Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Képernyőkép 2024-07-25 214656.png
    Fotó: RTL

    Nem csupán a nézőknek, de a ValóVilág 12 játékosainak is meglepetés volt, amikor szerda este kiderült, hogy a várandós Reni párbaj nélküli távozása után egy kiválasztást is tartanak. A személyi edzőként ténykedő 22 éves lány kiesésével Ádi, Kikidi, Giada és Geri maradt játékban, akik nem titkoltan nehezen tudták eldönteni, kire tegyék a jelüket. Két szavazattal végül Reni párját, Gerit küldték az évad utolsó párbajára, aki örült, hogy – ha csak a valóságshow véghajrájában is, de – esélyt kapott arra, hogy egyik lakótársával összemérhesse népszerűségét, hiszen eddig ő ebből kimaradt.

    A szerdai kiválasztást rendhagyó módon csütörtök este követte a kihívás, melynek keretein belül Gerinek meg kellett neveznie, hogy kivel megy párbajozni péntek este. A 21 éves fiatalember úgy döntött, Giadát választja, mert vele nem bír tovább együtt élni. 

     (via RTL)

  • Jól láthatóan van különbség.

    Ördög Nóra azon hazai hírességek táborát erősíti, akik nem csupán azokat a felvételeket osztják meg magukról a közösségi oldalakon, amelyek hibátlanra vannak szerkesztve, hanem azokat a fotókat is szívesen megmutatja, amelyek ugyan nem tökéletesek, de valóságosak. Így történt, hogy műsorvezetőnő már medencés képekkel is szemléltette az Instagram és a valóság közti különbséget, de egy korábbi, elképzelés vs. valóság fotója is nagy port kavart.

    A minap egy forgatásról jelentkezett be egy hasonló jellegű poszttal. A szelfiken Till Attilával látható, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy azok a Megasztár felvételén készültek-e, vagy az Ázsia Expressz című kalandreality-hez köthetőek, hiszen a két tévés mindkét műsoron együtt dolgozott. Míg a lapozható bejegyzés első elemén kamera kész állapotban mutatkoznak, utóbbin már nem olyan idilli az összhatás.

  • Nem akarták sokáig húzni az időt, a lánykérés után pár héttel össze is kötötték életüket.

    kittileda
    Fotó: instagram

    Ahogy arról az Index is beszámolt, férjhez ment az előző héten Szaniszló Kitti, a Next Top Model Hungary felfedezettje. Élete legszebb napjáról a Blikknek mesélt az újdonsült feleség, akinek idén nyáron, a Balatonon volt lánykérése.

    „Magam sem gondoltam, hogy 23 évesen megházasodom, de a párom mellett nem volt kérdés, hogy vele szeretném leélni az életemet. Nagyjából három éve ismertük meg egymást, és először barátságnak indult a kapcsolatunk, majd körülbelül fél évvel ezelőtt ez valahogy átfordult szerelemmé, és az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy együtt szeretnénk megöregedni. Nem várom el, hogy ezt mindenki megértse, de az ember érzi azt, amikor megtalálja az igazit” – mesélte a fiatal, aki férjéhez hasonlóan videós munkákkal foglalkozik főleg a modellkedés mellett.

    Az esküvő szűk családi körben, egy szabadtéri helyszínen zajlott, ahol Ruszó Tibi énekes is fellépett.

    „Semmilyen tekintetben nem szerettünk volna ragaszkodni a hagyományokhoz: nem olvastunk fel fogadalmat és bevonulás is modernebb zenére történt. Mégis talán épp az egyszerűségétől volt igazán őszinte és megható az esemény, amit a vendégek is éreztek, rengetegen elsírták magukat, sőt, az anyakönyvvezetőnek is többször elcsuklott a hangja, miközben vezette a ceremóniát. Egyedül azt sajnálom, hogy olyan hamar vége lett, mintha csak egy óra lett volna az egész, pedig többször nem élhetem át ezt a csodát” – árulta el Szaniszló, pontosabban most már Matuz Kitti, Instagram oldalán pedig látványos fotókat is megosztott a nagy napról.

  • Tizennyolc évvel idősebb férjével nagyon vágytak közös gyermekre.

    Képernyőkép 2024-02-26 085437.png
    Fotó: YouTube

    Csézy, azaz Csézi Erzsébet igazi örömhírről számolt be az Instagram-oldalán: sok küzdelmes év után anyai örömök elé néz.

    Az énekesnő 2014 óta él boldog házasságban a nála 18 évvel idősebb Szabó Lászlóval, akivel nagyon vágytak arra, hogy gyermekük szülessen. Néhány hónappal ezelőtt az énekesnő mesélt is arról, hogy lombikprogramban vesznek részt, de megjegyezte: már csak egy évig próbálkozhatnak, hazánkban ugyanis a nőknek 45 éves korukig van erre lehetőségük. Éppen ezért olyan nagy a boldogságuk.

    A Jóisten nem feledkezett meg rólunk! Egy testben két szív dobog, Édesanya leszek!

    – újságolta el az örömhírt az énekesnő.