Pál
-1 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Balenciaga által piacra dobott és kétes visszhangot kiváltó lábujj cipő után itt az új őrület, a tabi cipő, bár a Teletabikhoz semmi köze.

  A tabi valójában egy hagyományos japán zokni, melynek különlegessége, hogy elválasztja a nagylábujjat a többitől.

  Korábban elengedhetetlen része volt a tradicionális japán öltözéknek, de manapság a hétköznapi emberek is szívesen hordják.

  Az ILYSM kreatív márka ezt a tradicionális viseletet álmodta újra és tervezte meg a részben UFO lábakra, helyenként tevepatára emlékeztető cipőt, aminek egyik (és talán egyetlen) pozitívuma az, hogy újrahasznosított műanyag palackokból készült. És még az ára is kedvező, mert a világmárka cipőivel ellentétben potom 100 dollár alatt meg is vásárolhatjuk őket.

 • Ugyan a rajongók előszeretettel hozzák hírbe a legidősebb Kardashian lányt újra és újra az exével, úgy fest, ő és Scott Disick tényleg megmaradtak barátoknak, akik közösen nevelik a gyerekeiket.

  Perez Hilton szemléje szerint Kourtney egy régi barátjával, név szerint Travis Barker zenésszel jár néhány hónapja. A forrás szerint a 45 éves dobos már régóta szemezett a celebritással, akivel egyébként szomszédságban élnek. Barkernek van két saját gyereke és egy nevelt lánya exnejétől, Shanna Moaklertől, és Kourtney Kardashian is osztozik két kisfiú és egy lány nevelésén volt párjával, a fentebb említett Scott Disickkel.

  A fiatal románc legfrissebb állomása egyébként Kris Jenner, azaz a Momager Palm Springs-i luxusüdülője volt, ahol a Kardashian klánnal együtt pihentek.

 • GettyImages-1208655534
  Fotó: Dominique Charriau / Getty Images Hungary

  David és Victoria Beckham fia az utóbbi hónapok alatt az Instagram legnagyobb hősszerelmese lett. A 21 éves Brooklynt és új barátnőjét, a 26 éves (és nem mellesleg milliárdos) Nicola Peltzet tavaly decemberben fotózták le először együtt, azóta pedig már el is jegyezték egymást, valamint aláírtak egy házassági szerződést is.

  A legidősebb Beckham-fiú profilja azóta egy oltár a menyasszonya számára, telis tele közös fotókkal, szerelmes vallomásokkal és ígéretekkel. Nemrég tetováltatott már egyet Nicola tiszteletére, a napokban azonban jóval messzebbre ment. Ezúttal egy tőle kapott szerelmes levél sorait varratta magára.

  Drágám, olvasd el ezt bármikor, amikor szorongsz. Akarom, hogy tudd, mennyire mélyen szeretlek. Tiéd a világ legkedvesebb szíve, és remélem, egy napig sem kell már nélkülöznöm a szerelmedet. Szerintem elképesztő vagy. Csak akkor juthatunk túl mindenen, ha lassan lélegzel, és bízol. Mindennél jobban szeretlek, a jövendőbeli asszonykád

  – hangzik a szöveg.

  A poszt után Brooklyn oldalára ismét felkerült egy közeli kép a színésznőről, majd váratlanul egy igencsak fülledt hangulatú fotó is, amin a pár meztelenül látható, valószínűleg zuhanyzás közben. Egy kommentelő javasolta is nekik, hogy ideje lenne OnlyFans-fiókot indítaniuk.

 • Tizenötezer font, átszámítva hatmillió forint pénzbírságot osztottak ki a rendőrök Londonban, miután rajtaütöttek egy illegális rave bulin az angol főváros Hackney negyedében, egy vasúti hangárépületben. 

  Londonban – ahogy egész Angliában – szigorú kijárási korlátozások vannak érvényben, aminek értelmében nem megengedett a gyülekezés, így pláne az, hogy

  háromszázan bulizzanak zárt térben.

  Pedig Londonban pont ez történt. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a buli helyszínére. Nem mindenkit tudtak fülön csípni, ugyanis míg a rave szervezői eltorlaszolták a bejáratot, sokan meglógtak. Így 78 ember között osztották el a 15 ezer fontnyi pénzbírságot. 

  Úgy tűnik, Londonban sem bírják jól az emberek a bezártságot és a társadalmi élet korlátozását – a rendőrségnek több alkalommal is fel kellett oszlatnia illegális bulikat. Napokkal korábban például egy zsidó iskolában tartott, 150 fős lakodalomnak kellett véget vetni, azt megelőzően pedig egy 200 fős házibuli miatt kellett szállniuk.