új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A híradóst is gyakran megérintik a drámai hírek.

    4697
    Fotó: RTL

    Erős Antónia az Adom a napom című műsor vendége volt szerdán. Azok pedig, akik élő streamben követték az RTL Híradó háziasszonyának napját, betekintést nyerhettek a híradózás világába is. A nap végén aztán Geszti Péterrel beszélgettek a Viasat3 stúdiójában. Bár Erős szerint manapság sokféle helyről érik információk az embereket, de hajlamosak vagyunk hamarabb észrevenni a negatív híreket. Mint mondta, a mai napig őt is megérintik a drámai történések, pedig van ideje földolgozni azokat, mielőtt felolvasná őket a hírműsorban.

    Nekünk annyi a szerencsénk, hogy mire beülünk a stúdióba, addigra nagyon sokszor átrágjuk magunkat egy-egy híren. Nem ott ér az első sokk. (...) Mi ezeket megbeszéljük, van egy kimondatlan feldolgozási folyamat. Szinte mindent megbeszélünk bent folyamatosan, és ez segít abban, hogy együtt túllépjünk rajta. De mindig vannak történetek, amiktől nem tudsz megszabadulni, ilyen amikor gyerekeket ér valamilyen tragédia. Vannak olyan történetek, amik időről időről eszedbe jutnak és ugyanazt érzed a gyomrodban.

    – fogalmazott Erős Antónia, aki bevallotta, néha hazaviszi ezeket a drámai híreket, sőt, az sem ritka, hogy egy életre megmaradnak benne.

    Tudni kell ezt kezelni, osztályozni, hogy meddig foglalkozol vele és mennyit. Ha hazaérsz, nem az az első, hogy megint megnyitod a híroldalakat. Próbálsz kiengedni, akkor is, ha a híradózás egy állandó jelenlét és készenlét

  • Újabb vallomás az egykori szépségkirálynőtől.

    PAP 1082
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Mint arról mi is írtunk, augusztus elején megszületett G.w.M és Kulcsár Edina második közös gyermeke, aki szüleitől a Dion nevet kapta. A kisfiú érkezésével mindketten négygyermekes szülővé váltak, az influenszer édesanya pedig úszik a boldogságban. Kulcsár most azokra a kritikákra reagált Instagramján, melyek szerint korábban férje hírneve és pénze miatt hagyta el Csutit.

    A kapcsolatunk elején sokan gondoltak sok mindent. Többek között azt, hogy én azért vagyok vele, mert ő G.w.M, és a pénz meg a hírnév hű de fontos. Mondanám, hogy ez volt a sorban a legutolsó dolog, de alapvetően ez a szempont még csak a sorban sem kapott helyett

    – fogalmazott az egykori szépségkirálynő, hozzátéve: ő előtte is boldogult egyedül, nem volt szüksége ilyesmire.

    Én őt, mint Varga Márkot szerettem meg. A lelkét, a szívét, azt amilyen ő és ahogyan velem bánt és bánik a mai napig! A munkához való hozzáállását és alázatát, már csak a kapcsoltunk közben tapasztaltam. Nagyon felnézek rá, csodálom a tehetségét, és a zenei iránti szeretetét. Sokszor még a klipjeit is ő találja ki.

    Kulcsár ezután kiemelte, hogy G.w.M számos más előadóval ellentétben saját magának készíti el a számait: „Nem tudom ki mennyire tudja, de sok előadónak elkészítik a zenei alapot, megírják a szöveget, felveszik nekik a stúdióban és készen átadják. A férjem mindent magának csinál. Szerintem ha tudná, még a klipet is ő venné fel, de például a vágásból szintén kiveszi a részét” – fogalmazott.

  • Három pár ezúttal is a veszélyzónába került.

    IMG 0584
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában kiderült, melyik sztárpárosoknak kell a hajszára menniük a következő napon. Szuperák Barbaráék és Dietz Gusztávék is veszélyzónába kerültek, amire a színész kibukott, hiszen bokafájdalmai miatt látszólag már a feladás is megfordult a fejében. Ördög Nóra viszont egy váratlan bejelentést tett: A két hete játékban lévő párosokhoz csatalakozó Lesi László, azaz L.L. Junior és Dárdai Blanka lehetőséget kaptak, hogy megmentsenek egy duót a hajszától.

    A szabályok értelmében Juniorék megmenthetnek egy már biztosan hajszázó versenypárost, de ebben az esetben helyet kell cserélniük velük, és ők kerülnének veszélyzónába. De az is lehetséges, hogy a még ki nem választott harmadik hajszázó csapatnak adnak védettséget, ami így számukra is kecsegtetőbb opció lehet. Kisebb gondolkodási idő után L.L. Juniorék döntésre jutottak, de végül mégsem Dietz Gusztávékra esett a választásuk, dacára annak, hogy a többi versenyzők közül sokan rájuk tippeltek volna.

