József, Bánk
-6 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • NOTHINGTO-HIDE-796x417.png

  Az úriember a képen Jelle de Graaf, a holland Kalózpárt vezetője, akinek a pucér fotói láthatók mostanában Amszterdam-szerte. Arról ne nyissunk vitát, hogy ez esztétikusabb-e, mint nálunk a minden sarki óriásplakáton feltűnő Soros György, főleg, hogy itt de Graaf önszántából került a plakátokra: azt üzeni a meztelenségével - és a biztonság kedvéért a kezében tartott papírlapon is -, hogy nincs semmi takargatnivalója. Van a poszterből rajzfilm-padlizsán nélküli verzió is, ha kíváncsiak rá, erre tessék.

  És ha most elképzelt bárkit a magyar politikai mezőnyből hasonló plakátokon, hát, izé, szóval a következményekért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Későn szóltunk, mi? Bocs.

  (via)

 • Egy Dani Ochoa nevű lány egy ceruza, egy papír és egy matematikai képlet segítségével csodás dolgokra képes. Önnek például mi jut erről eszébe?

  Ismerős igaz? Ha Ön Star Wars rajongó, akkor nem kérdés, mi a megoldás, ha pedig nem fanatikus, akkor itt van hozzá egy kis segítség:

   (Via HVG)

 • „Valaki nagyon türelmes volt" – írta olvasónk, Zsuzsa, aki lefotózta, hogy valaki napközben a Kodály körönd egynyolcadánál stílusosan végiggombócozta a kerítés tetejét.

 • Akár 1,8 millió euróért (560 millió forintért) is elkelhet egy ritka, nem azonosított fajú dinoszaurusz csontváza egy júniusi párizsi árverésen, írja az MTI. A 9 méter hosszú, szokatlanul teljes, mintegy 70 százalékban fennmaradt csontváz egy húsevő dinoszaurusz maradványa lehet.

  Az őshüllőnek üreges csontjai, lábain pedig három ujja volt, de olyan vonásokkal is rendelkezett, amelyek nem illenek az eddig ismert dinoszauruszokra, mondta el az Aguttes aukciósház paleontológus szakértője. A csontvázat jelenleg Lyonban mutatják be a lehetséges vásárlók (múzeumok és magángyűjtők) számára. 

  Az aukciót június 4-én rendezik meg Párizsban. A várakozások szerint 1,2-1,8 millió euróért (370-560 millió forintért) is elkelhet a különleges darab. A csontvázat 2013-ban Wyomingban találták, egy brit üzletember tulajdona.