Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Naponta hallani, hogy a Gucci család valamelyik tagja kritizálja Ridley Scott  új filmjét, amiben az említett família történetét dolgozza fel, egy meglehetősen impozáns szereplőgárdával.

  gaga
  Fotó: YouTube

  A család tagjai rendre elégedetlenek azzal, ahogy a film ábrázolja őket, mostanra pedig már eljutottunk odáig, hogy akár perre is sor kerülhet.

  Az IGN Hungary számolt be arról, hogy nyilatkozatot adott ki nemrég a Gucci család, amiben arról beszélnek, hogy fenntartják maguknak a jogot, hogy minden szükséges lépést megtegyenek azért, hogy megőrizzék a maguk, illetve szeretteik jó hírét.

    Mint az kiderült, a Gucci család neheztel amiatt, ahogy a film bemutatja a Lady Gaga által megformált Patrizia Reggianit, aki bérgyilkost küldött volt férjére, Maurizio Guccira. Úgy érzik, Scott mozijában fel van magasztalva ez a karakter, de maga Reggiani is elégedetlen volt azzal, hogy Lady Gaga vászonra vitte őt.

  Persze a rendező sem hagyta szó nélkül a dolgot, szerinte az, ami Guccikal történt, beleértve a sikkasztást, gyilkosságot is, nyilvános ügy, akárki feldolgozhatja az ilyesmit. Illetve azt üzente az elégedetlenkedő családnak, hogy inkább érezzék magukat „kurva szerencsésnek”, hogy olyan színészek alakítják őket, mint Al Pachino, vagy Adam Driver.

 • Egyre közelebb a várva-várt Pókember: Nincs hazaút premierje, ami sokáig úgy tűnt, hogy Tom Holland utolsó filmje lehet az MCU-n belül, már ami a szóló filmeket illeti.

  Holland maga is többször nyilatkozott arról, hogy a Nincs hazaút egyfajta lezárás lesz, Pókember végjátéka, ami után nem tudni, hogy merre mennek tovább, illetve a szuperhős továbbra is az MCU része marad-e, vagy visszakerül a Sonyhoz.

   Ehhez képest tegnap bombaként robbant a hír a neten, hogy nem kevesebb, mint három új Pókember film érkezik még a MARVEL/Sony szerelemgyerekeként, amit Amy Pascal, a filmek producere jelentett be .

  Nem a Nincs hazaút lesz az utolsó film, amit a Marvellel csinálunk, és nem is ez az utolsó Pókember film. Készek vagyunk rá, hogy Tom Hollanddel és a Marvellel közösen egy új Pókember filmet forgassunk

  — nyilatkozta Pascal, aki azt is elárulta, hogy egy teljesen új trilógiában gondolkoznak.

  Nem sokkal a bejelentés után, a címszereplőt alakító Tom Holland is megszólalt a Quotidien talk show-ban, ahol elárulta, hogy nagyon izgalmas dolgok várnak rá, és igen fényes jövő áll előtte Pókemberként.