új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Elismerte, hogy nem tudja jól kezelni a stresszes helyzeteket.

    azsiaexpresszsajatj (52 of 231)
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz legutóbbi epizódjában Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv párosától kellett búcsút vegyenek a többiek. Mint kiderült, a Fülöp-szigeteken forgatott utazós reality soha korábban nem tapasztalt mosolyszünetet eredményezett a házaspárnál. Számos kritika érte a férjet, aki a forgatás alatt többször is kiborult, és erről most az Ázsia Expressz háttérműsorában beszélt.

    „Meg is értem, hisz pár másodpercet láttam az Ázsia Expresszből, mikor Zsuzsi berángatott, hogy »gyere, nézd meg, milyen tűrhő voltál«. Láttam én is, rossz ilyennek látni magam. Én ezen elég régóta dolgozom” – kezdte mondandóját Dietz Gusztáv, majd így folytatta:

    Én egy elég rosszul szocializált emberke vagyok, maradjunk ebben. Én ezzel küzdök, van ezzel dolgom a mai napig. A feleségem előtt egyébként sokkal könnyebben elengedem magamat, de sokkal látványosabban élem meg előtte a negatív pillanataimat is. De abszolút nem jellemző ez a kapcsolatunkra és egyáltalán nem vagyok agresszív

    – mondta Laky Zsuzsi férje, aki egyébként vagányabbnak gondolta magát, azt hitte, lazábban tudja majd venni az akadályokat a műsorban, de elszámította magát. Diezt megjegyezte, az egész műsort egy párkapcsolati traumaként élte meg, és éppen hogy csak nem jár azóta poszttraumás kezelésre.

  • Ilyen aranyos panda csapatot még biztos nem láttunk, mint a délnyugat-kínai Csungking Állatkertben megtalálható egyedek. Négy pandakölyök, akiket Shuangshuang, Chongchong és Xixi, Qingqing névre kereszteltek, még 2020 januárjában mutatták be a nagyérdeműnek. Azóta persze elképesztő gyorsasággal növekednek a fekete-fehér bundás kölykök, és minden alkalommal sikerül ellopniuk a show-t az állatkert többi lakosa elől. Mivel kicsi koruktól fogva emberek vették őket körül, ezért egyáltalán nem visszahúzódóak, sőt, amint a képek mutatják szereplésre születtek.

  • Úgy érzi, végre kezdik a saját érdemei miatt elismerni.

    Élete eddigi legjobb pillanatát köszönheti a Sztárboxnak Schóbert Lara. Rubint Réka és Schobert Norbert lánya az RTL bokszgála-műsorának második adásában mérkőzött meg Pap Dorcival, és pehelysúlyú összecsapásból végül a fitneszedzőt hozták ki győztesként. Schóbert a Blikknek elmondta, hogy keményen meg kellett dolgozzon a sikerért: naponta utazott Szentendréről Érdre, hogy Dobrádi Zsolttal készülhessen. Mint mondta, az utóbbi időben rengeteg minden történt a magánéletében, ami megviselte, és akár abbahagyhatta volna a bokszot is, de végül kitartott.

    Magánéletem egyáltalán nincs, de nem bánom, ez most egy megfeszülős időszak, jelenleg csak a boksz létezik számomra, az edzéseim, a munka és a regenerálódás mellett. Az a gondolat hajt, hogy most vagyok fiatal, most tudom megalapozni a jövőmet. Később hálás leszek magamnak, hogy erre, és nem a szórakozásra fókuszáltam. Vannak álmaim, céljaim: edzősködöm, vannak fellépéseim. Ha megnyerem a döntőt, szeretnék részt venni a Hell Boxing Kingsen is

    – árulta el Schóbert, aki a verseny végeztével biztosan meg szeretné jutalmazni magát egy utazással.

