Márk
13 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A korábban sokáig top10-es, most világranglista 29. Richard Gasquet francia teniszező kedden a Szent István-bazilika előtti téren a szerdai Magyar Tenisz Napját népszerűsítette. A budapesti ATP-torna keretében megtartott rendezvényen 15 órától a KézenFogva Alapítvány és az ATP Charity közreműködésével a Magyar Tenisz Szövetség az érzékenyítés jegyében „szeretné közelebb hozni a fogyatékkal élők világát mindenkihez."

 • A negyedik formációs sí Európa-bajnokságon az Éhes Oroszlánok (Hungry Lions) nevű formáció ezzel a gyakorlattal jött be az ötödik helyre, pár tizeddel maradtak le a legjobbaktól. Összetettben végül a nyolcadikok lettek.

  Az Éhes Macskák a hatodik helyen zárták a samnaui versenyt.

  Az érmeken általában a svájci és osztrák csapatok, aztán ki tudja, lehet, jövőre épp a magyarok törik meg a hegemóniát.

  A csapat tagjai a Síoktatók Magyarországi Szövetségének síoktatói.

  • Hungry Cats: Czifra Katalin, Debreczeni Zsófi, Rudolf Ágota, Szende Lilla, Taschner Szandra, Tillmann Tímea Tulcsik Melinda
  • Hungry Lions: Bojkó Balázs, Fódi Gábor, Hargitai László, Koloszár Balázs, Lakatos Péter, Stummer András Zoltán, Végh András
  • Edző: Polacskó Dániel 
 • Magyarországon egyedülálló módon állandó szentségimádást tartanak Budapest belvárosában, a Nagyboldogasszony-főplébániatemplomban - írja a Magyar Idők.

  Ez azt jelenti, hogy január óta minden órában imádkozott valaki az oltáriszentség előtt. Osztie Zoltán főplébános még külön imafüzetet is előállított, hogy segítse az adorálókat a lelki elmélyülésben. Az éjjel-nappal nyitva tartó templom a turisták érdeklődését is felkeltette - írja a lap.

  Az is kiderült a cikkből, hogy a baloldali templomtornyot szeretnék megnyitni a turisták előtt, és a tervek szerint a főplébánia-templom emeletein a Dunára és a Gellérthegyre néző kilátót alakítanának ki, az épület főhajójának két harangtornyát pedig látogatófolyosó kötné össze.

 • DbjiijbW4AA0x0E

  Egy amerikai férfi úgy akart véget vetni az életének, hogy leugrik egy detroiti felüljáróról. A rendőrség azonban másképp gondolta és egy elképesztően kreatív megoldást talált ki: megállította a forgalmat az autópályán és csak a kamionokat engedte át, amiket

  felsorakoztattak a felüljáró alá!

  Magyarán kvázi megfelezték a potenciális zuhanás nagyságát. 

  Persze a férfi még így súlyos sérüléseket szenvedett volna, főleg, ha két kamion közé esik, de szerencsére sikerült lebeszélni őt az ugrásról és nem történt baja.

  Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

  (Via)