Jusztina
1 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • will smith-screen shot -h-2018
  Fotó: YouTube

  Will Smith egy jótékonysági akcióval ünnepelte meg, hogy 50 éves lett. Az amerikai színész egy helikopterből ugrott ki a Grand Canyon felett, miközben az egészet a YouTube élőben közvetítette.

  Smith a Yes Theory nevű YouTube-csatorna kihívását teljesítette. Ide olyan videók kerülnek fel, amikben az emberek a komfort zónájuktól távol eső feladatokat csinálnak. Mondjuk Smith-ről tudjuk, hogy szeret extrém helyekre felmenni, az idén nyári illegális akcióját senkinek nem kell bemutatni, de korábban volt már hasonló köteles ugrásaZimbabwében is.

  Az esemény profi körítést kapott, rengeteg biztosító személyzettel, illetve ott volt Smith családja is, egy kommentátor társaságában. Az akcióval pénzt is gyűjtöttek a bevételből, pedig fejlődő országokban élő gyerekek oktatását támogatják.

  Aki csak az akcióra kíváncsi az tekerjen 4:30-ig, de előtte a 3. perctől érdemes figyelni, hogy Smith mosolya azért nem teljesen őszinte, míg vár arra, hogy megkapja az ugráshoz az engedélyt.

 • Guacamole hét hónapnyi kezelés után újra szabad! A teknőst még februárban találták Florida partjainál: egy cápa leharapta az egyik mellső úszóját, megsebezte a nyakát és a fejét, ami miatt a magatehetetlen állat csak sodródott az óceánban, 50 kilót fogyott (a testtömegének harmadát) és a paraziták miatt meg is betegedett.

  A Brevard Állatkert fogadta be és kezelte a sérült levesteknőst, ami több hónapnyi gondoskodás annyira megerősödött, hogy nemrég szabadon eresztették. 

 • Imádom a címet, amit az MTI adott ennek a hírnek, ami egyébként arról szól, hogy 2018-ban - a korábbi évekhez képest - négyszer gyakoribb a fekete medvék látogatása az amerikai állam lakott területein, sőt két tucatszor lakó- és irodaépületbe tört be medve.

 • Akkor emlékezzünk meg arról, hogy a visszatérésén gondolkodó, de interjúja alapján a politikai valóságérzékelésében kissé megcsúszott volt főpolgármester 2002-ben ezzel a minden eleméből a Geszti Péter-szagot árasztó számmal győzte meg negyedjére is a budapestieket:

  Budapestnek élet kell,

  Budapestnek szeretet kell!

  Budapestnek nem ígéret,

  Budapestnek Demszky kell!

  ( számot FA nevű kedves olvasónk halászta elő a politikai emlékezet mélyéről)