Mosógépben főzhető ételt fejlesztett egy izraeli tervező
Vízálló papírban, speciális műanyagba csomagolt, félkész ételcsaládot fejlesztett egy izraeli tervező, aki most végez a Bezalel Művészeti Akadémián.
A becsomagolt ételek a Sous Vide konyhatechnológiához hasonlóan készülnek el a mosógépben, innen a ötlet fantázianeve is: Sous La Vie.
Az ételek hátoldalán található használati útmutató szerint a húsokat egy hosszabb, szintetikus mosásra kell berakni, a zöldségeket elég csak egy gyors pamutra, a végeredmény pedig pont olyan lesz, mintha hagyományosabb módszerekkel készültek volna.
Persze, ő sem gondolja komolyan, hogy ez sikertermék lesz. Az amerikai álom halálára (!?!) szeretné felhívni a figyelmet az ötletével, mert "a mai, rohanó világunkban arra sincs ideje és lehetősége már az embereknek, hogy egy jót főzzenek".