    Annyira nem értettünk egyet, de végül konszenzusra jutottunk. Az az indokunk, hogy láttuk, mennyire mennek, hogy mennyire meg vannak fáradva, és mennyire meg vannak viselve. Persze ez mindenkire igaz, de régóta ismerem őket és mi is szeretnénk tenni egy gesztust, hogy biztosan pihizhessenek. Ez a páros nem más, mint Stohl András és Till Attila

     – jelentette ki a rapper, de a döntésükön még Tilláék is meglepődtek, hiszen bár hálásak voltak a gesztusért, de nem érzeték úgy, hogy ennyire rossz lenne a formájuk.

  • Különleges szülinapi bulival ünnepelték meg a sztárcsemete születésnapját.

    Gigi Hadid és Zayn Malik közös gyermeke, Khai szeptember 19-én töltötte be negyedik életévét, amelyet – mint kiderült – egy egész héten át ünnepeltek. Bár a szupermodell és a One Direction fiúzenekar egykori tagja már nem alkotnak egy párt, kislányuknak igyekeznek mindent megadni; erről tanúskodik az a bejegyzés is, amelyet Hadid közzétett az Instagramján.

    Khai több tortát is kapott, köztük egy szivárványosat és egy Yoda-tortát is, de ugrálóvárral is kedveskedtek neki a születésnapja alkalmából.

    „A mi kislányunk ma 4 éves lett, és egész héten ezt ünnepeltük! Imádja az állatokat, a zenét, baby yodát, mindent, ami természet, a bogarakat, az Utódokat, bármit, ami puha, miniatűr, és ha lehet, reggeltől estig a vízben van. Kíváncsi, kalandvágyó, szeretetteljes, nagyon okos és vicces! Khai, ez életem legnagyobb boldogsága és büszkesége, hogy az anyukád lehetek. Köszönöm, ez volt életem legjobb négy éve. Te mindig emlékeztetsz arra, hogy minden nap a legteljesebb életet kell élnem, a legegyszerűbb és leggyönyörűbb módon. A lehetőségeid végtelenek, legédesebb szerelmem!” – üzente gyermekének a modell, aki a rajongók legnagyobb örömére a bejegyzés a kislány teljes nevét is megosztotta. 

    (via PageSix)

  • Fradistának vallja magát az énekesnő.

    0044
    Fotó: TV2

    A magyar futballtörténelem egyik emlékezetes bajnokavatása kapcsán kérdezte a Blikk Zalatnay Saroltát, ugyanis 1964 szeptemberében az FTC a Bányász elleni győzelmével bebiztosította a bajnoki címét, a győztes gól után pedig a drukkerek hatalmas ünneplésbe kezdtek. Mint kiderült, erre tökéletes alkalmat biztosított az Erzsébetvárosi Művelődési Otthonban megrendezett táncest. A program egyeltlen szépséghibája csak az volt, hogy engedély nélkül tartották. A zenéről aznap este a Dogs zenekar gondoskodott, akikkel olykor fellépett az akkor mindössze 17 esztendős Zalatnay is.

    Büszkén mondom, hogy nálunk családi hagyomány a Ferencváros iránti rajongás. Fradistának vallom magam, és így volt ez ifjú koromban is, amikor meccsre jártam a Népstadionba vagy épp felléptem valahol

    – mondta Zalatnay, akiben az a bizonyos bajnok­avatás már csak halványan él, de a fellépésükre már annak inkább emlékszik.

    Itt van előttem a boldog ferencvárosi drukkerek arca, a mámoros ünneplés, és persze, ha a Fradiról volt szó, azokban az időkben soha nem maradhatott el a rendszerkritika sem. Az olykor brutálisan fellépő rendőrök szidása, a kommunisták becsmérlése. Talán ez is csak egy szokásos táncest lett volna, ha közben nem ünnepeljük meg lelkesen és becsülettel a Fradi bajnoki címét

    – idézte fel a bulit az énekesnő.

  • Izgalmakból ezúttal sem lesz hiány.

    Képernyőfelvétel (936).png
    Fotó: YouTube

    Hamarosan folytatódik a játék a világhírű dél-koreai széria újabb felvonásában, amihez most egy elképesztően hangulatos kedvcsinálót is kaptunk. Mint azt korábban már megtudhattuk, december 26-án érkezik a Squid Game (Nyerd meg az életed) második évada Neflixre. Hwang Dong-hyuk, a sorozat Emmy-díja rendezője azt is elárulta, hogy a drámasorozat egy harmadik évadot is kap majd, amely leghamarabb 2025-ben érkezik – és hivatalosan az utolsó lesz.

