Móric
9 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már rég lement a mozikban Dwayne Johnson és Emily Blunt közös Disney-filmje, a Dzsungeltúra. Most ezért meg is kapta a jól megérdemelt őszinte előzetesét. A Screenjunkies csapata alaposan szét is szedte a filmet. Az Index már korábban is megírta, hogy ez valószínűleg a A Karib-tenger kalózai című filmmel lesz egyenlő, amit most az Honest Trailers sorozat meg is erősített.

  Ha ez még nem lenne elég, akkor arra is rávilágítottak, hogy Dwayne Johnson mennyit kuncog a saját poénjain. Arról nem is beszélve, hogy ezt a filmet Dwayne Johnson már megcsinálta, nem is egyszer, hisz az alap sztorija ugyanez a Jumanjinak, sőt, Az Amazonas kincsének is, hisz mindegyikben egy fényes, csillogó különleges tárgyat kell elvinni a dzsungelben egy nő kíséretében.

 • Az igazságügyi miniszter nemrég a különféle halászleveket szavaztatta meg kommentben az oldalán, amit nagyon úgy tűnik, hogy Orbán Viktor elirigyelt tőle.

  A miniszterelnök –  Varga Judithoz hasonlóan – halászleves fotóval jelentkezett. Bár igaz, ami igaz, sör és gyufatészta helyett az ő tányérja mellett kenyér volt az asztalon. A kommentgeneráló kérdést viszont ugyanúgy feltette: 

  Szegedi vagy bajai?

  És ahogy az látszik is, a poszt igen szép számú reakciót eredményezett.

  A kormányfő azonban sokkal cselesebben fundálta ki a dolgot, nem sokkal később elárulta, hogy nála bizony egy harmadik fajta lé a nyerő.

  Se nem Baja, se nem Szeged, úton a határra

  – írta a fotó mellé, amellyel az Algyői Halászcsárdát igyekszik népszerűsíteni. 

    

 • Chris Martin a dél-koreai szupersztár csapattal készített dalt. 

  My Universe címmel jelenik meg pénteken az a nóta, amely a Coldplay és a BTS együttműködéséből született. Már egy előzetes is érkezett – a dal egyébként a hírek szerint angol és koreai nyelven is elérhető lesz. 

 • Hamarosan bemutatják a Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök őszödi beszédét feldolgozó, Elkxrtuk című filmet, amelynek plakátját most az exkormányfő kicsit átrajzolta. 

  Erős a marketing, biztos nincs olyan, akinek nem jött még szembe az októberben érkező Elkxrtuk című mozi plakátja. Gyurcsány Ferenc is láthatta már párszor, és úgy tűnik, kellőképp megihlette az alkotás, el is készítette rá a saját verzióját – vagy ha nem is ő maga, a megosztással mindenképp üdvözli a gyártó kreativitását.

  2010 óta a mozikban. De már nem sokáig vetítik...

  – kommentálta a széttrollkodott képet, amelyen Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Rogán Antal, Tiborcz István és Semjén Zsolt szerepel.