Valér
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezúttal a Jimmy Choo-t is birtokló Michael Kors nevű vállalat jelentette be, hogy 2018 végére teljes mértékben felhagy az állati szőrmék használatával.

  Michael Kors, a vállalat vezetője elmondta, a fejlődő technológiáknak köszönhetően már állati szőrme nélkül is megteremthető a luxuskinézet, ezt pedig februárban meg is mutatják majd a nagyközönségnek.

  A Humane Society International elnöke, Kitty Block üdvözölte a döntést, mellyel a cég többek közt a Guccihoz, az Armanihoz és a Hugo Boss-hoz csatlakozott, valamint kiderült az is, hogy a szervezet tevékenyen részt is vett a szőrmementes irányelvek kialakításában. 

  A vásárlók manapság olyan divatos luxusruházatot akarnak, ami a szociális értékeikkel is megegyezik, ez a döntés pedig ebből a szempontból vezetővé teszi a céget.

  - tették hozzá.

  Ön szerint ez

  • 82
   nagyszerű, mindenkinek ezt kéne tennie!
  • 37
   borzalmas, így már nem lesz autentikus a luxuskabátom!

  (Sky News)

 • v2ozqsanrv301

  Lehet beszélgeti kellene a gyerekkel, még mielőtt komolyabb baj lesz. (via Reddit)

 • Ezek a rafinált olaszok! Sőt, szicíliaiak!!! Viagrande városkában nem is spórolni akartak ezzel a megoldással, hanem van arrafelé egy olyan szabály – mesélte a Szicíliában élő ismerősöm, Nóri –, hogy ha az embernek lejárt a kötelezője, akkor nem parkolhat közterületen. Nos, a kisautó tulajdonosa törvénytisztelő állampolgár: ha nem parkolhat az utcán, hát nem parkol az utcán. Hanem:

  25348357 1996989587183785 1834430665947415044 n
  Fotó: Szalai Nóri
 • Ebben a posztban tettük fel nemrég a kérdést, hogy vajon milyen kitűző van Orbánon a brüsszeli bejelentkezésén, amelyen elmondta, hogy a gonosz EU ellen meg kell küzdeni, de szerencsére a nemzeti konzultáció erőt ad ehhez.

  orban
  Fotó: newsroom

  Igyekeztem követni a szavazást, már az elején beállt az az arány, hogy olvasóink (kisebbik) fele szerint ez EU-párti kitűző, a másik fele megoszlott a Soros-Trollkodás-Belpolitikai üzenet között.

  A megfejtés, legalábbis szerkesztőségi villámtanácsunk szerint az Európai Tanács logója, ami a poszt alján látható kék háttérrel. De addig is foglaljuk össze:

  Orbán Viktor egy uniós kitűzővel küzdött az unió ellen.

  Oké.

  Bréking frissítés: EU-s ügyekben járatos olvasónk szerint Orbán nem önszántából hord ilyet, hanem a személyzet így tudja megkülönböztetni a fontos embereket a többiektől, "a nagy eseményeken, ahol sokan vannak nagyonVIP-k, mindig kidíszítik valamivel őket", írta. Köszönjük.

  Screen Shot 2017-12-15 at 16.50.22.png