Kázmér
-2 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az olyan alapvető gasztronómiai alapanyagokból, mint a só, cukor, liszt alaposan feltankoltak az emberek tavaly év elején a járvány Magyarországra jutásakor, ám azt kevesen gondolták volna, hogy mást is felhalmoztak a magyarok nagyobb mennyiségben. Ilyen volt például egy igazi hazai klasszikus, a háztartási keksz, amiből ötven százalékkal nőtt a forgalom, emellett az extrudált kenyerekből is ennyivel több fogyott – derül ki az egyik hazai keksz, illetve kenyér gyártó cég statisztikáiból. 

  A kekszkészítő vállalkozás vezetője, Koósa Péter elmondta, hogy a keksztermékek amúgy sem vesztettek a népszerűségükből, hiszen a kiskereskedelmi értékesítések az elmúlt években is emelkedtek hat-nyolc százalékkal, ám a 2020-ban tapasztalt kiugrásra eddig még nem volt példa. Ráadásul az adatok azt mutatják, hogy nem egyszeri vásárlásokról volt szó, hiszen ezekből az élelmiszerekből tartósan többet adnak el a boltokban, mint egy éve. Ki tudja mennyi kekszre lesz szüksége az embereknek, a március 4-én bejelentett szigorítások után?

 • A tegnapi nap folyamán tette ki a Netflix annak a filmjének az előzetesét, amiben Melissa McCarthy és Octavia Spencer szuperhősök lesznek. A 2000-es évek óta nagy divat lett Hollywoodban szuperhősfilmet készíteni, illetve abban szerepelni. Ezért most úgy gondolta a Netflix, hogy nem tipikus szuperhősfilmet készít, hanem egy vígjátékot szuperhősökkel, mert az ritka manapság.

  melissa, octavia.png
  Fotó: Netflix / YouTube

  A történet röviden: két 40-es nő szuperhősképességekkel rendelkezik, és így próbálják megállítani a rosszfiúkat.

  Az egyikük, Octavia Spencer karaktere találta fel azt a szert, amitől az emberek szuperképességeket szerezhetnek, és természetesen a laborjába áthívta barátnőjét, aki persze, hogy mindenhez is hozzányúl a laborban, és egy véletlen mozdulat után kapja meg az erejét Melissa McCarthy karaktere is. A történetben előkerül egy gonosz karakter, Bobby Cannavale, aki szintén hasonló képességekkel bír. Érezhető az előzetesben a Shazam, a HA/VER, a Deadpool és talán még a Project Power című alkotások stílusa is. A filmben felbukkan majd Jason Bateman is, aki a Förtelmes főnökökben és az Ozark-sorozatban játszott főszerepet.

  A premierbemutató április 9-én lesz a Netflixen.

 • Az egyik képügynökség nem akármiről közölt 17 képből álló sorozatot. A kontent prémiumsága mellett mi sem tudtunk csak úgy elmenni, ezért mutatjuk is az egyik képet, amin pontosan az látható, amit a képügynökség is a galéria címeként adott:

  Katie Holmes vizes hajjal.

 • GettyImages-1205831724
  Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

  Sokáig volt kérdéses, hogy lesz-e egyáltalán, a szereplők többször lenyilatkozták, hogy szerintük se feltétlenül jó ötlet feléleszteni a sorozatot, mert mi is lenne vicces és szórakoztató az 50-es éveikben járó társaság mindennapjaiban. Ettől függetlenül a rajongók továbbra sem mondtak le róla. Az HBO MAX pedig bejelentette, hogy náluk lesz majd látható a nagy visszatérés.

  David Schwimmer most mondott is pár apróságot egy interjúban. Ami biztos, hogy már elkezdték forgatni, tehát tényleg meg fog történni a visszatérés. Igaz, hogy világjárvány van, de úgy vélik, hogy a Jóbarátok elképzelhetetlen élő közönség nélkül, ezért már megvannak a megfelelő óvintézkedések, amiket betartva biztonságosan lehet majd felvenni a jeleneteket. Schwimmer azt mondta, hogy nagyjából egy hónap alatt meg is lesz az egész. Ez azért is jó hír a rajongóknak, mert eredetileg 2020 augusztusára tervezték a forgatást.

  Tehát áprilisban vagy májusban már lehet nézni az új Jóbarátokat. Addig maradnak az ismétlések.

  (ET Online)