11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26. ÉLŐ
Lengyelország 1
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Február 9-én folytatódik a YOU sorozat, amit a Netflix ezúttal a Stranger Thingshez hasonlóan két etapra bontott.

  joegoldberg
  Fotó: Instagram

  A második felvonás március 9-én érkezik majd, és mindenki kedvenc sorozatgyilkos hősszerelmese Londonban próbál új életet kezdeni, immáron Jonathan Moore professzor néven.

  Persze idő kérdése, hogy Joe-t mikor éri utol a múltja, de addig is itt egy új, mozgó plakát a következő vérgőzös sztorihoz.

 •  

  Micimackó és Pán Péter után Bambi is horrorfigurává fog változni, ugyanis a karakter 2022. január 1-jén szabadon felhasználhatóvá vált bárki számára .

  Ráadásul az őzgida ámokfutásához a Micimackó: Vér és Méz filmért is felelős Rhys Frake-Waterfieldnek is köze lesz, aki mindeközben a Pán Péter-horroron is dolgozik, ám kivételesen ezt nem ő, hanem Scott Jeffrey rendezi majd, előbbi csak executive producerként fog közreműködni a projektben.

  Egyelőre nem lehet sokat tudni a Bambi: The Reckoning címen emlegetett filmről, de az már biztos, hogy a klasszikus mesét fogja alapul venni, a címszereplő pedig kegyetlen bosszút áll mindenkin, miután elveszítette édesanyját.

 • A napokban került fel a Netflix kinálatába Tim Burton Wednesday című Addams Family spinoff sorozata, amiben a Trónok harca és a Sandman sztárja is fontos szerepet kapott.

  Gwendoline Christie a sorozatban Larissa Weemst, azaz a Nevermore Akadémia igazgatónőjét alakítja. A színésznő szerint mostani szerepe egy fontos dologban eltér az eddigiektől.

  „Ez az első alkalom, hogy gyönyörűnek éreztem magamat a képernyőt. Nem tudom kifejezni végtelen hálámat Tim Burtonnek és Colleen Atwoodnak meg az egész sminkescsapatnak.

  A színésznő elárulta, hogy korábban soha nem tapasztalt ilyesmit, úgy érezte, hogy a teste olyasmi, ami miatt inkább szégyenkeznie kellene.

 • Schobert Lara Yulasyi Mirandával beszélgetett, aki nemcsak az eddigi kedvenc produkciójáról, de arról is mesélt, hogy hol látja magát 5 év múlva.

  sztárb
  Fotó: TV2

  A Sztárban Sztár leszek! tehetséges versenyzője imádta, amikor Shakira bőrébe kellett bújnia, de jövőbeli terveiről is elárult ezt-azt. Miranda nem tagadja, jelenleg pontosan nem tudja, hogy hol lesz 5 éven belül, de úgy képzeli el, hogy élvezni fogja a zenével való munkát, és ismerve saját magát, nem fog leállni.