    A Pap Dorcival vívott meccsem életem legjobb pillanata volt, visszaigazolást kaptam az élettől, hogy jó úton haladok. Azt érzem, hogy amióta ez a meccs megtörtént, az emberek elkezdtek látni engem is, és nem csak Schobert Norbi lányaként emlegetnek

    – tette hozzá a fiatal lány, aki korábban azt nyilatkozta, szeretné bebizonyítani, hogy nem a szülei „vették meg” neki ezt a sikert.

  • Kafi Rea Milla az esküvőjéről mesélt.

    DSC5750
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Férjhez ment Mahdi Said Kafiya, aki párjával, Patrickkal a napokban mondták ki a boldogító igent. A Secret Stories írása szerint a szomáliai származású modell két különleges ruhát viselt a nagy napján. Az Ázsia Expressz szereplője korábban elárulta, úgy került hazánkban, hogy 14 éves korában apja akarata ellenére férjhez akarta volna adni, de anyja támogatásával sikerült elmenekülnie szülőhazájából. Nemrégiben ezen gondolkodott el a modell:

    Nagyon jó érzés, hogy most, tíz évvel később már én dönthettem el, hogy szeretnék-e férjhez menni, és azt is, hogy kihez. De őszinte leszek, szerintem még fel sem fogtam teljesen, hogy mire készülünk, biztosan el kell majd telnie egy kis időnek, hogy igazán átérezzem a súlyát annak, hogy feleség leszek.

     –  mondta Kafiya, majd hozzátette: hisz abban, hogy a megfelelő ember meg tudja változtatni a másik gondolkodását.

    Eldöntöttem, hogy nem szeretnék a saját boldogságom útjában állni a gyerekkori rossz tapasztalatok miatt. Persze ettől még nem tudhatjuk, mi lesz a jövőben, de elhatároztam, hogy a jelenben szeretnék élni, és arra koncentrálni, hogy most mi van, nem pedig arra, hogy mi történhet. Szeretjük egymást, együtt tervezzük a jövőnket, és ez bőven elég.

     – idézte a modell a 24.hu.

  • Kendőzetlenül elmondta véleményét.

    Képernyőfelvétel (941).png
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz pénteki adásában újabb versenyzők küzdöttek meg a továbbjutásért. Ezúttal Jollyék, Dietz Gusztávék és Zsigmond Angiéék kellett hajszára menjenek, közben pedig Ördög Nóra arról kérdezte a többieket, melyik párost várják vissza a legjobban. Stohl András nem kertelt: egyik duót sem várja vissza a hajszáról.

    Nem tudom, mondtak-e már ilyet ebben a műsorban, de nekem tökéletesen mindegy, ki jön vissza. De nem azért, mert mindenkit szeretek. Egyiket sem várom vissza! Nem tudom már őszinte szívvel egyik párosra sem azt mondani, hogy őt várom vissza szívesen

    – vallotta be a színész, aki Mészáros Bendééknél nehezményezte, milyen stílust engednek meg maguknak másokkal szemben, viszont Dietz Gusztávék sem lopták be magukat a szívébe.

    Guszti saját magával küzd, láthatóan nagyon mérges magára mindig. Mi mindannyian kis hülye pincsikutyákként rohangálunk körülötte, hogy »Guszti bácsi, legyen már jó kedved!« Hát, ne legyen jó kedve! Ha nincs jó kedve, menjen haza!

  • A Sztárbox ringje után a színpadon is megvillantja tehetségét.

    Képernyőfelvétel (945).png
    Fotó: TV2

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, augusztus végén derült ki, hogy Schobert Norbert és Rubint Réka középső gyermeke, ifj. Schobert Norbert a Megasztár tehetségkutató műsorában méretteti meg magát.

    Ez valóban egy nagy lépés, de volt egy célom: a közönségnek átadni azt, amit én érzek, amikor énekelek, és nyilván kíváncsi voltam arra is, hogy a zsűrinek mi a véleménye. Egy ideje már bennem volt, hogy kipróbáljam magam, most értem meg arra, hogy ezt meg is tegyem

    – nyilatkozott korábban a Sztárboxot is megjárt fiatal, aki a TV2 tehetségkutatójára énektanárral készült.

