Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mint arról korábban az Index is beszámolt, Rachel Zegler, Steven Spielberg West Side Story című musicalfilmjének sztárja kapta Hófehérke szerepét a Disney új, élő szereplős mozijában. A filmért Marc Webb rendező felel, aki szerint Rachelt rendkívüli hangi adottságai mellett még számos más téren megmutatkozó tehetsége teszi alkalmassá a szerepre.

  Most úgy néz ki, hogy közel egy évvel a hír befutása után kezdetét vette a forgatás is, az első lesifotók pedig szinte azonnal napvilágot láttak, melyeken a színésznőt láthatjuk Hófehérke ruhájában.

  A rajongók persze azonnal kiakadtak, szerintük a jelmez ugyanis rettenetesen olcsónak néz ki, mint írták, a sarki jelmezboltban is igényesebb darabot tudnának szerezni. Íme egy példa arra, hogy egy cosplayer milyen ruhát tud magának készíteni saját zsebből:

  Ön mit gondol?

 • Csak egy aprócska törülköző takarja el férfiasságát.

  GettyImages-1339925181
  Fotó: Jason Kempin / Getty Images Hungary

  A 32 éves énekes és jegyese, Megan Fox extrémségéről korábban már az Index is több ízben beszámolt, a páros szinte mindenben benne van – még egymás vérének iszogatása sem áll távol tőlük.  

  Ennek fényében már-már nem is meglepő, hogy Kelly a legújabb filmjének premiere alkalmából, melyet ő írt és rendezett, mindent ruhaneműt ledobott magáról, és anyaszült meztelenül állt a kamera elé, hogy lőjön magáról egy fotót az Instagramra.

  5 teljes felülést (és legalább 200 szál füves cigit) csináltam, hogy felkészüljek a Good Mourningban játszott szerepemre. *** dobjatok egy *emojit,  ha ti is betéptetek és megnéztétek a filmünket!

  – írta Instagram-oldalán az énekes. A fotót ide kattintva tekintheti meg.

 • Ismét megmutatta, hogy van mit a tejbe aprítani.

  A bokszvilág egyik legnagyobb alakja, Floyd Mayweather gőzerővel készül következő dubaji megmérettetésére, amire szombaton kerül sor Anderson Silva ellen. Természetesen egy kis kikapcsolódásra is szükség van a kemény felkészülés alatt. A Money becenévvel illetett ökölvívó ezúttal is hű szeretett volna maradni nevéhez, ezért „könnyed” bevásárlásáról Instagram-oldalán posztolt. Mayweather a Dubaj Mall bevásárlóközpont legmárkásabb üzleteinek darabjaival dugig megrakott autóval fejezte be bevásárlótúráját, ami a helyiek számára is nem mindennapi látványosság volt. 

 • Ezek a csintalan rókakölykök nem unatkoztak a kertben.

  A hat testvér egész nap azzal szórakozott egy család kertjében, hogy felkapaszkodtak az ottani székekre, a kertészkedéshez használt kesztyűt is magukhoz vették, nem kis zajt csapva randalírozásukkal. Persze Steve Midgley, aki ezeket a fotókat készítette, egy percig sem bánta a hangoskodást, helyette inkább megosztotta a játszadozó kölyökről készült képeket.