Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Képernyőkép 2024-05-23 210047.png
    Fotó: RTL

    A ValóVilág12 első kiesője, VV Bogi csütörtök este a Fókusz riportjában vallott arról a szenvedélyéről, amely két évvel ezelőtt uralkodott el rajta. A 18 éves lány tisztaságmániája már a villában is megmutatkozott, de emellett vásárlásfüggő is. Egy applikáción keresztül szinte állandóan rendelt magának valamit, főleg ruhákat, de végül meg tudott ezzel küzdeni.

    Én vagyok az a lány, akinek tényleg függősége a vásárlás. Bármilyen boltba bemegyek, legyen szó sminküzletről, ruhaüzletről, mindig valamilyen kis apróságot el kell hozzak. Legyen ez egy arcmaszk, egy sapka, egy sál, mert ez engem megnyugvással tölt el

    – árulta el bemutatkozó kisfilmjében az egykori valóságshow-szereplő, aki komplett szekrényeket töltött már meg ruhákkal. Pontosan nem is tudná megmondani, mennyi van neki, a sok vásárlás pedig mostanra már nem is tölti el örömmel.

    Mint meséli, leginkább úgy tudott megálljt parancsolni magának, hogy letörölte az alkalmazást, ahonnan ruhákat rendelt.

    (via RTL)

  • A 78 éves énekesnő orrpiercinget villantott.

    Szerelmével, Alexander Edwardsszal lépett a vörös szőnyegre Cher, aki nem is akarta eltitkolni, mennyire szerelmes. A 78 éves énekesnő a minap a cannes-i filmfesztivál legglamúrosabb estéjén, a jótékonysági amfAR-gálán tette tiszteletét 40 évvel fiatalabb párjával, akivel nem bírtak parancsolni érzelmeiknek: úgy romantikáztak a kamerák előtt, mintha nem holnap.

    Érdekesség, hogy a Believe című dal előadója egy orrpiercinget is beújított az eseményre.

    (via People)

  • Hirtelen ötlettől vezérelve búcsút intett régi életének, s inkább a világot járja egy fiatal vállalkozó. A 28 éves Connor, aki jobb szerette volna, ha vezetéknevére nem derül fény, azzal a Lamborghinivel indult útnak, amelyet lakóautóvá alakított, így a kényelem miatt sem kell aggódnia. A 160 ezer fontért (72,6 millió forintért) vásárolt járműben most már van ágy, tűzhely és hűtő is, amelyre további 24 ezer fontot (10,9 millió forintot) szánt.

    Connor az otthonát is eladta, valamint abból a cégből is kiszállt, amelyet ő maga alapított. Elmondása szerint azért döntött így, mert elvesztette az egyik közeli barátját, de abból is elege lett, hogy 14 éves kora óta napi 18 órákat dolgozott.

    Lehet én vagyok az egyetlen olyan ember a világon, aki egyszerre birtokol egy Lamborghini-t és közben hajléktalan is, de nem bánom

    – viccelődött a férfi.

  • Senkinek nem ajánlja, hogy ezt tegye. 

    A brit-argentin színésznőhöz, Anya Taylor-Joyhoz hasonlóan Köllő Babett is bátran visel extravagáns ruhadarabokat, a legemlékezetesebb kreációiról ide és ide kattintva láthat fotókat. A színésznő azonban csak televíziós szerepléseikor szokott igent mondani a merészebb viseletekre: vannak olyan öltözékek például, amiket soha nem venne fel, sőt, egyes daraboktól teljesen ki tud bukni. Sztárban sztár leszek! mestere ezt a minap Demeter Richárd divatbemutatóján árulta el.

    Ha műsorokról van szó, bevállalós vagyok, de például miniszoknyát vagy rövid nadrágot nem vennék fel soha. Nemrég mutatta a kislányom, hogy óriási divat a háromnegyedes farmernadrág is, ami kimondottan bőszárú. Ettől teljesen ki vagyok borulva, embert nem láttam még, akinek jól állt volna, senkinek nem ajánlom. Ha egyszer fel kellene vennem egy ilyet, nagyon kellemetlenül érezném magam, valószínűleg forgatnék benne egy nagyon kínos videót

    – mondta a Metropolnak Köllő Babett.