    Az új teaserben viszontláthatjuk Szong Gi-hun szerepében az első szezon sztárját, Lee Jung-jaet. Mint arról a folytatás szinopszisában írnak, három évvel a Squid Game-ben aratott győzelme után a 456-os játékos feladta tervét, hogy az Egyesült Államokba menjen, és új elhatározással tér vissza. Gi-hun ismét beleveti magát a titokzatos túlélőjátékba, és megint élet-halál harcot vív az új résztvevőkkel, akik mind meg akarják nyerni a 45,6 milliárd won nyereményt.

  • Nem reklámozza őket.

    Erős Antónia az Adom a napom című műsor vendégeként többek között az anyaságról és a gimnazista ikergyermekeiről, Szonjáról és Matyiról is mesélt Geszti Péternek. Az RTL hírolvasója azt mondja, elég jó anyának tartja magát, de gyerekei haragjukban már vágtak a fejéhez csúnya dolgokat.

    Persze nekem is vannak hibáim, de azt nem tudják elmondani, mert ők sosem szerepelnek. Mint ahogy a barátaink se, meg a férjem se. Megkérdezted, miért vagyok állandóan egyedül, miért nem látszik a kávézós barátnő, a férj... Ezért, mert körülöttem egyetlen élőlény hajlandó velem szerepelni: a kutya. A többiek azok szégyellnek

    – viccelődött Erős Antónia, akinek tinédzsergyerekei nem foglalkoznak azzal a mindennapokban, hogy édesanyjuk ismert.

    Nem foglalkoznak ezzel szerintem igazán. Annyira belenőttek ebbe, függetlenül attól, hogy nem rángattam végig őket a sajtón, nem vittem őket fotózásokra, csak egyszer-egyszer, hogy ne mondhassák az emberek, hogy rejtegetem őket. De nem szerepelnek a különböző média felületeimen, nem reklámozok velük semmit, nem tolom őket magam előtt. És nem is szeretnének az Erős Antónia gyerekei lenni, hanem valamit elérnek, akkor érjék el azért, mert ők azok, akik. Azzal igazán nem foglalkoznak, hogy engem megismernek-e az utcán vagy nem

    – jelentette ki a híradós.

  • A stylist úgy véli, régen sokkal jobban hasonlított Jézusra, mint most.

    Lakatos Márk péntek délelőtt felültette a követőit a nosztalgiavonatra az Instagram-oldalán. A stylist egy olyan régi felvételt osztott meg a platformján, amelyen Zimány Lindával látható. Bár Lakatos azt nem írta ki, melyik évben, milyen eseményen készült a felvétel, az azonban jól látható, mennyit változtak az azóta eltelt időben az ügyvédjelölttel. 

    „Régen sokkal több sminket használtam. És sokkal jobban hasonlítottam Jézusra! Mellettem a Bűnbánó Magdolnával. ;) Mennyit változik az ember, néha magam is meglepődöm. Mennyire más dolgok voltak a fejemben, a szívemben. Mennyire másképp beszéltem, terveztem, nevettem, sírtam. Mennyire más dolgokat gondoltam divatról és stílusról. Megdöbbentő néha szembesülni azzal, hogy mennyit változol kívül-belül. Ti hogy vagytok ezzel? Szeretitek a régi képeiteket?“ – tette fel a kérdést Lakatos.

  • Kibontakozóban van a Nati-harc, akarjuk mondani: a cicaharc a szőkeségek között.

    A Kísértés szigetére új játékos érkezett a műszempillája miatt is kirívó Pintér Natália, azaz Natali személyében, aki nem húzta az időt, s hamar kijelentette, hogy a Power of Love című párkereső realityből megismert Noellel akar aludni. Mivel a fiatalember jelenleg Kozelkin Natival alkot egy párt a műsorban, kezd feszült lenni a viszony a két szőkeség, vagyis a két Natália között.

    Nekem most van a Nati, de jöhet akár mind a kettő is, tehát… tök jól érzem magam

    – árulta el nevetve Noel, aki felettébb kíváncsi volt arra, hogy Natalinak hány köbcentisek a keblei, majd inkább arról beszélgettek, mit szólna ahhoz, ha Nati is egy szobában aludna velük.

