Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Húsz év után visszatér Magyarországra a Temptation Island, azaz a Kísértés. A TV2-n  vasárnap este 20:15-től startol a Kasza Tibi vezérletével, Thaiföldön forgatott párkapcsolati próbatétel, amely hírnevéhez méltó módon rögtön belecsap a lecsóba.

    A párok rögtön az érkezésük után megismerkednek a női és férfi kísértőkkel, majd a szerelmeseket szétválasztják, és a sziget két külön szegletébe, egy-egy villába költöznek a csábítóikkal. A történések az alábbi módon követik egymást:

    • Alex nem tétovázik, a műsor kezdetén ráhajt Brigire.
    • A háttérben Zotya és Dávid figyel, és szakmai szemmel értékeli Alex próbálkozását.
    • Brigiről első körben lepattan Alex.
    • Lóriról kiderül, hogy Hugh Hefner a példaképe, de a sorsa nem teljesedhet be, mivel eljegyezte a párját, így már nem mehet 3-4 lánnyal szobára.

    A versenyzők szemrevételezték a csábítás helyszínéül szolgáló villa szobáit, és ekkor elhangzik a kulcsmondat, amely egyben a műsor esszenciájának is tekinthető:

    Itt ma szex lesz.

    A Kísértés a vasárnapi premier után hétköznaponként, este 21:30-kor kerül adásba a TV2-n.

  • Orosz Barbarának számtalan misztikusnak nevezhető élményben volt már része élete során. Idén márciusban például olyan ajándékot kapott az 'égiektől' a házassági évfordulójára, ami nem adatik meg mindenkinek, de a házasságát is egy igazi karmikus ajándéknak véli.

    A Mokka műsorvezetőnője a legtitokzatosabb találkozójáról, melynek során a hasonmását találta meg, úgy fogalmazott:

    Életem legkülönlegesebb és megmagyarázhatatlan élménye egy bizarr találkozás volt. Már az ismerőseim korábban néhányszor említették, hogy különböző helyeken különböző időpontokban láttak. De sem a hely, sem az idő nem stimmelt. Nagyon kíváncsi voltam, hogy kivel keverhetnek össze. És a sors, a nagy 'játékos' egy szórakozóhelyen összehozott azzal a lánnyal, aki éppen úgy néz ki, mint én. Olyanok voltunk, mint az egypetéjű ikrek. Megpróbáltunk közös kapcsolódási pontokat keresni az életünkben, de nem találtunk. Ez a hasonlóság a mai napig rejtély számomra

    mesélte a story.hu-nak a tévés.