése előtt kitalálták a nevét a szülei. Mint kiderült, az egykori szépségkirálynő és férje, Csabi között akadt azonban egy kis félreértés, amiről az édesanya a közösségi oldalán tartott kérdezz-felelek során rántott le a leplet.

    „Amikor összejöttünk Csabival, megkérdeztem, hogy fogják hívni a fiúnkat majd egyszer. Rávágta, hogy Bendegúz. Évek múlva egy kis kék cipővel mentem haza, és mondtam neki, hogy ez Benié. Nem értette, mert kiderült, hogy csak poénból vágta rá anno, az Indul a bakterház miatt. De akkor már annyira Beni volt...” – árulta el Instagram-sztorijában az édesanya, amit a Blikk szúrt ki.

  • Arról is mesélt, jóval összetettebb feladat a reality vezetése, mint elsőre gondolnánk.

    Szeptember 23-án új évaddal tér vissza az RTL képernyőire a tavaly ősszel nagy sikerrel debütált Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. A krimi-reality nádasladányi kastélyába 22 híresség költözik majd be, köztük Vadon Jani, Bereczi Zoltán és Erős Antónia, hogy leleplezzék áruló társaikat. A játékmester ezúttal is Árpa Attila lesz.

    „Az Árulókban, bár műsorvezető a titulusom, valójában mégsem az, egy kicsit keveréke egy házigazdának, egy műsorvezetőnek, egy bábjátékosnak, több funkcióm van az kívül, hogy persze informálom a játékosokat és a nézőket arról, hogy mi történik éppen. Valahol én szabályozom a megszólalásaimmal, hogy milyen hangulatot teremtek” – kezdte Árpa. Szerepe pajzsként segíti abban, hogy ne kezdjen el szimpátiát, empátiát gyakorolni egyik játékossal szemben sem – akik az új évadban kicsit talán felkészültebben érkeztek.

    „Most már egy fokkal inkább tudják, hogy mire vállalkoztak, azt hiszik, legalábbis. Mindenki azt hiszi, hogy tudja, milyen érzés paranoiásnak lenni, itt azért egy picit más.  Mindig lesz köztük egy valaki, aki hazudik” – folytatta a színész, hozzátéve: a játékosok összetétele is más lesz kicsit ezúttal.

    Markánsabb nyomozói karakterek lesznek köztük, és még markánsabb gyilkosok.

  • Így mutatkozott be a kifutón.

    Sokak nagy meglepetésére Köllő Babett idén már nem fog tévéműsorban szerepelni. A színésznő az utóbbi években meghatározó arca volt a TV2-nek, ám ősszel sem műsorvezetőként, sem zsűritagként, sem pedig versenyzőként nem tűnik fel a csatorna műsoraiban. Ez persze nem jelenti azt, hogy a színésznőnek ne lenne teli a naptárja, legutóbbi Instagram-bejegyzése például arról árulkodik, hogy modellként is kipróbálta magát.

    Amikor Kiss Márk csodái életre kelnek a kifutón, én meg modelleset játszhatok topmodellek mellett. Ilyen egy normál vasárnap

    – olvasható Köllő Babett posztjában.