Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Izgalmakban és feszült pillanatokban idén sem lesz hiány.

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, összeállt a 2024-es X-Faktor mentor-mezőnye, a székeket pedig ezúttal Gáspár Laci, Valkusz Milán, Majka és Tóth Andi foglalják majd el. Miller Dávid idén is a tehetségkutató műsorvezetőjeként tér vissza, akihez Pápai Joci csatlakozik, hogy közösen faggassák a versenyzőket a színfalak mögött.

    Az X-Faktor új évada szeptember 7-én, szombaton 20 órakor startol el az RTL képernyőjén. Mint kiderült, a megújult mentorgárda mellett rengeteg újdonság vár még nézőkre. Az új mentorok a válogatók során arról fognak dönteni, hogy kik lesznek azok a jelentkezők, akik továbbjuthatnak idén a táborba. A mentorcsapatnak 2024-ben sem lesz könnyű dolga, mert idén is rengetegen jelentkeztek, és vállalkoztak arra, hogy bizonyítsák a tehetségüket. A csatorna ígérete szerint izgalmakban, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány.

  • Teljes vállszélességgel kiáll az úszó mellett.

    Kucsera Gáborral a nemrég véget érő párizsi olimpia kapcsán készített interjút a story.hu. A kétszeres világbajnok kajakozó többek között a sokak által vitatott nemi hovatartozású algériai bokszbajnokról, Imane Helifről is elmondta a véleményét, aki az ötkarikás játékok női ökölvívótornáján a 66 kilós súlycsoportban aranyérmes lett. Kucserát aztán Milák Kristóf úszó 200 pillangón szerzett ezüst- és 100 pillangón szerzett aranyérme, illetve olimpiai szereplése kapcsán kérdezték.

    Az egykori olimpikon, aki 2008-ban Kammerer Zoltánnal vett részt a pekingi olimpián, ahol két negyedik helyet szereztek, ifjú sporttársáról úgy nyilatkozott:

    Teljes vállszélességgel kiállok Milák Kristóf mellett. Ennek a hónapok óta tartó aljas hadjáratnak nem szabadott volna megtörténnie ellene. Ez nemcsak a szövetség – tisztelet a kivételnek –, de a sajtó és a média szégyene is! Ki vagyok én Milák Kristófhoz képest? Ő egy zseniális sportoló, akit támogatni kellene, nem hátráltatni. De ő így is megmutatta!

    fogalmazott Kucsera.

  • Ez fájhatott.

    Varga Viktor16130 Okkicsi
    Fotó: RTL

    Varga Viktor már javában készül a szeptember elején kezdődő Sztárboxra, ahol férfi könnyűsúly-kategóriában fog ringbe lépni. Mint kiderült, már fél éve megkezdte az intenzív felkészülési időszakát, egyik edzéséről most posztolt is Instagramon, melyben azt láthatjuk, hogy Dobrády Ákossal ütteti a hasfalát. Kisvártatva rá ismét bejelentkezett, ezúttal törött orral.

    Vándororrom lett, kicsi rásegítéssel elcsúszott jobbra az ábrázatom. De örülök, hogy megvolt a beavatás, és így már ismerem az érzést amikor a bordám és az orrom törik. Katona dolog.

    – írta posztjában a zenész, majd hozzátette: nem hiszi, hogy lenne olyan forgatókönyv, hogy bármi hatására is visszalépjen a versenyzéstől.

    A közösségi oldalán megosztott videóban jól látható, ahogy Varga eltört orrát még az edzőteremben helyre rakják, majd arra kérik, hogy három napig semmiképp se fújja ki az orrát, vagy feldagadhat.

  • Kemény kritikával illette az ózdi rappert.

    majka czutor
    Fotó: Szabó Réka , Papajcsik Péter / Index

    Szeptember 1-én kezdetét veszi a Sztárbox új évada, melyben a Belmondo énekese, Czutor Zoltán is szorítóba lép majd férfi nehézsúly-kategóriában. A zenész most a Kiskegyednek adott interjút, melyben az RTL-es gálaműsorban való szereplésről is beszélt. – szúrta ki a Story. 

    Szóba jött, hogy Majka a hetekben azt nyilatkozta az Indexnek adott interjújában, hogy nincs az a pénz, amiért újra elvállalná a Sztárboxot. Felvetésünkre pedig, hogy Czutor Zoltánnal pedig kiállhatna, azt felelte: Czutornak nagy szüksége van a pénzre, neki viszont kevésbé.

    Köztünk mindig volt valami feszültség, én őt nem tartom annyira hitelesnek. Vannak ugyan jó pillanatai, de a számomra elfogadhatónál sokkal jobban keresi a közönség kegyeit. Én az életemben semmit nem csináltam azért, hogy szeressenek. Soha nem jópofiztam senkivel. Majka véleménye olyan, mintha mindig egy közvélemény-kutatáson alapulna. Ez pedig nem véletlen.

    – fogalmazott zenész, majd bővebben is kifejtette, pontosan mire gondolt: 

    „Vannak olyan ügyek, amelyekbe ő biztos nem mer beletenyerelni, mert nem népszerű ügyek. Ilyen például, hogy állatokat vegyünk emberszámba. Én sokkal bárdolatlanabbul vagyok őszinte és önazonos, mint ő. Sokkal kevésbé csinálok pénzért dolgokat, én hasznos dolgokat szeretek csinálni, még akkor is, ha emiatt rám zúdul a pöcegödör.” – tette hozzá Czutor.