Paulina
21 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Micsoda véletlen egybeesések történnek manapság. Jennifer Lopez és Ben Affleck vígan együtt vannak. Már csókolóztak is egy családi bulin. Szépek együtt, lehet nekik örülni, blablabla... Az ezekről alig esett szó. Hát tessék, itt vannak!

  Alex Rodriguez egy hatalmasat bulizott a minap. Hivatalos volt ugyanis Lindsay Shookus születésnapjára. A parti egy pontján - elmondások szerint - elég közel kerültek egymáshoz. Shookus amúgy sokkal több, mint egy név Affleck volt barátnőinek listáján, ugyanis egy elismert tévés producer, akinek a nevéhez elég szorosan kapcsolódik a Saturday Night Live. Tehát a két ex úgy néz ki, hogy összetalálkozott.

  És ennél több nincs is a történetben, ezt egy Rodriguezt képviselő személy is megerősítette. Már régi haverok Shookus és Rodriguez, nincs köztük semmi. 

  (pagesix)

 • Furán hangzik. És bizony fura is. Valamiért valaki feltöltött a TikTokra - hova máshova - egy videót, amin a dinnyéjére mustárt rak feltétként. Aztán ez őrült tempóban elkezdett terjedni. Trend lett belőle. Egyre többen utánozták. Fel is merül a kérdés, hogy miért csinál bárki ilyesmit? Persze, lehet kísérletezni az ízekkel. Lehet az édest és a sóst kombinálna, lásd sós karamella. És persze ott van az édes és a savanyú is. talán ez lehet a mustáros dinnye hátterében, hisz itt is az édes és a savanyú íz összjátékáról van szó. Van olyan, akinek ízlik, van olyan, aki viszont csak mustáros dinnyét lát az egészben. 

  Egy próbát megérhet, ha nem délutáni uzsonnaként számolunk vele, illetve megfelelően eltaláljuk a dinnye és a mustár állagát. Talán egy jó dresszingként a legjobb, pürésített dinnye, mustárral keverve, ami egy friss salátára van ráöntve. 

  Mit gondol a mustáros dinnyéről?

  • 206
   Semmit, ez undorító.
  • 134
   Ki lehet próbálni, abból nagy baj nem lehet.
  • 29
   Van benne valami, de nem úgy kell fogyasztani, hogy egy szelet dinnyére rányomunk egy adag mustárt.

  (lifehacker)

 • De nem olyan fület szeretnének az emberek, mint amilyen Legolasnak van, esetleg más fantasy-ból különböző tündéknek és manóknak. Nem hegyes füleket szeretnének az emberek, erről szó sincs. Az elnevezés valójában nincs is igazán közel ahhoz, amit a valóságban kapnak a plasztikai sebésztől az emberek. A kínaiak körében van nagy divatja ennek a beavatkozásnak, mivel esetükben jellemző, hogy a fülük nagyon a koponyájukhoz simul. Aki "manó fül"-re jelentkezik be, az végül kicsit feltöltött és elálló fülekkel térhet haza. 

  A páciensek rendkívül elégedettek, hisz az új füleknek köszönhetően vékonyabbnak látják az arcukat. A beavatkozás 1560 dollárnak megfelelő összegbe kerül. És az látszik, hogy egyre többen rá vannak kattanva az őrületre. Ez köszönhető annak, hogy kínai fiatal hírességek is megcsináltatták a fülüket. Az egyik sebész már napi hat ilyen plasztikai műtétet csinál.

  (Vice)