Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy szem sem maradt szárazon a péntek esti adásban, az apa-lánya páros szomorú okból döntött a távozás mellett.

    Képernyőkép 2024-09-14 080512.png
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz péntek esti adása rengeteg izgalmas és nem várt pillanatot tartogatott: amellett, hogy sor került egy újabb hajszára, konfliktusokból sem volt hiány, ráadásul egy páros váratlanul feladta a versenyt.

    Dietz Gusztávnak és feleségének, Laky Zsuzsinak, Sáfrány Emesének és Béres Anettnek, valamint Mészáros Bendének és Zsigmond Angélának kellett hajszára indulnia. A verseny rendkívül szoros volt: a légtornászék után nem sokkal végül a fiatal influenszereknek, Mészároséknak sikerült utolsókként célba érniük, amit szomorúan vettek tudomásul, hiszen ez azt jelentette, hogy számukra itt véget ér a verseny. A védett zónában ülő Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István azonban átadták nekik a helyüket.

    Az énekesnő és az édesapja egy családi tragédia miatt döntött úgy, hogy feladják a játékot. Az apa-lánya páros a Fülöp-szigeten szereztek tudomást arról, hogy elhunyt egy szeretett családtagjuk, pontosabban Cserpes István édesanyja, Laura nagymamája, ami miatt haza szerettek volna térni Magyarországra.

    Ami itt történt, sírás, nevetés, győzelem, veszteség, úgy gondolom, az élet velejárója. Nagyon szerencsés fickó vagyok, van egy gyönyörű feleségem, öt gyönyörű gyermekem, egyikkel itt vagyok a világ másik felén, és idáig csak örülni tudtunk. Aztán az életben vannak olyan dolgok, amiket nem várunk

    – fogalmazott Cserpes István, majd lánya egyértelműen kimondta, hogy feladják a versenyt, amelyet így Zsigmond Angi és Mészáros Bende folytathat. Zsigmond először sem fogta, mi történik, majd úgy döntött, hogy Cserpeséknek adja a hajsza során szerzett két rózsafüzért, hogy erőt adjon nekik. A történtek miatt minden játékos szemébe könny szökött, még a műsorvezetőnő, Ördög Nóra is könnyeivel küszködve vezette az adást.

    A Blikk információi szerint Cserpes Laura mamája, Rozika néni nem sokkal az utazásuk előtt került kórházba, mert eltört két csontja is.