Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színésznő szinte úszott az olajban.

    Egy csokor lesifotóval is megörökítették, ahogy Jennifer Anistont nyakon öntötték egy jó nagy vödör sűrű, olajszerű, fekete anyaggal New Yorkban. A színésznő számára július 28-án indult így a reggel, amikor a  The Morning Show című sorozat új évadát forgatta. Éppen egy olyan jelenetet vettek fel, ahol kissé elszabadultak az indulatok a klímaaktivisták körében egy tüntetésen, ahonnan Aniston tudósított.

    Mivel a színésznő arcára kiülő döbbenet nagyon őszintének tűnik, ezért többen úgy hitték az internetezők közül, hogy a színésznőt komoly atrocitás érte.

    Azt egyelőre nem lehet tudni, mikor debütál a 2019-ben elstartoló sorozat negyedik évada az Apple TV+-on.

    (via PageSix)

  • Ezt egyhamar nem felejtik el a feleségével.

    „Köszönöm, hogy 20 éve velem vagy!” – ezekkel a szavakkal tette közzé legfrissebb bejegyzését az Instagram-oldalán Pápai Joci, utalva arra, hogy feleségével pontosan két évtizeddel ezelőtt fogadtak egymásnak örök hűséget. A különleges és kerek évforduló alkalmából a meglepetés sem maradt el: az X-Faktor leendő műsorvezetője és párja egy egyedien felmatricázott, királykék Ladát kapott.

    A jármű ablakaira nem csupán a házaspár, de két közös gyermekük arcát is felragasztották, amitől Pápai teljesen lehidalt. Külön az RTL logója is fel lett tüntetve, ahová az énekes tavaly év végén igazolt, valamint egy bokszkesztyű is feldobja az autót, hiszen ő is ringbe lép a Sztárbox idei évadában középsúly kategóriában.

    De jó, nézd már! Elájulok azon nyomban! Hallod… hát ilyen nincs! Besz.rok!

    – örvendezett az énekes, aki 2004-ben másfél együtt töltött év után vette feleségül szerelmét, Anitát, akivel azóta családot alapított. Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született. 

  • A műsorvezetőnő és kisfia, Noé kiutazott az olimpia helyszínére. A kisfiúról képek is készültek, amint a győztes kézisek között játszó édesapját öleli.

    A párizsi olimpia harmadik napján, hétfőn a magyar férfi kézilabda-válogatott tíz góllal verte meg Argentínát, azaz 35–25-re győztek. A mérkőzés egyik hőse Lékai Máté volt, akinek felesége, Lékai-Kiss Ramóna, valamint közös gyermekük, Noé a helyszínen szurkolt.

    A fontos meccs után, még javában a győzelem okozta mámorban készült néhány megindító fotó is, amelyeken az látható, ahogy ötéves kisfia Lékai nyakába ugrik. 

    Elkaptuk Apát egy puszira @lekaimate. Megvan az első győzelem!

     – újságolta el az örömhírt Lékai-Kiss Ramóna, aki múlt hét óta drukkol férjének Párizsban.

  • A séf kiakadt a fiatalokra.

    Rácz Jenő arról mesélt az RTL-nek, hogy annak idején, kamaszként a McDonald’sban kezdte. A konyha és a vendéglátás már az iskolai éveit is meghatározta a Michelin-csillagos séfnek: a gasztronómia világában először egy szakképző iskolában próbálhatta ki magát, de diákmunkát is vállalt.

    „14 éves voltam, amikor elkezdtem dolgozni a Régi posta utcai McDonald’s konyháján. Ez volt az első igazi diákmunkám. Emlékszem, hogy egy ledolgozott hónap után 12 ezer forint volt a fizetésem. És egy kamasz gyereknek min jár az esze? A bulin, a csajokon, a barátokon. Szóval első dolgom volt, hogy vegyek magamnak egy új pólót, és elmenjek bulizni. Utána megint keményen dolgoztam egy hónapot, és a következő fizetésemből már mozijegyet vettem.

    Tudom, hogy ezek apróságnak tűnhetnek, de számomra egy-egy lépést jelentettek a függetlenedés és az önállóság felé, ami már akkor is nagyon fontos volt számomra

    – emlékezett vissza Rácz, aki úgy véli: míg ő sokat tanulhatott a szülei generációjától és a tanárairól a munkabírásról, addig a mai fiatalokból hiányzik a munka iránti alázat.

    A mostani generáció gyakorlatilag használhatatlan. A tapasztalataim alapján a Z- generációs munkavállalók között rengeteg az olyan fiatal, akik kemény munka nélkül akarnak minél több pénzt keresni és sikeressé válni, de a valóságban ez nem így megy. Ez egy generációs hiba szerintem. […] A tudás nélküli, folyamatos pihenésre vágyó ember nem lesz sikeres, ez a különbség a sikeres és sikertelen ember között. Míg az egyik pihen és a komfortzónáján belül marad, addig a másik mindennap fejleszti magát

    – vélekedik a séf.