Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Meglepődött a gazda.

    SZG 2918
    Fotó: RTL

    A Házasodna a gazda immár a hetedik évaddal tért vissza a képernyőre. Az RTL társkereső realityjében Máté gazda is megismerkedhetett már a kegyeiért versengő hölgyekkel, de a legutóbbi részben váratlan dolog történt. Vivien ugyanis félrehívta a fiatal gazdát, és kijelentette, hogy haza szeretne menni.

    Fontos mondandóm lenne, és erre egyáltalán nem vagyok büszke, de hirtelen jött ez az egész. Jelen helyzetem sajnos nem teszi lehetővé, hogy én tovább maradjak itt. Nem szeretnélek megbántani, és tudom, hogy ez egy csalódás neked, de nekem muszáj most elmennem

    – mondta el a feleségjelölt, ami teljesen váratlanul érte a gazdát. Értelemszerűen a férfi szerette volna megtudni, mi áll a döntése hátterében.

    Egyáltalán nem te vagy az oka, hanem hogy jelenleg a munkahelyemet nem tudom otthagyni. Nehéz helyzetbe kerültem. Eljöttem, mert szerettelek volna megismerni, és azt az érzést, amit a kisvideódban láttam, megtapasztalni, hogy valóban úgy van-e. Idefelé jövet is azért hallgattam, mert szinte mindenben passzolunk. És hiába, hogy fiatal vagy – bár ez egy kicsit zavar, egyébként –, de elég felnőttesen gondolkozol. Viszont nem tudom ezt most itt végig vinni.

    Máté gazda a távozás kapcsán elmondta, nagyon sajnálja, hogy Vivien így döntött, és csalódott is.

    (via 24.hu)

  • Újabb két ártatlannak kellett távoznia a kastélyból.

    árulok mariann aron
    Fotó: RTL

    Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban szerdai adásában folytatódott a nyomozás, miután az ártatlanoknak egymás után két gyilkost is sikerült elfogniuk. Lakatos László humorista kiesése után az esti Konklávén Dér Heni és Hevér Gábor gyilkospárosa úgy döntött, hogy Zdroba Patrik lesz az újabb áldozatuk.

    Napközben Vályi István magánakcióba kezdett és elhintette a társaság tagjai közt, hogy Lakatos búcsúzóul még elmondta neki, hogy a többi gyilkost a háttérbe húzódók között kell keresniük, ami persze valójában nem hangzott el a humorista szájából. Az újságíró ezzel szerette volna kiugrasztani az árulókat a bokorból, de többeket rossz nyomra terelt a húzásával, köztük Molnár Áront is, akinek ez lett a végzete.

    Bár Hermányi Mariann bűnösségében mindenki egyre biztosabb, de Molnár Áron vehemenciája is okot adott a gyanúra, így végül az esti kerekasztal szertartáson a színész kapta a legtöbb szavazatot. Amikor kiderült, hogy valójában ártatlan volt, mindenki megdöbbent, és Vályi azonnal gyanúsított lett sokak szemében.

    Mindenkinek megvan a maga keresztje. Szerintem én saját magam keresztje vagyok. De halljátok... micsoda menet volt. Imádtam ezt a játékot! Irdatlan kemény, kegyetlen, de óriási kaland! Nagyon érdekes kívülről nézni, mert innen minden baromi egyszerű, egyértelmű és világos. Belülről sötétség, vakság, zavar, káosz és feszültség. Az empátia elé kerül a gyanúsítgatás. Ezért kegyetlen ez a játék

    írta közösségi oldalán Molnár, majd hozzátette: nagyon örül, hogy megismerhette Vályi Istvánt, Lakatos Lászlót és Kozma Dominikot.

  • A magyar modell annyira ellopta a show-t a kifutón, hogy a Spice Girls egykori tagja külön posztolt róla az Instagramra.

    Victoria Beckham a minap egy olyan összemontázsolt videót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen nem más, mint Palvin Barbara látható. A Spice Girls lányegyüttes egykori tagja azért tette ki a felvételt a közösségi oldalára, mert sokak nagy meglepetésére az Egyesült Államokban élő magyar modell is részt vett legújabb kollekciójának bemutatóján a párizsi divathéten.

    Palvin egy olívazöld szatén estélyiben vonult a kifutón, amely Beckham 2025-ös tavaszi/nyári kollekciójának egyik legexkluzívabb darabja. A Life.hu szerint nem egy olcsó estélyiről van szó: az aszimmetrikus és elegáns ruháért nem kevesebb, mint 472.300 forintot kell kifizetnie annak, aki megrendelné.

  • A Kőgazdag Fiatalok sztárja úgy érzi, neki mindent szabad.

    A TV2 néhány nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy október 14-től új évaddal tér vissza a Kőgazdag Fiatalok – Rich Kids Hungary című reality, melyben a 20 éves Bárány Aurél is bemutatja, milyen körülmények között él. A fiatalember ezúttal sem szerénykedett: állítása szerint olyan az élete, akár a filmsztároké, aki ha akar, simán megvesz magának egy 85 milliós sportautót, és ezt büszkén vállalja is.

    Aurél nemrég cserélte le 40 milliós kék Porsche Taycanját egy 50 milliós C8-as Corvettre, ám úgy tűnik, ez sem volt elég a számára. Bemutatkozó kisfilmjében már egy 85 millió forintot érő, neonsárga luxusautó látható, köteg 20 ezresekkel az elejében. Mint mondja, ezt a 20. születésnapja alkalmából érdemelte ki.

    – Apád az jól kinyalta a s*gged – jegyezte meg az egyik haverja.

    – Ki is van nyalva a s*ggem! És? Mindent megtehetek! Azt az álmot élem, amit nagyon sokan nem tudnak megtenni. Mint a filmekben... 

    (via Blikk)