Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erős váltás.

  Képernyőfotó 2023-12-10 - 22.44.46.png
  Fotó: instagram

  Edoardo Santini még csak alig múlt 21 éves, de már sikeres színészi- és modellkarriert mondhat a magáénak. A firenzei fiatalt 2019-ben Olaszország legszebb férfijává választották, azóta pedig olyan életet élt, amiről legtöbb kortársa csak álmodott, ő azoban most úgy döntött, elég a sztárságból, pályát módosít:

  papnak áll.

  Santini nagyjából egy éve kezdett el érdeklődni az egyház iránt, kezdetleges szkepticizmusa pedig mára akkorát fordult, hogy úgy döntött, képes lemondani mindenről, amit eddig szakmájában elért, hogy Isten szolgálatába álljon.

  Ugyan hölgyrajongói közül sokan őszinte sajnálatukat fejezték ki a fejlemények miatt, követői többsége támogatja őt a döntésében, és ő maga is úgy gondolja, nem fogja később sem megbánni, hogy ezt az életformát választja. Instagram oldalán korábbi modellmunkái mellett jó sok vallási tartalmú bejegyzést is találhatunk.

  (via RTL)

 • Szerinte ő a világ legboldogabb ezüstérmese.

  Ugyan csak virtuálisan, de a Reggeli stúdiójában indította a hetet Dobos Evelin. A reptérre tartó színésznő videóchaten mesélt a műsorvezetőknek a Sztárbox fináléjáról, ahol végül pontozással kikapott, de egy cseppet sem volt csalódott emiatt. 

  „Tudtam pihenni, ami most először fordult elő, mert eddig az előző két meccs alkalmával gyakorlatilag hajnal 4-5-ig forgolódtam, vergődtem. Most ettem két sajtburgert, és kidőltem. Nagyon teljesnek érzem ezt a végeredményt is, és gratulálok Mazsinak! Olyan boldog vagyok, szerintem nincs nálam boldogabb második helyezett” – újságolta Dobos, akinek le sem lehetett olvasztani a mosolyt az arcáról. Peller Mariannéknak is feltűnt, milyen vidám a színésznő, pedig kórházba kerülése miatt sokáig az is bizonytalan volt, egyáltalán ringbe szállhat-e vasárnap.

  „Teljes mértékben kérdésessé vált, hogy vajon ott tudok-e lenni vasárnap. Nagyon kritikus volt a helyzet abból a szempontból, hogy a tünetek alapján, amiket produkáltam, egyáltalán nem azt prognosztizálták, hogy nekem lesz esélyem, hogy ilyen szintű fizikai terhelésnek ki tudjam tenni magam.

  Volt vészforgatókönyv, erről szerintem így nem beszélhetek, volt erre B terv, készült arra a stáb, megoldották volna a helyzetet.

   Tényleg azon voltam, hogy meg tudjak gyógyulni” – mesélte, majd ezúton is köszönetet mondott a Semmelweis klinikának az ellátásáért.

 •  A Balázsék című műsor januártól más formációban folytatja.

  vadon bochkor
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Rádió 1-en futó Balázsék című műsorban hétfő reggel jelentették be a műsorvezetők, hogy Vadon János januártól távozik. A reggeli műsor triójából így Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc párosa folytatja tovább rádiózást, arról viszont, hogy azt milyen formában, még nem esett szó. Sebestyénék ígérete szerint a közel jövőben tájékoztatni fogják a hallgatókat a hogyan továbbról.

  A visszavonuló rádióstól most a konkurens Retro Rádió reggeli műsorának stábtagjai is elbúcsúztak:

  Drága Jani, hiányozni fognak a »reggel összefutunk az ajtóban« pillanatok, és persze a bringáddal közös liftezések! Nem beszélve a sárga törölköződről, amit a reggeli zuhanyzásaid után lezserül itt hagytál nekünk. Kívánjuk a legjobbakat a továbbiakra, alakuljon minden úgy, ahogyan szeretnéd!

  – írta Bochkor Gábor az Instagram-oldalán.

 • Árpa Attilával küzdött meg a színész.

  Vasárnap este lezajlott a Sztárbox szuperdöntője, ahol a heteken át tartó show-műsorban ringbe szálló celebek legjobbjai csaptak össze egymással a bajnoki címért. A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban az est folyamán többek között Árpa Attila és Brasch Bence nehézsúlyú meccsét követhették nyomon a nézők.

  A mérkőzést végül Brasch nyerte, aki állóképességének és magabiztos technikájának köszönhetően már a második menetben eldöntötte az összecsapást. A bokszmeccs után Nagy István agrárminiszter Facebook-oldalán gratulált a 32 éves színésznek.

  A Sztárbox férfi nehézsúly győztese Brasch Bence, hazahozza Mosonmagyaróvárra a győztes övet! Gratulálok a fantasztikus győzelemhez!

  – olvasható a miniszter posztjában.