Eleonóra
-1 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy van: a különlegesen rossz időjárás miatt. 

  Jeff Colyer Topeka városában tartott volna sajtótájékoztatót arról, hogy mennyire fontos a felkészülés a várható nagy hidegre és hóviharokra, de a környékre lecsapott némi jégeső és viharos szél, így a politikus stábja jobbnak látta, ha elhalasztják az eseményt. Ha minden jól megy, és jövő hétre kicsit jobb lesz az idő, a kormányzó végre elmondhatja a népnek, hogy vigyázzanak a rossz idővel.

  (via)

 • Screen Shot 2018-02-20 at 17.53.34.png

  Van egy zenei alapítvány, az O'Keefe Music Foundation, aminek az a célja, hogy minden gyereknek, ha tehetséges és zenél, legyen lehetősége arra, hogy profi körülmények között, profi hangszerekkel rögzíthesse azt, amit tud. Mert csak. Mert hátha zenész lesz belőlük.

  És ezek a gyerekek nagyon tudnak, kérem szépen, mutatjuk:   

  Bónusz: Ektomorf-póló az egyik gitároson!

 • "Zsigmond Vilmos filmjeit te szereted-e? Mert ő is migráns volt, akárcsak Teller Ede" – reppeli Molnár Áron az Ébresztő című dalának klipjében. Az Újvidéken született színész 2010 és 2015 között a Vígszínház társulatának tagja volt, aztán szabadúszó lett, szerepelt A Viszkisben és A mi kis falunkban, újabban pedig rapkarrierbe kezdett, ha jól értjük, nem éppen a kormány oldalán.

  A noÁr név alatt jegyzett produkció rémesen fárasztó, áció-káció-náció típusú rímekkel rágja a szánkba, hogy mi a különbség a migránsok, menekültek és bevándorlók között – ha esetleg eddig nem tudtuk volna. Aztán odaszól "a realitást mellőző radikális médiának" is, és bizonyára mindenki tudja, hogy kire vagy kikre gondolt a költő, amikor e sorokat írta.

 • A hover hand mém azokról a naphosszat csak a számítógép előtt üldögélő kockákról kapta a nevét, akik összeállnak egy közös fotóra az imádott sztárjukkal, de annyira izgulnak, hogy nem merik átölelni, illetve megérinteni a - leginkább - színésznő, modell derekát, vállát. Mondjuk ez a nőket - gondolom - a legkevésbé sem zavarja, sőt, viszont baromi vicces képek születtek a témában.

  Most a Fidesz talán tudtán kívül hozta vissza a mémet, mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy az amúgy ördögien gonosznak beállított Soros Györgyöt, aki pusztulásba akarja sodorni Európát és különösképpen Magyarországot, úgy szeretnék nevetségessé tenni, hogy egy kisiskolás önbizalmával rendelkező nerdként ábrázolják, aki az LMP miniszterelnök-jelöltjének, Szél Bernadettnek a vállánál annyira elbizonytalanodik, hogy hozzá se mer érni.

  fidesz.png