    Felőlem itt lehet a kislány is, hol érdekel… Ismerkedek vele is. Szimpatikus, csak meg kell tanulnia azt, hogy vannak, akik előbb voltak, mint ő. Meg kell adnia a tiszteletet

    – fejtette ki a rendezvénykoordinátor, majd leszögezte:

    A tyúk előbb volt, mint a tojás. Maradjunk ennyiben.

    Natinak eleinte szimpatikus volt az új kísértő – kivéve, ha Noellel akar ismerkedni, mert akkor le fogja ordítani a fejét –, de aztán megváltozott a véleménye. Jákob Zoltán egykori kiszemeltje elmondta: szerinte az új lány egy igazi műbaba. 

    Most az a véleményem a kedves Nataliról, hogy nem szimpatikus. Semmi nőiesség nincs benne, semmi kecsesség, semmi elegancia. Számomra az ilyen egy felfújt műbaba!

    Kozelkin Nati arról is beszélt, hogy nem tartja valószínűnek, hogy Noel és Natali később összejönnek.

    Eleve idősebb is, mint a Noel. Nem hinném, hogy pont a Noel lesz az első kiszemeltje. De még nem tudom. Összezavarodtam, mert nem látom a szemét, és a szem a lélek tükre. Csak olyan nagy a szempillája, hogy egyszerűen nem látok bele.

  • Ha nem tudta a helyes választ, megmerítették egy jó nagy adag „takonyban”.

    Balázs Mercédesz, azaz Cedes is vállalta, hogy szerepel az RTL Fort Boyard – Az erőd című műsorában, amelynek legutóbbi adásában kvízkérdésekkel tették próbára logikai képességeit. Az egykori valóságshow-szereplő számára nem volt idegen a feladat, hiszen korábban a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is részt kellett vennie hasonló jellegűben, ám még így is voltak olyan kérdések, amelyek kifogtak rajta.

    A zenei babérokra törő volt villalakónak azonban fontos volt törnie az eszét, hiszen csak akkor szerezhette meg a kulcsot, ha a kvízmester bőrébe bújt Janklovics Péter kérdéseiből legalább háromra tudta a helyes választ.

    – Mi az: nagy, zöld, és ha egy fáról rád esik, meghalsz? – tette fel a kérdést Janklovics.

    – Bármi, ami nagy, zöld, és ha egy fáról rád esik, akkor meghalsz! Igazából lehet dinnye. Nagy, zöld… úristen, ilyenkor leblokkol az agyam! Jézus, Mária! Jó… egy zöld tégla! Miért ne eshetne le a fáról? Ez jó válasz!  – esett kétségbe Cedes, akit rögtön meg is mártottak a takonyban, hiszen a helyes válasz a biliárdasztal volt. A szőkeségnek a mártózás után az első gondolata az volt, hogy biztosan nem néz ki olyan jól…

    Amúgy ez olyan, mint egy balzsam a hajra! Ettől nagyon puha a hajam!

    – örvendezett végül. A volt villalakó a „Négy lába van, mégsem jár. Konyhában, szobában áll” találós kérdésre azonban már tudta a választ, ahogy arra is, milyen színű Istenes Bence szeme. Mivel Cedes egyből rávágta, hogy Istenesnek szép szeme van, a műsorvezető viccesen leszögezte, semmi köze nincs az egykori villalakóhoz.

    Éles az eszem, nem? Én amúgy egy nagyon okos csaj vagyok!

  • A 27 éves nő úgy véli, olyan a kisugárzása, hogy „harapni lehet a levegőt”.

    Váratlan fordulatként egy új Kísértő lány érkezett A Kísértés szigetére Pintér Natália, azaz Natali személyében, aki már a kisfilmjével nagy port kavart. A 27 éves budapesti nő sellőlányként érkezett meg a fiúk villájába, amivel nagy meglepetést okozott a TV2 műsorában, hiszen elsőre azt hitték, egy fiatalemberrel bővül a játékosok köre.

    – Mi ez, ember?

    – Egy dalai láma!

    – fogadták ujjongva a fiatalok Natalit, a rendezvény koordinátort, aki bemutatkozó kisfilmjében elmondta, hogy:

    Jöttem mindenért, amire azt mondták, hogy nem lehet az enyém! A kisugárzásomat illetően: nekem olyan van, hogy harapni lehet a levegőt. Én nem szoktam csábítani, engem elcsábítanak. Szoktam negatív véleményt kapni, de nem nagyon tudnak belekötni semmibe, csak a szempilláimba. De a szempilláimat akkor is fogom hordani, ha a föld az éggel egybenő! Nincsen férfiideálom. Nézzen ki valahogy mellettem, ne úgy, mint egy telibesz*rt búvárruha

    – nevetett a szőkeség, majd megjegyezte: a fix párokat már azzal szét tudja robbantani, ha csak belép a villába.

