Valér
2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A glasgow-i Elizabeth Brydon négyéves Labradorja, Chino egy 9 méter magas hídról esett egy sziklás folyómederbe, csoda, hogy túlélte - írja a Sky News. Az állatorvos szerint nagyon szerencsés volt a kutya, hogy élve megúszta a balesetet. A tüdője összeomlott, és számos zúzódást szenvedett, miután a folyóban éppen alig volt víz és a kövekre esett.

    Elizabeth és Chino a Linn parkban sétált, amikor a kutya hirtelen átugrott egy híd kerítésén, és belezuhant a mederbe. A tulajdonos azt hitte, meghalt a kutya, mert mozdulatlanul feküdt ott. Az állatorvoshoz vitték, ahol kiderült, nem halt meg, de életveszélyes állapotban van. Egy éjszakát bent tartották az állatorvosnál megfigyelésre, de már otthonában lábadozik Chino. 

  • A mindössze 16 éves Ayrton Little kedden posztolta ki a Twitterére ezt a rövid videót, ami akkor készült mikor megtudta, hogy felvették a világ egyik legjobb egyetemére. A videó 11 másodperc feszültségből, 21 másodperc pogózásból, 10 másodperc skandálásból és 11 másodperc újabb pogóból áll, mutatjuk:

    (AP)