Bonifác
10 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rapper és a színésznő kapcsolatát már eddig sem lehetett átlagosnak nevezni, de úgy tűnik, még mindig tudnak meglepő részletekkel előállni. Már azzal sokkolták a nyilvánosságot, amikor kiderült, hogy Machine Gun Kelly a nyakában hordja Megan Fox vérét, de a megismerkedésük sem volt hétköznapi. 

  GettyImages-1309508093
  Fotó: Chris Unger / Getty Images Hungary

  Erről tegnap a The Ellen Degeneres Showban mesélt. Először egy étterembe mentek vacsorázni, de aztán felmásztak egy tetőre is, amit Megan magassarkúban tett meg, és maga Machine Gun is attól félt, hogy le fog esni onnan. A rapper imád tetőkre felmászni és így akarta megmutatni saját kis világát a színésznőnek, de bevallotta, hogy nagyon veszélyes volt, és örül, hogy barátnője túlélte a randit. 

  Az izgalmakat sikerült tetéznie, hiszen amikor Bora Borára utaztak szervezett egy cápákkal úszkálós randevút is. Olyat, ahol még egy ketrec sem választotta el őket a veszélyes állatoktól. Itt Megan bizonyult bátrabbnak, mert barátja először egyedül hagyta őt a vízben, amin érdekes módon a nő nem akadt ki. Úgy tűnik, hogy őket az ég is egymásnak teremtette.

  (Forrás: Buzzfeed)

 • Ma hajnalban debütált az idei labdarúgó Európa-bajnokság dala, amit a holland dj,  Martin Garrix és a U2 frontembere, Bono jegyez.

  Mindketten nagy futballrajongók, így nem véletlen, hogy őket választották. A szerzemény egyébként a „We Are The People We've Been Waiting For” címet kapta. 

  A bajnokságot június 11. és július 11. között rendezik, a mérkőzések több európai nagyvárosban zajlanak majd. A Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont. A magyar válogatott a franciákkal, a portugálokkal és a németekkel szerepel egy csoportban.

  (Forrás: nso)

 • Általában nem az időjárás-jelentések a világ legviccesebb műsorai, de ezúttal mégis sikerült feldobni a dolgot. A Fox csatorna meteorológusaból, Jennifer McDermedből keletkezett hirtelen nagyon sok egy technikai hiba miatt, élő adásban, amit az időjárás-jelentő nem igazán kezelt hidegvérrel. Annyira viccesnek találta a helyzetet, hogy már képtelen volt az időről beszélni, láthatóan nagyon bejött neki az effekt. Kollégája csak annyit fűzött hozzá, hogy

  bármit is nyomtál meg, ne tedd többet. 

   (via: HuffPost)

 • Armie Hammer rémtetteiről már sokszor írtunk, legutóbb például azt, hogy a szörnyű hírek ellenére új barátnője van. A körülötte kialakult botrány bár csendesedni látszik, de azóta sem kapott munkát Hollywoodban, készülő filmjeihez pedig más színészeket kerestek.

  Így kapta meg a Shotgun Wedding című romantikus vígjáték főszerepét Josh Duhamel, aki Jennifer Lopez oldalán látható majd. A színész februárban írta alá a szerződést, és ahogy egy legutóbbi interjúban nyilatkozott, nem szeret ilyen módon szerepeket kapni, ezért felkereste Hammert és a következőt írta neki:

  Figyelj, tudom, hogy most min mész keresztül, nem szeretek így megkapni szerepeket, és csak tudatni akartam veled, hogy gondolok rád, sok szerencsét és juss túl ezen.

  Armie megköszönte, hogy írt neki, így most már Josh lelkiismerete is tiszta lehet.

  A film várható premierje 2022 június 29.

  (Forrás: Huffpost )