    A vasárnap elrajtoló Megasztár zsűritagjai ezúttal Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs lesznek. Most a csatorna egy kis részletet is megosztott a műsorból, amiben Ifj. Schobert Norbert találkozik a zsűrivel.

    Várjál már! Te most bokszolsz vagy énekelsz? Döntsd már el!

    – nevette el magát Marics Peti, de másik zsűritársa, Caramel sem tudott napirendre térni azon, hogy a Schobert házaspár gyereke jelentkezett a tehetségkutatóba.

    Nagyon kevesen tudják azt, hogy én egyáltalán éneklek. Szerintem, aki éppen lát engem a tévén keresztül, az nem hiszi el, és alig várja, hogy hatalmasat besüljek. Szerintem nem tudják elképzelni, hogy én tudok énekelni, ezért is nagyon meg szeretném mutatni az embereknek

    – magyarázta a fiatalabbik Schobert Norbert, aki barátnője és kisöccse, Zalán társaságában érkezett a válogatóra.

    Nekem nagy nehézséget jelent, hogy nem tudnak engem elvonatkoztatni a szüleimtől, és ezért is szeretnék életem folyamán elérni valami olyasmit, hogy engem külön tudjanak tenni tőlük, és úgy ismerjenek, mint az ifjabb Schobert Norbertet.

  • Továbbra is dúl a szerelem.

    KLN 1360
    Fotó: RTL

    Hamarosan elindul az RTL társkereső realityjének 7. évada. Gergő gazda és Kíra a Házasodna a gazda előző szezonjában találtak egymásra, és azóta is dúl a szerelem közöttük. A szerelmespár a Reggeli című műsor vendége volt, ahol elárulták, hogy Erdélyben kezdtek új életet, és már a közös otthonukat építik.

    „A családi vállalkozást már mi csináljuk. Még besegítenek ugyan a szülők, de most már – mondhatni, azért is jöttünk haza – átvettük a vállalkozást, és elkezdődött a szezon. Úgyhogy május óta folyamatosan, reggeltől estig dolgozunk. Most, hogy már itt az ősz, van egy kis pihenésünk, és van idő gondolkodni azon, mik legyenek a következő lépések”– kezdte Gergő, majd a párját arról kérdezték, mennyire tudott beilleszkedni az új életébe.

    „Igazából nem volt furcsa, mert nem a hely a fontos, hanem hogy kivel jön össze az ember, és kivel éli le az életét” – mondta Kíra, aki időközben elvégzett egy személyi edző tanfolyamot is, amit kiegészítőmunkaként űz a téli időszakban

  • Számukra ért véget a verseny.

    Képernyőfelvétel (939).png
    Fotó: TV2

    Kemény hajsza után az Ázsia Expressz pénteki adásában kiderült, melyik párostól kell búcsúzzanak a nézők. A szimpátiaszavazás eredményének értelmében végül Szuperák Barbi és Jolly, Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi, valamint Zsigmond Angi és Mészáros Bende párosai indultak hajszára. Drámai küzdelem után Dietz  Gusztávék értek be utoljára a célba, így számukra véget ért a fülöp-szigeteki kaland.

    Színes volt! Egyébként ennyit nem szoktunk veszekedni, mint amennyit itt veszekedtünk. Ő abszolút a határait feszegette, én simulékonyabb vagyok, jobban tudok alkalmazkodni. Neki azért nehezebb volt, neki magával kellett megküzdeni

    mondta a búcsúzásnál Laky, majd a férjével hozzátette: sokat tanultak a kapcsolatukról, amit fejlődének nem neveznének, de mindenképpen tapasztalásnak.

