Ármin, Pálma
9 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A medvék nálunk és környékünkön egyre gyakoribbak, viszont mivel ez a természetes élőhelyük, ezért nem annyira meglepő, hogy errefelé akad dolguk. Viszont egy tigris látványa elég szokatlan egy Houston méretű városban még úgy is, hogy az Egyesült Államokban nem mindenhol illegális ilyen állatot tartani. Houstonban mondjuk pont igen. 

  A szemtanúk, akik rögtön hívták a rendőrséget, elmondása szerint a nagymacska elég otthonosan mozgott az emberi környezetben. Ezért valószínűsíthető, hogy egy háziállatként tartott ragadozóról van szó, hiszen nyakörvet is viselt. Sajnos, mire a rendőrök érkeztek hűlt helyét találták a tigrisnek, feltehetőleg a gazdája tuszkolta vissza az állatot oda, ahonnan kiszökött. Valahogy így:

   Az egyik szomszéd, aki pont egy szolgálaton kívüli rendőr, pisztolyt szegezett a tigrisre, de szerencsére nem kellett használnia a fegyverét, annak ellenére, hogy a nagymacska rendíthetetlenül megpróbálta becserkészni. 

   (via: TMZ)

 • Aki még tudja követni Ben Affleck szövevényes szerelmi szálait, annak nagyon jó hírünk van, ugyanis a múltkori összezavarodottság után úgy néz ki, ezúttal valóban Jennifer Lopezzel találkozott

  Affleck és Lopez két évig 2002-től 2004-ig alkottot egy párt és akkoriban a világ csak úgy ismerte őket, mint Bennifer. Úgy néz ki azonban, hogy azóta sincs harag köztük. Sőt. Az elmúlt hétvégét például együtt töltötték a Yellowstone Nemzeti Parkban. 

  Az egyik forrás aki látta őket, azt állítja, hogy nagyon is úgy néztek ki, mintha egy pár lennének. Hogy ez pontosan mit jelent az nem derült ki, de annyi biztos, hogy nemrégiben lettek újra szinglik mindketten. 

  (via: TMZ)

 • giphy (62).gif
  Fotó: giphy.com

  Vannak esetek, amikor az ember különleges tárgyakat birtokol. Ilyen lehet egy jó kis vécélehúzó kar. Ezt szúrta ki a Kiscelli Múzeum, és jól kölcsön is kérte, készül ugyanis egy látványos csatornázástörténeti kiállításra.

  A fent látható tárgyról tulajdonosa azt mondja:

  Gyönyörű darab, kb. 40 cm, egy kisebb lovas szobor kijönne az anyagából. A kilencvenes évek derekán egy filmes barátommal a Ferenciek terén az egykori Királyi Bérpalotában pincéket ürítettünk ki a gondnoknak, és ez alkalommal mentettük meg ezt a tárgyat. Egyébként a pincék siralmasak voltak, penész, beázás és barbár állapotok uralkodtak.

  Egy szó, mint száz, jó, hogy a tárgy megmenekült. A múzeum egyébként június 1-jén nyitja meg kapuit a vendégek előtt, bízunk benne, hogy a kiállításról is hírt adhatunk.

  IMG 6844
 • A szinglisedett Kim Kardashian bő kézzel osztja a bikinis tartalmakat, mióta Kanye West kikerült a képből. A celebritás nemrég a tengerpartról jelentkezett be, a fotóval azonban valami nem stimmel. A felemelt lábfejéről ugyanis váratlanul eltűnt az egyik ujja.

  Megeshet, hogy Kim lábujja csupán a póz miatt maradt takarásban, de nem kérdés, hogy időnként nála is megszalad kicsit a photoshop. Legutóbb a húga, Khloé járt pórul emiatt, csak róla éppen egy olyan fotó került elő véletlenül, ami egyáltalán nem látott retust.

  A félrecsúszott utómunka tehát előfordul, és bizony az is, hogy ez csak utólag tűnik fel, és már kínosabb lenne törölni, mint fent hagyni a fotót. Hasonló helyzetbe került néhány éve Rihanna is, amikor a barbadosi fesztiválon tett látogatását igyekezett a lehető legdögösebb módon tálalni, csak azt nem vette észre, hogy az egyik hüvelyujján megduplázódott a köröm.