  • Egy fiatal walesi nő, Kayley Stead lázasan készült az esküvőjére, amely élete legszebb napjának ígérkezett. Párjával úgy érezték, elérkezett az idő ahhoz, hogy házasságkötéssel erősítsék meg a kapcsolatukat, hiszen addigra már négy éve volt együtt.

    El is érkezett a várva várt nap: a dátumot 2022. szeptember 15-re tűzték ki, ám Stead számításait valami váratlanul keresztülhúzta. A 120 fős ceremónia meghiúsult, méghozzá a vőlegény miatt, aki az esküvő reggelén szőrén-szálán eltűnt. Stead nem tudta mire vélni a dolgot, hiszen jól megvoltak együtt a férfival. 

    Mivel a fiatal nő minden megtakarítását az esküvőbe ölte, nem fújta le azt csak úgy: bár a szíve összetört, szeretteivel a maguk módján "megünnepelték" a nagy napot. Stead végül is nem bánja, hogy így alakult: bár a (volt) vőlegénye nagy fájdalmat okozott neki, végül valami jó is kisült a dologból. A fiatal nő megtalálta az igaz szerelmet a 29 éves Richard Perrott személyében, akit még az egyetemen ismert meg.

  • Az énekes azt is elmondta, mi a legnehezebb dolog számára a gyereknevelésben.

    Az X-Faktor korábbi győztese, Oláh Gergő öt gyermek büszke édesapja, noha nem tagadja, nem könnyű az élet ekkora gyereksereggel. Az énekes és felesége, Niki mégis ajándékként tekint a csemetékre, akik közül a legnagyobbak már tinédzserkorba léptek. Karla 2010-ben, Denisz 2011-ben, Nolen Gergő 2015-ben, Anna 2018-ban, Holli pedig 2021-ben született. A kis Holli születésekor az énekes rengeteg támadást kapott, amelyek miatt kijelentette: nem a CSOK és a családi pótlék miatt vállaltak ennyi gyermeket.

    Arra a kérdésre, miszerint terveznek-e családbővítést, Oláh azt felelte:

    „Sokan kérdezik, hogy milyen ez élet ennyi gyerekkel. A negyedik születése után azért megéreztük ennek a súlyát, az ötödiket viszont már észre sem vettük. Hatodik gyerekre azonban nem vállalkoznánk! Amilyen nagy áldás, olyan nagy felelősség is szülőnek lenni.

    A legnagyobb nehézséget számomra például az jelenti, hogy a mai korban, rohanó világban olyan értékeket adják át a gyerekeimnek, amikben annak idején én is felnőttem. Az alázat, a tisztelet és az őszinteség elengedhetetlen

     – mondta a Story magazinnak az énekes, aki arról is említést tett, hogy mi a titka 18 éve tartó házasságának.

    „A boldog házasságnak nem egy titka van, hanem számtalan. Nem azt mondom, hogy a miénk tökéletes, hiszen az elmúlt 18 évben számos nehézséggel kellett megküzdenünk, azt viszont tudom, mi tartja össze a frigyünket. Az Úr! Ha nem a bibliai alapelvek szerint élnénk az életünket, rég elváltunk volna. A hitünk viszont rendíthetetlen! Isten áll a házasságunk középpontjában, általa hordozzuk el egymás hibáit.”

  • Már első hallásara is furcsának tűnhet, de egy japán pizzalánc újabban házhozszállítási szolgáltatást kínál az olasz ízeket kedvelő négylábúaknak. A kelet-ázsiai szigetországban népszerű franchise elsőként a teriyaki csirkés feltétet kínálja, amelyet állításuk szerint a háziállatok és a gazdáik bátran megoszthatnak egymással.

    Hozzá kell tenni, hogy a szolgáltatást egyedül Japánban kínálja a Pizza-La nevű cég, és az egyedi pizzájuknak a Wanko elnevezést adták, ami japánul egyszerűen „kutyust” jelent. A terméket egyébként a Comif Deli állateledeleket gyártó céggel együttműködve hozták létre, szem előtt tartva, hogy az összetevők és fűszerek egészségesek legyenek a kutyák számára. 

    „A közösségi médiában rengeteg olyan posztot kaptunk, amelyekben az emberek szeretett kutyáikkal együtt élvezik a pizzáinkat. Miután pozitív visszajelzéseket kaptunk azoktól a vásárlóktól, akik rendszeresen pizzapartikat csinálnak a kedvencükkel, úgy döntöttünk, hogy országszerte forgalmazzuk ezt a terméket a pizzériákban”– mondta a cég szóvivője.