Izabella, Dalma
13 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szombat délelőtt a miniszterelnök Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetői miniszter társaságában nézte meg a Vasas FC - Csákvár másodosztályú labdarúgó edzőmeccset. A hazai csapat 3:1-re nyert a 30 fokban rendezett találkozón, a klub honlapjának beszámolója szerint Orbán gratulált az új stadionhoz. 

  109026019 117248940051856 4556233003588284509 n
 • A verőcei rendőrökhöz május 19-én érkezett egy bejelentés, miszerint egy férfi és egy nő megpróbált betörni egy hétvégi ház pincéjébe, és nem ez volt az első eset, hogy ilyen hívást kaptak. A gyanú szerint egy közel másfél éve a környéken élő 31 éves férfi és 43 éves élettársa állnak a sorozatos lopások mögött. A párost sikerült is elkapni, és miután szembesítették őket a lakóhelyükön tartott kutatás alkalmával talált és lefoglalt tárgyakkal, nem volt értelme tovább tagadniuk, írja a Police.hu.

  De mit sikerül felhalmozniuk? A vallomásuk szerint loptak kenyérpirítót, fali vízmelegítőt, ülőgarnitúrát, díszpárnákat, napernyőt, ládában kaktuszt, amit aztán otthon gondosan átültettek. Ha kellett a zuhanykabint késsel körbevágták, a mosdószekrényt, csaptelepet leszerelték, és még a függönykarnist is letépték a falról, ha megtetszett nekik, de a vesszőből font nyuszitól, a plüssvarjútól kezdve, a szélcsengőn át a kerti törpéig, törzsi maszkokon keresztül szinte mindenfélét eltulajdonítottak.

  Kattintson a fotóra a többi képért!
  Kattintson a fotóra a többi képért!
  Fotó: Police.hu

  Persze egy baj van azzal, ha mások holmijaival pakolod tele a kerted, a korábbi tulajdonosok esetleg felismerhetik, hogy azok a tárgyak korábban az övék voltak. Persze mivel a lopott tárgyak között sok olyan dolog volt, amit bárhol meg lehet vásárolni, az emberek nem mertek feljelentést tenni, később pedig az egyszerű drótkerítés helyett már átláthatatlan, vastag náddal befedett fal vette körül a kertet.

  A pár ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.