    A házaspár a műsor után azt is bevallotta, úgy hitték, életük legnagyobb kalandja lesz az Ázsia Expressz, azonban soha korábban nem tapasztalt mosolyszünetet eredményezett kapcsolatukban a szereplés. Az egykori ketrecharcos idegei – mondhatni – már a játék kezdetén felmondták a szolgálatot: a forgatás alatt többször kiborult, és rendre magából kikelve nyilvánult meg, indulatos megjegyzései miatt pedig nem kímélték a közösségi médiában.

  • A színészek Esztergomban segítettek.

    ember
    Fotó: Bodnár Patrícia / Szollár Zsófi / Index

    Veréb Tamás a Borsnak adott interjút, amelyből kiderült, hogy nemrég másodmagával csatlakozott a dunai árvíz megfékezéséhez. Mint fogalmazott, egyébként sem áll tőle távol az önkénteskedés, de Ember Márkkal éppen a szokásos havi baráti telefonbeszélgetésüket tartották, amikor eldöntötték, hogy lapátot ragadnak és segítenek.

    Márk megemlítette, hogy éppen tervez kimenni Szentendrére segíteni. Mivel már napok óta érett bennem is a gondolat, rögtön rávágtam, hogy menjünk együtt. Van két kezünk, kedvünk és erőnk is... Végül Esztergomba mentünk, és késő estig kint voltunk. Rengeteg homokzsákot pakoltunk, százig tartottuk csak számon...

    – kezdte a lapnak Veréb, majd hozzátette: annak ellenére, hogy egy természeti katasztrófától van szó, jó élmény volt számukra a homokzsákpakolás.

    „Jó kis közösségi program volt, rengeteg jófej ember gyűlt össze: kissé vissza is adta az emberiségbe vetett hitemet! Jó érzés volt előadóművészként megtapasztalni, hogy szakadt pólóban, baseball sapkában vegyültünk, itt mindenki egyenlő volt, közös volt a cél. 

    Amellett, hogy fizikailag elfáradtam, lelkileg nagyon feltöltött az élmény, mindenkinek bátran tudom ajánlani. Épp ezért is osztottam meg a közösségi oldalamon, hogy ott jártunk Márkkal. 

    Nem hősködni akartam: úgy érzem, hogy ismert emberként kissé felelősségem is, hogy felhívjam a követőim figyelmét az önkéntesség fontosságára” – tette hozzá a színész-énekes.

  • Nosztalgikus hangulatba került a színésznő.

    Szenzacios4es OszvaldMarika10413a
    Fotó: TV2

    Oszvald Marika 72 évesen is kirobbanó formának örvend, és bár sosem volt félős típus, azt azonban mégis kevesen gondolták volna róla, hogy ennyi idősen kipróbálja magát egy extrém sportban. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő nem is lehetne boldogabb, hiszen kisunokája, Vince születését egy csodaként élte meg. Rendszeresen találkozik lánya családjával, unokájával bolondozik, és közben a színpadon is fiatalokat megszégyenítő energiával van jelen. 

    Sok régi fotóm van, ezeket nézegetve szembesül vele az ember lánya, mennyit változik, ahogy múlnak az évek... De nem jajveszékelek rajta, hogy régen milyen jól néztem ki, hanem örülök neki. Tény, hogy látszik a kontraszt, hiszen a két kép között csak eltelt ötvenvalahány év. De ez ennél már csak több lesz. Majd, amikor tíz év múlva visszanézem ezt a mostani képet, akkor is biztos örülni fogok neki

    – mondta a Storynak a tőle megszokott derűvel a színésznő.

    Az az igazság, hogy szoktuk mondani: a lélek nem öregszik, a szellem viszont valamilyen formában igen. Ahogyan a test is, és bizony szüksége van az embernek ebben a korban már pluszdolgokra, például olyan összetevőkre, amik egy kicsit segítik a mozgását. Mert nekem még mindig nagyon nagy szükségem van a mozgásra a színpadon éppúgy, mint a privát életben, hiszen elég mozgékony alkat vagyok.