Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pontosan egy éve, hogy egybekeltek, ezt ünnepelték meg.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, 2021-ben végre összeházasodhatott Nagy Ervin és Borbély Alexandra, korábban a koronavírus-járványnak köszönhetően ugyanis kétszer is törölniük kellett a kitűzött időpontot. Az eseményt nem verték nagy dobra, már-már titokban házasodtak össze, azonban amilyen kicsi volt a felhajtás, annál nagyobb volt az öröm. 

  A nagy nap egy évvel ezelőtt volt, Nagy Ervin pedig meg is emlékezett róla Instagram-oldalán, méghozzá egy olyan képpel, melyet korábban még nem láthattak a rajongók.

  ..hát 1 éve így... 

  – írta a fotóhoz Ervin, melyen épp felesége arcát csókolja. A képet alább tekintheti meg: 

 • Hamarabb tér vissza a képernyőkre Sherlock Holmes bátor húga, mint gondolnánk!

  Képernyőfotó 2022-08-18 - 18.14.12.png
  Fotó: instagram

  2020. őszén mutatta be a Netflix a világhírű detektív, Sherlock Holmes húgáról szóló, Enola Holmes című kalandfilmjét, amely igazán elsöprő sikert aratott. Nem volt tehát kérdéses a Stranger Things Millie Bobby Brownja által megformált tininyomozó visszatérése a streaming–platformra, idén november 4.–én érkezik az Enola Holmes 2., amelyből pár snittet mutatott most a Netflix Instagram oldalán.

  A rajongók, ahogy arra számítani lehetett, teljesen bepörögtek a jó hírtől, azonnal elárasztottak a hozzászólások és a kedvelések a posztot. Ráadásul a fotók alapján Henry Cavill és Helena Bonham Carter is szerepet kapott a folytatásban, emellett úgy tűnik, izgalmas cselekményekben sem fog hiányt szenvedni a sztori.

 • Egy új jelentés szerint, Mike Myers a New Line égisze alatt készítheti el az Austin Powers spinoffot, ami ezúttal Dr. Genyát helyezné központba.

  Dr Genya
  Fotó: YouTube

  A Puc értesülései szerint, a New Line szeretne készíteni egy Dr. Genya filmet, hiszen annak ellenére, hogy Mike Myers nem igazán remekelt legutóbbi netflixes filmjében, az Austin Powers filmek máig népszerűnek számítanak, így egy új epizód is sikeres lehetne.

  Az első Austin Powers film még 1997-ben került mozikba, amit 1999-ben követte a folytatás, a harmadik pedig 2002-ben debütált. Azóta hallani pletykákat egy esetleges negyedik részről, de soha nem történt előrelépés az elmúlt 20 évben.

  A New Line épp ezért gondolhatja, hogy Dr. Genya főszereplésével új életet lehetne lehelni a szériába, ahogy a Joker esetében is, a gonosztevőre helyeznék a hangsúlyt.

  Mike Myers egyébként nemrég egy Super Bowl reklámban ismét az ördögi doktor szerepébe bújt, ráadásul ő maga sem zárkózik el egy esetleges folytatástól.

  (via)

 • A rendőrök a váratlanul megszakadt hívás miatt járőröket is küldtek a helyszínre.

  Képernyőfotó 2022-08-18 - 15.30.27.png
  Fotó: Facebook

  Furcsa telefon futott be szombat este egy kaliforniai kisváros segélyhívójához. A vonalat azonnal bontották, ahogy a diszpécser beleszólt, és a 911 munkatársainak később sem sikerült visszahívniuk a számot, ezért a biztonság kedvéért a rendőrök járőröket küldtek a címre – a Paso Robles–i állatkerbe.

  Ott aztán gyorsan kiderült, hogy senki sem tárcsázta a segélyhívót, legalábbis senki, aki erről mesélni tudott volna. Egy huncut csuklyásmajom azonban ellopta az állatkerti mobilt a gondozója golfkocsijából, és össze-vissza nyomkodta rajta a gombokat, ami végül a 911 hívásához vezetett.

  A rendőrség Facebook oldalán a nem mindennapi történet mellett fotókat is megosztott a megszeppent kisállatról, akit nem tudtak hibáztatni, hiszen végül is csak majomkodott egyet:

   (via RTL.hu)